avcitalip
Üye
ithal s3 alma ihtimalim de var eğer bir yamukluk olmaz da garantili s3 alırsam söz üzerine 60tl daha koyup note 2 alacağım
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
malum babamın kartından alacağım , ablam bir yerden note2 yi 1319a aldı , adını hatırlayamadım . Yeniçarşım.com olması gerek.çıtayı arttırabilirsem note2de olabilir
Talip o degil de ben neden ram sorunu yasamiyom acabaBenim cihaz ozel
O kadar uygulama da her telefon kasar talip anormal degil
E kasmiyorsa ram sisse nolcak ?
Android sistemi kötü alsan napıcan oyun yokki kaç senedir java 3 d nin 1 kat oyunlarını oynuyoz bende iphone 4s alcam nasipse
Androidde oyun yokmus
8 sayfa uygulama akil kari degil acikcasi bunu soyliyim. En azindan 16 gb'da. Cunku tel. Hafizasi 1-3 gb a dusunce kafayi yiyor telefon. Bu iPhone da da boyle yani kronik.
Bende sistem uyg. Haric max. 70-100 uygulama oldu ve kasmadi yani ama s3 u aokp den sonra stock kullanmam. Cunku 1 ghz de sammy zimbirtisi calismaz
kasmayın bu kadar yav
benden günah gitti vallaha,sonuçta bu cihazı ben değil sen kullanacaksın
8 sayfa uygulama yükleyecek değilimartı olarak senin cihazda bir sorun vardır s3e instagram yükle sil yükle sil yapacaksın ha..kesinlikle senin cihazla ilgili sorun..
moralimi bozmaktan başka birşey yapmıyorsun Talipgene de teşekkürler ilgin için
- - - Eklendi - - -
bu arada verdiğin linkte ki maus güzelmiş
dost acı söyler görünen köy klavuz istemezfare linki vermedim aslında biraz bekleseydin s3 ram sorunu diye geliyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?