custom rom yüklü dirty android lolipop yükledim olan ondan sonra olduBence telefonda problem var başka sim kart denedinmi denediyseniz o zaman telefonda problem var eğer custom rom yuklemediyseniz
deneyeceğim kardeş sonucu tekrar yazarım birde 4.1.2 ye mi dönüyüm 4.3 emiTekrar orijinal romu yada farklı bir rom yükle banada aynisi oldu orijinal roma döndüm benim tel ace 2 ydi
tm kardeş en iyisi 4.1.2 yi deneyim eğer düzelirse tekrar custom rom atarsa tekrar aynı sorunu yaşarmıyımHangisine istersen en son sorunsuz hangisini kullandiysan ona don
tm kardeş şuan 4.1.2 iniyor deneyip sonucu yazarımSorun romda olabilir yada eksik yapmisindir romu yüklerken
forumda senin telefona uygun romlar var araştır mesela ben ace 2 ye romu atarken önce orijinal 4.1.2 yi yukledim daha sonra yüklemek istediğim romu yukledim
orjinal 4.1.2 pin kodu bile soruyor fakat yalnızca acil aramalar diyor imei falan duruyorOrjinalmi yukledim baskami
rom u mu tekrar kuruyumMercek işareti varsa IMEI silinmiş olabilir
Özür dilerim imei sürüyormuş yanlış okudum tekrar kurmayı dene
tekrar kurup sonucu yazacağım bir de face falan varsa kardeş verde daha detaylı konuşalım oradanEvet yoksa forumdakilre bak sim kart ile problem açıklamaları var oradan dene
yine aynı kardeş yalnızca acil aramalar yazıyorDetaylar zaten forumda mevcut telefon modeli i9300 degilmi
Galaxy S3 i9300 - [ROM][i9300][5.0.X] Dirty Unicorns 5.0 [UNOFFICIAL] - MaxiCep