Galaxy S3 Real Racing 2 (Yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

newguard

newguard

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 Real Racing 2 (Yardım)
arkadaşlar başlıktaki gibi oyunu açıyorum videolardan sonra bu hatayı alıyorum neden olabilir

firemint real racing 2 v1.11.02[000417](REL)

Error Loading m3g rr_track18.m3g
Break here?

Yes No

sametix81

sametix81

Üye
dostum yanlis apk kurmusun bnde ayni hatayi aliyodum sonra sonu 000418 olan apkyi kurdum yukledim calisti oyun

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Farklı apk dene ?

newguard

newguard

Üye
    Konu Sahibi
verebilecek varmi bana s3 e uygun oyun apk si diğer kurduğum oyunlardada problem oluyo küçük ekran filan oluyo

sergei95

sergei95

Üye
Bendede galaxy s3 var menüyü aç game hub'a gir ordan premium oyunlara tıkla sonra seçenekler gelecek gameloft ea felan ordan ea'yı seç real racingi görürsün indir kur ondan sonra 300-400 mb indirme yapacak sonrasında açılıyor.

newguard

newguard

Üye
    Konu Sahibi
Bendede galaxy s3 var menüyü aç game hub'a gir ordan premium oyunlara tıkla sonra seçenekler gelecek gameloft ea felan ordan ea'yı seç real racingi görürsün indir kur ondan sonra 300-400 mb indirme yapacak sonrasında açılıyor.
eywallah bi deneyeyim

umitsuha

Üye
ben uygulamayı marketten indirdim oynuyordum gayette güzeldi tek sorunum belli bir süre oynayınca telefon oyunu kapatıyordu. onun dışında bir problem yaşamadım

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
real racing i boşver asphalt 6 yükle değicek :D

WebStyle

WebStyle

Üye
real racing i boşver asphalt 6 yükle değicek :D

Real Racing 2, Asphalt 6'ya göre hem görsellik hemde canlılık olarak daha gerçekçi gözüküyor. Bilgisayar oyunundan farksız gibi diyebilirim. Bana kalırsa tabi renkler ve zevkler tartışılmaz ama Asphalt 6 mı yoksa Real Racing 2 mi diyecekler kesinlikle Real Racing 2'yi tercih ederim.

Suyaka

Suyaka

Üye
Eğer hâlâ sorun çözülmediyse;
SD dosyaları hazırsa ve doğru yerdeyse, bu apk'yı kur ve başlarken internet bağlantın açık olsun. Lisans kontrolü için nete gereksinim duyuyor. 10 KB falan çekiyor.

indir.

newguard

newguard

Üye
    Konu Sahibi
Game hub dan kuruyorum başta telefonun hafızası doluydu 2.2gb indirmedim sonradan bi kaç oyun sildim şimdi kuruyorum bu android oyunları acayip hafıza kaplıyo symbiandan sonra zor oluyo

Suyaka

Suyaka

Üye
Çözümü var. Bununla ilgili konu açacağım bir kaç güne detaylı şekilde uygulamaların SD dosyalarının hafıza kartından kullanımıyla alâkalı.

newguard

newguard

Üye
    Konu Sahibi
Aç aç iyi olur

- - - Eklendi - - -

Game hub dan indirdiğim çaliştı teşekkürler bide gta3 ve batman in s3e uygun apk sini verebilir misiniz?

HolyCarboy

HolyCarboy

Üye
Game hub ile maxicep forumda real racin 2 arasındaki fark ne maxicepten indirirken 927 mb indirior apkden game hubdan ise 300 mb küsür ?

newguard

newguard

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyorum ama game hubdan indikten sonra 1.15 gb yazıyo uygulama yöneticisindenü

Suyaka

Suyaka

Üye
Normalde indirdiğinde de 2.4 GB yapıyor. : )

newguard

newguard

Üye
    Konu Sahibi
tam bi saçmalık ya:D

Takipçi Satın Al

Üst Alt