galaxy s3 müzik çalar albüm kapağı ?

alical33

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s3 müzik çalar albüm kapağı ?
bu albüm kapağını nasıl değiştirebilirim araştırdım ama bişey bulamadım bi haç resmi sçıkıyor değiştirmek istiyorum bilenler yardım lütfen

Kerim.

Üye
Poweramp kur.hem daha iyi ses verir hemde tüm müzikler e resmini indirebilirsin otomatik olarak.
istersende değiştirirsin

cortex47

Üye
iTunes kullanabilirsin.iTunes kullanabilirsin.

alical33

Üye
    Konu Sahibi
Poweramp kur.hem daha iyi ses verir hemde tüm müzikler e resmini indirebilirsin otomatik olarak.
istersende değiştirirsin
Teşekkürler ama kendi muzik calarini kullanıyorum nasil yapabileceğimi hala bulamadım
iTunes kullanabilirsin.iTunes kullanabilirsin.
S3 u iTunes a nasil tanitacam ki ? Ben hepsine tek tek resim koymakla ugrasmak istemiyorum hepsine sectigim birtane resmi eklesem yeter o hac isaretine gicik oldum sadece o gitsin yeter

benim kullandığım uygulama şu :

internetten müzik için en uygun olan cover i buluyor ve aralarından seçim yapmanı sağlıyor ayrıca şarkıcının ve albümün ismi gibi çeşitli tag leri düzenlemeni sağlıyor

alical33

Üye
    Konu Sahibi
Deniyorum Teşekkürler

cemre_11

Üye
peki programsız şekilde telefonun kendi müzik çalarındaki albüm resmini deiştirme şansımız yok mu arkadaşlar ? Telefondaki fotoğraflar arasından bir tanesi gözüküyor nasıl olduğunu da anlamış değilim ???

bir kere konuyu hortlatmışsın programsız yolu yok o dediğin şey arada sırada bende de oluyor ama iTag bu sorunu çözüyor