Galaxy S3’de Gecikme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy S3’de Gecikme
Galaxy S III'ün satışına bugün başlayan Samsung, ertelenen mavi renkli versiyona yönelik resmi açıklamada bulundu.

Samsung'un konuya ilişkin açıklaması şöyle:

Galaxy S III'ün çakıl taşı mavisi versiyonunda özel biçimde verniklenmiş bir materyal kullandık. İç kalite standartlarını karşılayabilmek ve müşterilerimize en iyisini sunabilmek için çalışıyoruz. Bu meyanda önümüzdeki 2-3 hafta süresince, mavi renkli versiyonun bazı bölgelere sevkiyatında sıkıntı yaşanabilir.

Mavi renkli modellerin sorunu aşağıda da gördüğümüz gibi arka kapağında yaşanan lekelenme problemi. Bildiğimiz gibi Samsung bu sebeple 600 bin arka kapağı imha etmek zorunda kaldı.

Velhasıl modelde gözü olan ve illa da beyazını değil mavisini almak isteyen tüketiciler varsa 1 ay kadar sabretmeleri gerekecek.

Muhtemelen Temmuz ayı gibi sıkıntı geçer ve ülkemize de yaygın sevkiyatı başlar.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
rengi pek de hoş değilmiş.. Beyazı daha güzel diğerlerine nazaran ama tasarım hala sıkıntı tabi benim görüşüm

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
tasarım önceki serilere göre daha iyi bence.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Beyaz en guzel renk zaten beyaz ekraninda daha şik. gorunmusinni sagliyor

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
resmi açıklama geldi.

avcitalip

avcitalip

Üye
rengi pek de hoş değilmiş.. Beyazı daha güzel diğerlerine nazaran ama tasarım hala sıkıntı tabi benim görüşüm

Hiçbiri Tasarım Açısından Bence Galaxy S2 kadar iyi değil,ama bunun çakıl mavisi alınabilir bir millet kullanmaya başlasın bakalım ne gibi sıkıntıları varmış,işlemciler yanacaklar'mı vs vs :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Hiçbiri Tasarım Açısından Bence Galaxy S2 kadar iyi değil,ama bunun çakıl mavisi alınabilir bir millet kullanmaya başlasın bakalım ne gibi sıkıntıları varmış,işlemciler yanacaklar'mı vs vs :D

tasarım kişiden kişiye değişen bir unsur

pentagram_34

pentagram_34

Üye
600 bin arka kapağı samsung imha ediyor ama üstüne de Türkiye'ye mi getiriyor?

Z@gor

Z@gor

Üye
Galaxy S III'ün çakıl taşı mavisi versiyonunu Telpadan satın aldım ve yaklaşık 5 günden beridir kullanıyorum. Şu ana kadar bu vernik sorunuda dahil olmak üzere cihazda herhangi bir sorun göremedim. Şarj Galaxy S 2'ye göre yaklaşık 1 gün daha fazla dayanıyor.. Renk ise çok hoş ve beyaza göre daha doğrusu krem rengine göre çok daha şık duruyor. Nedir bu çakıl mavisi diyen arkadaşlar için morla mavi karışımı fosforlu değişik bir renk.. Benim çok hoşuma gitti ancak kişiye göre değişir tabi bu renk konusu. Bu yüzden net'ten satın almak yerine bizzat yerinde bakıp görerek bu modeli satın almanızı öneririm.

avcitalip

avcitalip

Üye

tasarım kişiden kişiye değişen bir unsur

evet haklısın,s2 benim daha çok hoşuma gidiyor kişiden kişiye değişir ama s3 ün tipi daha güzel yapılabilirdi sanırım Samsung Apple'ın yine dava açmasından korktu s2 ye bakıyorum birde iphone'a bakıyorum arayüzleri bukadarmı benzer bir telefonun hocam kamera çekim tuşu bile aynı ya sanki iphone 4 ü hidrolik pres makinesiyle sıkıştırıp ezmişler sanki yayılmış ve incelmiş versiyonu gibi birşey s2 ler birde ios yerine android var işte...

PixelWolf

Üye
yeni ıphone ezcek s3 ü

avcitalip

avcitalip

Üye
yeni ıphone ezcek s3 ü

s3 bence çokta iyi bir cihaz değil yani beklentilerimi suya düşürdü ben samsung'dan en az 2GB ramli ve daha güçlü bir GPU'su olan bir model beklerdim:oke:

papakudioflu

papakudioflu

Admin
papakudioflu

papakudioflu

Admin
zaten git al demedim getirttir dedim.:D yoksa 1gb rame talim:D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
1gb ramı beğenmiyor musunuz? peh...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt