Galaxy S3 ...

Mobil olduğum için anlayamamışım neyse hayırlısı bakalım daha almadım , alırım bir kaç güne ..s3ün beni yarı yolda bırakacağını sanmam

hareket modunu linux kernel 3.8 çıkana kadar açma o zaman yoksa gerçekten ram tıkanıyor mesela arkadaşlar illaki aranızda note 2 kullanan vardır açsın görev yöneticisini bir ss alsın(güç+home tuşları) o ss yi buraya atsın görürsünüz en az 900 ve cihazlarda aynı özellikler var

Türe

Üye
S4 te bile tapatalk + chrome açıkken 100mb yer kalıyor.

Bana s4 yeterince işimi görüyor.

Kerim.

Üye
O degilde titanium gri diyodun muttin.nasi bisey o ya hasta oldum o renk yuzunden s3e

Dostum şaka mı yapılıyor burada? Nexus 4 almak varken S3 niye S3 sandığınız gibi android 5.0ı alamayacak arada 4.3 var ve onu bile alacağı şüpheli.Neden mi?

Galaxy S- android 2.1-2.2-2.3
Galaxy S2 - android 2.3-4.0-4.1 (4.1 yeni çıktı ve 4.2.2 verilmeyecek)
Galaxy S3 - android 4.0-4.1-4.2.2 ???

Nexus 4ün 1.5 yıl daha kesin güncellenme garantisi bulunuyor ve google desteği toplam 2.5 yıla kadar uzatabilir çünkü 2gb ram var ve s3deki gibi 10 uygulamada telefon şişmiyor.Hız konusunda iphone 5in rakibidir ayrıca.Performans konusunda da s3den iyi tasarımdan bahsetmeyeceğim bile.En basitinden S3de oyundan sonra arayüzü tekrar başlatıyor hatta kameradan bile çıkarken bayağı bi bekliyorsun ana ekrana dönüş için.

Kamera ve ses dışında s3ün nexus 4den tek bir iyi yani yok.Kesinlikle tekrar düşün.

Tepkiler: ANIL

Kerim.

Üye

Az sallasaydin bari

Hasand.

Üye
BEN S3 lTE kullandım cok iyi ama galasy s4 daha iyi daha hızlı kullnıuyorum tavısıyemdir ( htc one gecıs yapıcam)

Türe

Üye

Yav he he. Kamera , ses ve kısacası multimedya olarak Nexus 4 berbat. Diğer herşey için Nexus (hafıza hariç)

Konu Sahibi
son gelişmeleri söylüyorum teknosaya almaya gittik 1349 olmuş oha dedik geri döndük. ama yeni bir gelişmeye nden oldu bu durum .babam 1310a note 2ye daha sıcak bakmaya başladı.önümüzdeki günlerde note2 alma ihtimali %85 diyebilirim

- - - Eklendi - - -

ama çok çok çok büyük ya

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar başka telefon düşünmüyorum dedim ya s3 ya note2

Türe

Üye
Note 2 alabiliyorsan kaçırmaa.

Artles

Üye
Dostum Note 2 büyük değil diğer telefonlar fazla küçük 2 hafta kullan bu dediğimi daha net anlicaksin

Tepkiler: TeknoÖmer

Kerim.

Üye
Tam tersi olcaktı dikkatimden kacmis.S3un nexus 4e gore tek iyi yani kamera ve ses cikisi.

- - - Eklendi - - -

Sondaki dikkatsizligim disinda neyi sallamisim merak ediyorum ?
Telefonu adam gibi kullanabilirsen yok bekletme yok sisme hic biri yok.fazla abartmissin.ayrica tasarimda gayet guzel bana gore(grisi)

ANIL

Admin
Arkadaşlar lütfen konu doğrultusunda devam edelim. Ömer'in istekleri belli diğer telefonları karşılaştırmayalım. İyi forumlar.

Tepkiler: Joker