klongs
Üye
Sense arayüzü nerde touchwiz nerde sorman hata bunuBence kişisel tercih meselesi ben firmaya da bakarım biri Samsung her dalda gezinen elektronik firma bir diğeri sadece telefonlara tabletlere herşeyiyle yoğunlaşmış bir firma. Biri 6 ay önceki çıkarttığı telefona güncelleme vermez yetersiz performans diye diğeri 1-2 yıl önce ki telefona bile güncelleme çıkartmak için çabalamaya bakar. Biri malzeme kalitesini önemser ama hafifliği göz arda etmez diğeri de hafif olsun da plastik mi başka bi şey mi olr onun peşinde
Bunlar gerçekler arkadaşlar kimse yanlış anlamasın bende 1 ay öncesine kadar S2 alıyordum vazgeçtim one x den sonra saygılar
![]()
htc de güncellemeye çok önem bir firma değil örnek htc wildfire e 2.3 bile gelmedi
Bence kişisel tercih meselesi ben firmaya da bakarım biri Samsung her dalda gezinen elektronik firma bir diğeri sadece telefonlara tabletlere herşeyiyle yoğunlaşmış bir firma. Biri 6 ay önceki çıkarttığı telefona güncelleme vermez yetersiz performans diye diğeri 1-2 yıl önce ki telefona bile güncelleme çıkartmak için çabalamaya bakar. Biri malzeme kalitesini önemser ama hafifliği göz arda etmez diğeri de hafif olsun da plastik mi başka bi şey mi olr onun peşinde
Bunlar gerçekler arkadaşlar kimse yanlış anlamasın bende 1 ay öncesine kadar S2 alıyordum vazgeçtim one x den sonra saygılar