Telefon Tavsiyesi Galaxy S3 mü İphone 4s Mi?.

Sponsorlu Bağlantılar

merhey

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 mü İphone 4s Mi?.
Merhabalar acaba Samsung Galaxy S3 mü yoksa İphone 4S mi daha iyidir?Ve neden?.Aralarındaki farklar nelerdir?.Yardım edebilirmisiniz?.

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
tabiki ayfon ;)

merhey

Üye
    Konu Sahibi
neden acaba?.s3 daha teknolojik değilmi?.

Ouzhan1897

Üye
Kardeş afedersinde sen hayatında hiç S3 Gördün mü ? :D S3 mü iphone 4s mi soruya bak şaka gibi :D S2 bile bin basar 4s' e ;)

-Pablo Escobar

-Pablo Escobar

Üye

Samsung Galaxy S3 için 19 Sebep

Şu şekilde de bilinir: Samsung I9300 Galaxy S III
Adobe Flash kullanırEvetileHayırTelefonun tarayıcısında Video ve Sesli Adobe Flash desteği vardır
Ücretsiz navigasyon yazılımı vardırEvetileHayırÜcretsiz harita verisi olan ücretsiz navigasyon yazılımı dahildir, ayrı bir navigasyon cihazı almaya gerek kalmaz
GÜÇ
Standart USB kablo ile şarj edilebilirEvetileHayırBilgisayarınızdan standart bir USB kablo aracılığıyla ya da USB güç kaynaklarıyla şarj edilebilir
Kablosuz şarj edilmeEvetileHayırElektrikli traş makineleri ya da diş fırçalarına benzer şekilde kablo ya da fiş olmaksızın şarj edilebilir (ektsra olarak)
çıkarılabilir pili vardırEvetileHayırPili takılıp çıkarılabilir ve eğer kırılırsa kullanıcı tarafından değiştirilebilir
Net bir şekilde daha fazla pil gücü2.100mAhile1.418mAh49% daha fazla pil gücü
BAĞLANABILIRLIK
Dlna özelliği vardırEvetileHayırVideo ve filmleri havadan yayınlayabilir (ota)
Nfc özelliği vardırEvetileHayırYakın-alan-iletişimi (NFC) ödeme gibi kablosuz alışverişlere izin verir
Hdmi çıkışı vardırEvetileHayırVideo ve filmler HDMI girişli bir TV'de izlenebilir
Mİcrosd yuvası vardırEvetileHayırDahili Depolama MicroSD kartlarla arttırılabilir
Dikkate değer ölçüde daha yüksek indirme hızı21,0MBits/sile14,4MBits/s46% daha yüksek indirme hızı
KAMERA
önemli miktarda daha fazla megapiksel (fotoğraf, ön kamera)1,9ile0,36.3x daha fazla megapiksel (fotoğraf, ön kamera)
BELLEK
Pek çok daha fazla RAM belleği1,0GBile0,5GB0.5gb daha fazla RAM belleği
EKRAN
önemli miktarda yüksek ekran çözünürlüğü720 x 1280 pxile640 x 960 px1.5x yüksek ekran çözünürlüğü
çok daha büyük ekran boyutu4,8"ile3,5"37% daha büyük ekran boyutu
CPU
Oldukça büyük daha küçük yarı iletken boyutu/ daha yeni CPU40nmile45nm11% daha küçük yarı iletken boyutu/ daha yeni CPU
Belirgin derecede daha yüksek CPU saat hızı4x 1.4Ghzile2x 0.8Ghz3.5x daha yüksek CPU saat hızı
FIZIKSEL
Ufak bir miktarda daha hafif133,0gile140,0g7.0g daha hafif
Küçük miktarda daha ince8,6mmile9,3mm0.7mm daha ince

Matador03

Matador03

Üye
Pratikliği , uygulamaları , fotoğraf ve video kalitesi , desteğiyle bence iPhone 4s ;) Herkesin kişisel ihtiyaçları farklıdır bu yüzden kişilerin tercihlerine saygılı olalım ;)

S3 de muhteşem bir cihaz tabiki ;)

MobiLe_ManiA

Üye
Andorid seviyorsan s3 derim.

franzliszt

franzliszt

Üye

Samsung Galaxy S3 için 19 Sebep

Şu şekilde de bilinir: Samsung I9300 Galaxy S III
Adobe Flash kullanırEvetileHayırTelefonun tarayıcısında Video ve Sesli Adobe Flash desteği vardır
Ücretsiz navigasyon yazılımı vardırEvetileHayırÜcretsiz harita verisi olan ücretsiz navigasyon yazılımı dahildir, ayrı bir navigasyon cihazı almaya gerek kalmaz
GÜÇ
Standart USB kablo ile şarj edilebilirEvetileHayırBilgisayarınızdan standart bir USB kablo aracılığıyla ya da USB güç kaynaklarıyla şarj edilebilir
Kablosuz şarj edilmeEvetileHayırElektrikli traş makineleri ya da diş fırçalarına benzer şekilde kablo ya da fiş olmaksızın şarj edilebilir (ektsra olarak)
çıkarılabilir pili vardırEvetileHayırPili takılıp çıkarılabilir ve eğer kırılırsa kullanıcı tarafından değiştirilebilir
Net bir şekilde daha fazla pil gücü2.100mAhile1.418mAh49% daha fazla pil gücü
BAĞLANABILIRLIK
Dlna özelliği vardırEvetileHayırVideo ve filmleri havadan yayınlayabilir (ota)
Nfc özelliği vardırEvetileHayırYakın-alan-iletişimi (NFC) ödeme gibi kablosuz alışverişlere izin verir
Hdmi çıkışı vardırEvetileHayırVideo ve filmler HDMI girişli bir TV'de izlenebilir
Mİcrosd yuvası vardırEvetileHayırDahili Depolama MicroSD kartlarla arttırılabilir
Dikkate değer ölçüde daha yüksek indirme hızı21,0MBits/sile14,4MBits/s46% daha yüksek indirme hızı
KAMERA
önemli miktarda daha fazla megapiksel (fotoğraf, ön kamera)1,9ile0,36.3x daha fazla megapiksel (fotoğraf, ön kamera)
BELLEK
Pek çok daha fazla RAM belleği1,0GBile0,5GB0.5gb daha fazla RAM belleği
EKRAN
önemli miktarda yüksek ekran çözünürlüğü720 x 1280 pxile640 x 960 px1.5x yüksek ekran çözünürlüğü
çok daha büyük ekran boyutu4,8"ile3,5"37% daha büyük ekran boyutu
CPU
Oldukça büyük daha küçük yarı iletken boyutu/ daha yeni CPU40nmile45nm11% daha küçük yarı iletken boyutu/ daha yeni CPU
Belirgin derecede daha yüksek CPU saat hızı4x 1.4Ghzile2x 0.8Ghz3.5x daha yüksek CPU saat hızı
FIZIKSEL
Ufak bir miktarda daha hafif133,0gile140,0g7.0g daha hafif
Küçük miktarda daha ince8,6mmile9,3mm0.7mm daha ince
çok fena saçmalamışlar bu tabloda iphone4s 2 gömlek üstün ve stabil bir sisteme sahip ayrıca herşey dahil iphone4s de

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Yeni karşılaştırmalar yeni tartışmalar bu hiç bir zaman bitmeyecek herhalde bence şöyle yap konuyu açan hocam S3 diyen bilgiliyede pm at iphone 4S diyene de pm at ve birebir konuş kavga çıkmasın böylece ;) Ben S3 derim pm atabilirsin bilgi veririm sorularına cevap veririm burda tartışmaya girmem artık :oke:

Bu arada tabloda yanlış bilgi var S3 ün cpu su 32 nanometre teknoloji ile yapılmıştır bilginize...

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Saçmalıyorsunuz adam SII bile daha üstün demiş 4Sten.Yok ne SIIsi 3310 daha üstün size göre... SII ile 4S kıyaslamasında SII diyen ya koyu fanatiktir ya da başka bir sebebi vardır.4S SIIden üstün bir cihaz ama SIII ile kıyaslanınca işe istekler giriyor.Oyun uygulama stabillik daha uzun destek ve basit bir arayüz konusunda 4S kişiselleştirme özgürlük büyük ekran ile kullanım zevki konusunda ise SIII üstün.

Kısacası birbirlerine işletim sistemi farklarından dolayı üstünlükleri var hangisinin senin için önemli olduğunu seçmek sana kalmış.Ben bu şartlar altında SIIIü seçerdim ama 4Ste pişman etmeyecek bir telefondur.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Bence 4s Galaxy s2 ile karşılaştırılabilir ama sIII ile karşılaştırılamaz.Onun karşılaştırması Iphone 5 çıkınca olur bence.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Bence 4s Galaxy s2 ile karşılaştırılabilir ama sIII ile karşılaştırılamaz.Onun karşılaştırması Iphone 5 çıkınca olur bence.

Iphone 5 ile SIII'ü kıyaslama olayı bence de doğru ama SII ile 4S'i kıyaslamakta biraz yanlış bence...4S SIII'e kaşı bile tercih edilebilecek bir telefonken SII'nin halini pek düşünemiyorum.

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye

Iphone 5 ile SIII'ü kıyaslama olayı bence de doğru ama SII ile 4S'i kıyaslamakta biraz yanlış bence...4S SIII'e kaşı bile tercih edilebilecek bir telefonken SII'nin halini pek düşünemiyorum.
Haklısın ama s3 biraz daha ileri teknoloji gibi geliyor bana :dry:

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye

Haklısın ama s3 biraz daha ileri teknoloji gibi geliyor bana :dry:

SIII bana göre de daha ileride bir telefon ama işletim sistemi farklarından dolayı Apple telefonların hep bazı özellikleri üstün olacak.Lumia 610'un bile GSII'ten üstün tarafları var işletim sisteminden dolayı :dry:

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
galaxy s3

pltkemal

Üye
Saçmalıyorsunuz adam SII bile daha üstün demiş 4Sten.Yok ne SIIsi 3310 daha üstün size göre... SII ile 4S kıyaslamasında SII diyen ya koyu fanatiktir ya da başka bir sebebi vardır.4S SIIden üstün bir cihaz ama SIII ile kıyaslanınca işe istekler giriyor.Oyun uygulama stabillik daha uzun destek ve basit bir arayüz konusunda 4S kişiselleştirme özgürlük büyük ekran ile kullanım zevki konusunda ise SIII üstün.

Kısacası birbirlerine işletim sistemi farklarından dolayı üstünlükleri var hangisinin senin için önemli olduğunu seçmek sana kalmış.Ben bu şartlar altında SIIIü seçerdim ama 4Ste pişman etmeyecek bir telefondur.

4s in s3 e göre fotoğraf çekme dışında hiçbir üstünlüğü yok .belki ufak olması nedeniyle tercih edilebilir ama kalınlığı da bariz daha fazla . iki telefon yaklaşık fiyatlardayken performans beklentisi varsa iphone un adı bile geçmez s3 ün yanında . ayrıca s3 de gayet stabil bi telefon .benim kızdığım "ayfon"cuların her yeni çıkan telefona sallaması . tabloda gayet net bir şekilde özellikler kıyaslanmış . neresinde saçmalanmış ben hala onu anlamadım . hatta s3 ün işlemcisine 32 nm yerine 40 nm yazılmış

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
4s in s3 e göre fotoğraf çekme dışında hiçbir üstünlüğü yok .belki ufak olması nedeniyle tercih edilebilir ama kalınlığı da bariz daha fazla . iki telefon yaklaşık fiyatlardayken performans beklentisi varsa iphone un adı bile geçmez s3 ün yanında . ayrıca s3 de gayet stabil bi telefon .benim kızdığım "ayfon"cuların her yeni çıkan telefona sallaması . tabloda gayet net bir şekilde özellikler kıyaslanmış . neresinde saçmalanmış ben hala onu anlamadım . hatta s3 ün işlemcisine 32 nm yerine 40 nm yazılmış

Oyun konusunda 4S daha üstün.İnternet konusunda da saniyelik farklar var.Akıllı telefon piyasasında en çok önemsenen unsurlar bunlar.Ayrıca yorumumda bir telefona salladığımı ya da savunduğum mu göremedim.Ben Galaxy SIII alırdım demişim hatta yorumumda...

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Hiç tartışmaya gerek yok arkadaşlar tartışmanın sonunda bi şey olduğu yok herkes bildiğini okusun kimse darılmasın birbirine :oke: