Telefon Tavsiyesi Galaxy s3 mü İphone 5 mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En doğru tespiti i5 ve s3 kullanmış birisi yapabilir

PriZm

Üye

Valla açıkça konuşyorum aldığım günden beri 3 defa belki kullandım o özelliklleri Ama rom özelliğine lafım yok Bir de multiwindow tabii
valla ben sahip olduğum bütün özellikleri sonuna kadar kullanırım.kişisel mesele yani.

hatta S1 imde fazlasını kullanıyorum

fk555897

Üye
Ben 4S kullanıyordum. Telefonumu babama verim iPhone 5 aldım. S3 ede baktım ama pek beğenmedim. Hem büyük hem de iOS'un stabilliğinden sonra Android biraz yavaş geldi.

Waveman

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim arkadaşlar çelişkideydim yorumlarınızla daha çok çelişkiye düştüm Biri diyo açık ara s3 diğeri iphone 5 fark atar ne yapsam bilemedim

Kerim.

Üye
Teşekkür ederim arkadaşlar çelişkideydim yorumlarınızla daha çok çelişkiye düştüm Biri diyo açık ara s3 diğeri iphone 5 fark atar ne yapsam bilemedim

Sadelik mi istersin telefonla ugrasmak mi?

ya android sıkıntılı hi ramle falan uğraşmam dersen telefon bayabi kötü olur benim bi kız arkadaşımda var s3 widgetler 2 sn sonra yükleniyor ve sıkıcı bi durum o kadar para verdikten sonra bide

ben iphone 5 alırdım ya daha stabil :/

Kerim.

Üye
İphone5in ekrani gayet yeterli buyuklukte.isletim sistemi olarakta ios istiyorsun.o zaman iphone5 al.(fiyat farki sorun degil sanirim?)

Waveman

Üye
    Konu Sahibi
İphone5in ekrani gayet yeterli buyuklukte.isletim sistemi olarakta ios istiyorsun.o zaman iphone5 al.(fiyat farki sorun degil sanirim?)
Fiyat farkı sorun değil ama s3ün multiwindow göz tanıma gibi özellikleride ilgimi çekiyor

kmlplz

Üye
Samsung galaxy s3 u kullanan birisi olarak eger teli rootlamayacaksan ugrasmayacaksan alma suan bu tel orjinal olarak kullanmak icin yetersiz ram sıkıntisi kim nederse desin var :-) ama ben root yaparim ucururum teli diyosan o baska :-) ha yok ben ugrasamam oyle seylerle ama ben ne yuklersem yukleyeyim yag gibi aksin telefon akiciligini kaybetmesin her guncelleme yayinlandiginda direk gelsin telefonum karizma olsun dersen al iphone u hayrini gor :-) illa android tel alacaksan da beklemicem dersen nexus 4 htc one x+ bunlari arastir derim beklerim dersende xperia z yi bekle derim tercih senin :-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...