Bihterziyagil
Üye
onu denemek için lumiaya uygulama/oyun çıkması lazım gerçek manada zorlayıcı
Bide şunu deneme imkanımız var mı? Mesela ikisinde ortak bi uygulama bulup her ikisindede ne kadar ram kullanıyor öğrenme şansı var mı
- - - Eklendi - - -
Sonuna kadar katılıyorum.
Asla ve asla rezistif olmazLumia'nın dokunmatiği piyasadaki en iyi dokunmatik
onu denemek için lumiaya uygulama/oyun çıkması lazım gerçek manada zorlayıcı
yani istersek çekirdek sayısını yukselte bilirmiyz böyle bir durum varsa super derimWindows Phone 64 çekirdeğe kadar destek sunuyor.
Çoğu Kişi Takmış Bir Oyun Sevdasına Gidiyor. Belli ki! Yabancı Basınlarla Aranız pek iyi değil. Microsoftun Üst Düzey Yöneticilerinden Yapılan Bir açıklamaya Göre Bazı Oyun Şirketleri Şirketleri Microsofta Teklif Götürmüş Durumdalar... Hatta Microsoft ve Nokia İşbirliği İlede Şu anda Sadece Pc ve Konsollarda Oynanan Bir Çok Oyun Wp İçin geliştirilip Kullanıcılara Sunulacak...
arkadaşım bak adam öneri istemiş bizde ona uygun birşey önermek istiyoruz sen gidip direkt Note II en iyisi diyorsun bu bir taraf yorumudur , biz diyoruzki bu nedenle bu şu nedenle şunu al , sende ilk yorumu neye göre yazcağını düşün ondan sonra öneriye katıl
- - - Eklendi - - -
Evet Note II nin piyasanın en iyisi olduğu bir HİKAYE örneği
Çoğu Kişi Takmış Bir Oyun Sevdasına Gidiyor. Belli ki! Yabancı Basınlarla Aranız pek iyi değil. Microsoftun Üst Düzey Yöneticilerinden Yapılan Bir açıklamaya Göre Bazı Oyun Şirketleri Şirketleri Microsofta Teklif Götürmüş Durumdalar... Hatta Microsoft ve Nokia İşbirliği İlede Şu anda Sadece Pc ve Konsollarda Oynanan Bir Çok Oyun Wp İçin geliştirilip Kullanıcılara Sunulacak...
lumia 920 yi turkcell iletişim merkezinde test ettim kendim 603 ve 808 pureview kullanıcısıyım turkcell iletişim merkezinde arkadaşım çalışıyo kendisinde ip 4s varken gitmiş galaxy s3 almış galaxy s3 e somun ekmek gibi diyodu iki telefonuda aldım elime browserlerini inceleledim uygulama açılışlarını fln açıkçası lumia 920 hızlı gibi geldi biraz daha çok fark yok açıkçası ama sağlamlık kamera olarak tabiki lumia 920 okadar market oyun hastası fln deilim kamerası düzgün olsun fotoğrafı çeksin hızlı olsun yeterli arayüz olarak nokia lumia 920 yi daha çok beğendim samsung karışık geliyo bana açıkçası ayrıca okadar gereksiz uygulamayada gerek yok işe yarayanları indiririm yeterli ztn ben lumia 920 tercih ederim galaxy s3 ü hiç tutmadım samsungu tutmadım ztn ben herkesin düşüncesi farklı olabilir ama şuan 808 kullanıyorum ve cihazım şuana kadar ne bi donma ne bi kapanma nede hata verdi gayette hızlı ve memnunum artı bide mükemmel kamerası var ztn fazla sözede gerek yok ve galaxy s3 ün kamerası benim çektiğim resmin yanına bile yaklaşamıyo 920 nin kamerasıda çok güzel ve s3 ten iyi bence hız olarakta güzel ve stabil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?