avcitalip
Üye
Mobil olduğum için anlayamamışımneyse hayırlısı bakalım daha almadım , alırım bir kaç güne ..s3ün beni yarı yolda bırakacağını sanmam
O degilde titanium gri diyodun muttin.nasi bisey o ya hasta oldum o renk yuzunden s3e
Bana s4 yeterince işimi görüyor.
Note 2 nij stock rengi. Hatta biraz daha iyisi. Cok karizmatik
Dostum şaka mı yapılıyor burada? Nexus 4 almak varken S3 niyeS3 sandığınız gibi android 5.0ı alamayacak arada 4.3 var ve onu bile alacağı şüpheli.Neden mi?
Galaxy S- android 2.1-2.2-2.3
Galaxy S2 - android 2.3-4.0-4.1 (4.1 yeni çıktı ve 4.2.2 verilmeyecek)
Galaxy S3 - android 4.0-4.1-4.2.2 ???
Nexus 4ün 1.5 yıl daha kesin güncellenme garantisi bulunuyor ve google desteği toplam 2.5 yıla kadar uzatabilir çünkü 2gb ram var ve s3deki gibi 10 uygulamada telefon şişmiyor.Hız konusunda iphone 5in rakibidir ayrıca.Performans konusunda da s3den iyi tasarımdan bahsetmeyeceğim bile.En basitinden S3de oyundan sonra arayüzü tekrar başlatıyor hatta kameradan bile çıkarken bayağı bi bekliyorsun ana ekrana dönüş için.
Kamera ve ses konusunda s3ün nexus 4den tek bir iyi yani yok.Kesinlikle tekrar düşün.
Dostum şaka mı yapılıyor burada? Nexus 4 almak varken S3 niyeS3 sandığınız gibi android 5.0ı alamayacak arada 4.3 var ve onu bile alacağı şüpheli.Neden mi?
Galaxy S- android 2.1-2.2-2.3
Galaxy S2 - android 2.3-4.0-4.1 (4.1 yeni çıktı ve 4.2.2 verilmeyecek)
Galaxy S3 - android 4.0-4.1-4.2.2 ???
Nexus 4ün 1.5 yıl daha kesin güncellenme garantisi bulunuyor ve google desteği toplam 2.5 yıla kadar uzatabilir çünkü 2gb ram var ve s3deki gibi 10 uygulamada telefon şişmiyor.Hız konusunda iphone 5in rakibidir ayrıca.Performans konusunda da s3den iyi tasarımdan bahsetmeyeceğim bile.En basitinden S3de oyundan sonra arayüzü tekrar başlatıyor hatta kameradan bile çıkarken bayağı bi bekliyorsun ana ekrana dönüş için.
Kamera ve ses konusunda s3ün nexus 4den tek bir iyi yani yok.Kesinlikle tekrar düşün.
Yav he he. Kamera , ses ve kısacası multimedya olarak Nexus 4 berbat. Diğer herşey için Nexus (hafıza hariç)
Dostum Note 2 büyük değil diğer telefonlar fazla küçük 2 hafta kullan bu dediğimi daha net anlicaksin
Yav he he. Kamera , ses ve kısacası multimedya olarak Nexus 4 berbat. Diğer herşey için Nexus (hafıza hariç)
Az sallasaydin bari
Telefonu adam gibi kullanabilirsen yok bekletme yok sisme hic biri yok.fazla abartmissin.ayrica tasarimda gayet guzel bana gore(grisi)Tam tersi olcaktı dikkatimden kacmis.S3un nexus 4e gore tek iyi yani kamera ve ses cikisi.
- - - Eklendi - - -
Sondaki dikkatsizligim disinda neyi sallamisim merak ediyorum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?