galaxy s3 tanıtıldı..

Sponsorlu Bağlantılar

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi

samsung tasarımda kötü ama ben bunu beğendim.
telefonun beyazı diğerine göre daha iyi fakat arka tasarımı özellikle çok kötü. one x tasarımının yanına bile yaklaşamıyor fakat performans olarak one x ten daha iyi test sonuçlarına göre.birde yazılımsal olrakta daha iyi özellikleri var tasarım tek soru işareti bencede ama amartıldığı kadarda kötü değil

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
sgs2 tasarımı üzerinden devam edilseydi şu anda bu cihaza söylenicek laf kalmazdı keşke s2yi revize etselerdi

HaqperesT

HaqperesT

Üye
tasarımı yaparken neye dikkat ediyorlar bilmiyorum ama sanırım cogunlugun istegini esas alıyor olmalılar. Turkiyelilerin istedigi tasarım farklı galiba ╮(╯_╰)╭

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
tasarım için doğadan esinlendik demişler tanıtımda bana daha çok htc esintisi gibi geldi.. Ben samsung sevmiyorum almam ama sanırım bekleyenlerin beklentilerini karşılamıştır diye düşünüyorum

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
tasarım için doğadan esinlendik demişler tanıtımda bana daha çok htc esintisi gibi geldi.. Ben samsung sevmiyorum almam ama sanırım bekleyenlerin beklentilerini karşılamıştır diye düşünüyorum

çakıl taşları falan demişler ama alakayı göremedik

futbol123

futbol123

Üye
Canavar bir makine ancak 4.8inç bir telefon için büyük bir boyut bence cepte taşınması zor olur.

SheFy

SheFy

Üye
Tehlike ";4662268][COLOR="DarkRed' Alıntı:
Canavar bir makine ancak 4.8inç bir telefon için büyük bir boyut bence cepte taşınması zor olur.[/COLOR]
cep degil torba lazim. torbaphone olmus

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
sgs2 tasarımı üzerinden devam edilseydi şu anda bu cihaza söylenicek laf kalmazdı keşke s2yi revize etselerdi
ozamanda gs2 nin kopyası gibi yorumlar yapılacaktı fena eleştiriler alacaktı yine yani ne yapsa olmayacaktı bence

cep degil torba lazim. torbaphone olmus
herkezin kendi görüşü var saygı duyarım fakat 5 inçlik note nin satış rakamlarına bakarsak boyutu bir sorun değil ki bu telefonu alanın büyük ölçüde leptopa almasına ve taşımasına gerek kalmaz.bence güzel.

SheFy

SheFy

Üye
ozamanda gs2 nin kopyası gibi yorumlar yapılacaktı fena eleştiriler alacaktı yine yani ne yapsa olmayacaktı bence

herkezin kendi görüşü var saygı duyarım fakat 5 inçlik note nin satış rakamlarına bakarsak boyutu bir sorun değil ki bu telefonu alanın büyük ölçüde leptopa almasına ve taşımasına gerek kalmaz.bence güzel.

ben telefona kotu demedim sadece boyutu buyuk dedim biraz abartilmis bana gore

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

biz ona laptop demeyelim de netbook ihtiyacını büyük oranda düşürür dev ekranlı telefonlar.

---------- Eklendi @ 15:57:44 ---------- Yazıldı @ 15:54:51 ----------

Sonuçta bu telefon samsungun kendi serisinin bir devamı sgs2ye benzemesi kadar dogal bişey olamaz ama şimdiden lg ve nexus benzetmeleri başladı yurtdışı sitelerde bile

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
aynen s2 ye benzemesi son derece doğal olurdu sonuçta s2 de samsungun telefonu bunu eleştirmek yanlış olur.. Hatta bi arkadaş lumiaların tasarımına n9 dan çalıntı demişti son derece saçma sonuçta aynı firmanın tasarım gene aynı firmaya ait neden çalıntı yada çakma olsun ki ?

franzliszt

franzliszt

Üye
şimdi bir haber var maxicepte diyorki meızu mx (sadece çift çekirdek) bencmarkda (antutu) s3 ü geçmiş . biliyorsunuz s3 4 çekirdek ama ikiside a9 platformu bunun nedeni ne sizce ? androidin 4 çekirdek kullanamayıp verim alamamasımı yoksa mimari farkımı.

• Beğen
Tepkiler: MrCommanDTr
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
şimdi bir haber var maxicepte diyorki meızu mx (sadece çift çekirdek) bencmarkda (antutu) s3 ü geçmiş . biliyorsunuz s3 4 çekirdek ama ikiside a9 platformu bunun nedeni ne sizce ? androidin 4 çekirdek kullanamayıp verim alamamasımı yoksa mimari farkımı.

mimari farkı çok önemli s4 chipsetleri 28nanometre mimariye sahip o yüzden iki çekirdekli one s dört çekirdekli tegra3 lü onex i geçiyordu

---------- Eklendi @ 20:41:48 ---------- Yazıldı @ 20:38:31 ----------

bu arada meizu 2.3.5gingerbread

franzliszt

franzliszt

Üye

mimari farkı çok önemli s4 chipsetleri 28nanometre mimariye sahip o yüzden iki çekirdekli one s dört çekirdekli tegra3 lü onex i geçiyordu

---------- Eklendi @ 20:41:48 ---------- Yazıldı @ 20:38:31 ----------

bu arada meizu 2.3.5gingerbread
nanometre olayıysa zaten performans farkı normaldir bu arada meizu yu da ilk defa görmüş oldum

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Tehlike ";4662268][COLOR="DarkRed' Alıntı:
Canavar bir makine ancak 4.8inç bir telefon için büyük bir boyut bence cepte taşınması zor olur.

boyut da tıpkı tasarım gibi kişiden kişiye değişir. Ben s2yi tek elle kullanırken arkadaşlarım çift el kullanıyor. 4.8 biraz büyük alışdıktan sonra sorun olmaz.
[/COLOR]

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
boyut olayını çok problem etmeye gerek yok müşterinin çoğu alışmıştır birde galaxy note un satış rakamlarını düşünürsek

klongs

klongs

Üye

meizu mx ile galaxy s3 ün çipseti aynı

futbol123

futbol123

Üye

boyut da tıpkı tasarım gibi kişiden kişiye değişir. Ben s2yi tek elle kullanırken arkadaşlarım çift el kullanıyor. 4.8 biraz büyük alışdıktan sonra sorun olmaz.
Sen basketçisin tabi ondan :D

Üst Alt