acuxx
Üye
alsınlar bence zevkli oluyodefterdar adlı kullanıcıya cevap verneyiniz tartışmaya da girmeyiniz kendisi iki kez ban yemii zappinger dir forumdaki tek amacı tartışma ve kavga çıkarmaktır ona uyarak siz de ceza almayın.
defterdar adlı kullanıcıya cevap verneyiniz tartışmaya da girmeyiniz kendisi iki kez ban yemii zappinger dir forumdaki tek amacı tartışma ve kavga çıkarmaktır ona uyarak siz de ceza almayın.
kimse kullandığı şeye isteksiz almadığı taktirde kötü demez. Herkes kendi ihtiyaçlarına/zevkine göre telefon almalı. Bu yüzden tartışmaya gerek yok.
Mesela ben telefonda oyun oynamayan biriyim. Yapcak bişey yoksa küçük oyunlar oynarım. Canım oyun oynamak istediği açarım pc mi kocaman ekranda farem klavyem le adam gibi oynarım.
Farklılığı sevdiğimden tasarım yönündende 920 alırdım. Ha bu demek değildir ki s3 kötüdür; hayır kesinlikle s3 de çok iyidir ama bana hitap etmediği için almam
Bu arada bi sonraki lumialardan alıcam tabi beğenirsem
bazı sivriler daha yavaş olan chrome ile yapıyoLumia 920'nin interneti hızlı tamam eyvallah peki bizim elimizde ki internet hızı ne kadar ? En fazla 1 mb ile çekiyor benim internetim 8 Mbps ve 1 mb ile çekiyorsa ister 1000 Mbps'e kadar hız olsa nolur ?
- - - Eklendi - - -
Birde tarayıcı testlerinde acaba S3'te flash player açıpta mı yapıyorlar çünkü flash playe kapanınca daha çabuk yükleniyor sayfa
Hocam aynen doğrusun
Lumialar biraz daha genislerse ve cd cart girerse o zaman s3ten hem sağlam hem hızlı olur ama daha erken bir sistem ve donanım geç gelsede sağlam geliyor kesinlikle sybianla karıştırmak olmaz. Sybuan hem kada hem sistem hantal örneğin n97 faciası
bazı sivriler daha yavaş olan chrome ile yapıyo
sana göre s3 kamerasıda lumia ya göre iyidir dimi?
iyi bari defterdarr gibi kafana göre atlamaman güzel
oyun ve uygulamalar için s3 bu arada hala flash player var ve internet bu yüzden 920'den daha iyi kesinlikle tavsiye ederim
Lumia 800 bile S3'le internet konusunda kapisiyorken sen gelmis s3 l920'den iyi diyorsun. Ne diyeyimki
Ne iyi ne kötü. Objektif videolara bakarsan 2 sinin de eşit old. nu görürsün.
Baktim. Bazi arkadaslar s3 daha iyi dediler onlara cevap olsun.
Bazı noktalarda S3 bazı noktalarda 920 daha hızlı açıyor
Bazı noktalarda S3 bazı noktalarda 920 daha hızlı açıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?