Galaxy S3 ...

benden günah gitti,bence 1 ay daha sabret note 2 al ram problemi çekme he bide samsunglarda enson uygulamaları hafıza kartına taşıyamama sorunu vardı yani 16GB't tan fazla uygulama yüklenmiyor ona göre o yüzden 32 GB'tlık versiyonlarına da bir gözat istersen

Türe

Üye
Talip o degil de ben neden ram sorunu yasamiyom acaba Benim cihaz ozel

Türe

Üye
O kadar uygulama da her telefon kasar talip anormal degil

O kadar uygulama da her telefon kasar talip anormal degil

bende kasma değil ram şişmesi vardı,aslında bu 8 sayfadaki uygulamaların tümüde kullandığım uygulamalardı şimdi pek aklıma gelmiyor ss leri vardı atarım bulursam

Türe

Üye
E kasmiyorsa ram sisse nolcak ?

E kasmiyorsa ram sisse nolcak ?

oyunlarda kasmıyordu ama oyundan çıkınca toucwiz yeniden başlatılıyordu daha sonra arkada müzik çalar çıkken internete girmek kabustu müzik otomatik kapanıyordu işin kötü tarafı şu anda cihazın yeni sahibi cihaza hiçbirşey kurmuyor doğru düzgün instagram'ı bile kullanacağı zaman kuruyor işi bitince kaldırıyor o derece telefondaki ram kullanımı 700 MB'tı bile görmüyor kendime sövüyorum

- - - Eklendi - - -

hele sayfa arkadaşı diye bir zımbırtı geldi ya 4.1.2 de ondan sonra iyice sapıtmıştı o yüzden onu bile kapatmıştım ama satmadan önceki hafta şunu öğrendim ki ayarlar menüsünde haraket kısmı var onu kapatınca ram öyle bir rahatlıyor ki anlatamam ne alakaysa

bir note 2 incelemesinde görmüştüm adam kapatıyordu ram kullanımı 1.1GB'tan 900MB'tlara düşüyordu bende denedim işe yaramıştı...

Türe

Üye
8 sayfa uygulama akil kari degil acikcasi bunu soyliyim. En azindan 16 gb'da. Cunku tel. Hafizasi 1-3 gb a dusunce kafayi yiyor telefon. Bu iPhone da da boyle yani kronik.

Bende sistem uyg. Haric max. 70-100 uygulama oldu ve kasmadi yani ama s3 u aokp den sonra stock kullanmam. Cunku 1 ghz de sammy zimbirtisi calismaz

cyber

Üye
Media markt dan 1179 tl ye s3 aldık en ucuz orda

Android sistemi kötü alsan napıcan oyun yokki kaç senedir java 3 d nin 1 kat oyunlarını oynuyoz bende iphone 4s alcam nasipse

yok be ne yaptın 3-4 gb sistemde boş yer bırakmadım en fazla 4 GB'tı doluydu zaten nadir kullandıklarımın datalarını hafıza kartına taşıyordum kullanacağım zaman telefon hafızasına kopyalıyordum

- - - Eklendi - - -

pardon taşıyordum

Konu Sahibi

benden günah gitti vallaha,sonuçta bu cihazı ben değil sen kullanacaksın

8 sayfa uygulama yükleyecek değilim artı olarak senin cihazda bir sorun vardır s3e instagram yükle sil yükle sil yapacaksın ha..kesinlikle senin cihazla ilgili sorun..

8 sayfa uygulama yükleyecek değilim artı olarak senin cihazda bir sorun vardır s3e instagram yükle sil yükle sil yapacaksın ha..kesinlikle senin cihazla ilgili sorun..

benim cihazda bir sorun yok çünkü ekranı kırıldığında 1 hafta falan annemin s3'ünü kullandım durum yine aynıydı sorun bende

ama sadece 8 sayfa uygulama yükleyenler şikayetçi değil ; bak google amcaya

yalnız bu sorun note 2'de nedense yok (çaktırma 2GB ram var)

- - - Eklendi - - -

linux kernel 3.8 ile düzeleceği iddia ediliyor ama göreceğiz bakalım

Konu Sahibi
moralimi bozmaktan başka birşey yapmıyorsun talip gene de teşekkürler ilgin için

- - - Eklendi - - -

bu arada verdiğin linkte ki maus güzelmiş

moralimi bozmaktan başka birşey yapmıyorsun Talip gene de teşekkürler ilgin için

- - - Eklendi - - -

bu arada verdiğin linkte ki maus güzelmiş

dost acı söyler görünen köy klavuz istemez fare linki vermedim aslında biraz bekleseydin s3 ram sorunu diye geliyordu

Konu Sahibi

dost acı söyler görünen köy klavuz istemez fare linki vermedim aslında biraz bekleseydin s3 ram sorunu diye geliyordu

Mobil olduğum için anlayamamışım neyse hayırlısı bakalım daha almadım , alırım bir kaç güne ..s3ün beni yarı yolda bırakacağını sanmam