| Adobe Flash kullanır | Evet | ile | Hayır | Telefonun tarayıcısında Video ve Sesli Adobe Flash desteği vardır |
| Ücretsiz navigasyon yazılımı vardır | Evet | ile | Hayır | Ücretsiz harita verisi olan ücretsiz navigasyon yazılımı dahildir, ayrı bir navigasyon cihazı almaya gerek kalmaz |
| GÜÇ | ||||
| Standart USB kablo ile şarj edilebilir | Evet | ile | Hayır | Bilgisayarınızdan standart bir USB kablo aracılığıyla ya da USB güç kaynaklarıyla şarj edilebilir |
| Kablosuz şarj edilme | Evet | ile | Hayır | Elektrikli traş makineleri ya da diş fırçalarına benzer şekilde kablo ya da fiş olmaksızın şarj edilebilir (ektsra olarak) |
| çıkarılabilir pili vardır | Evet | ile | Hayır | Pili takılıp çıkarılabilir ve eğer kırılırsa kullanıcı tarafından değiştirilebilir |
| Net bir şekilde daha fazla pil gücü | 2.100mAh | ile | 1.418mAh | 49% daha fazla pil gücü |
| BAĞLANABILIRLIK | ||||
| Dlna özelliği vardır | Evet | ile | Hayır | Video ve filmleri havadan yayınlayabilir (ota) |
| Nfc özelliği vardır | Evet | ile | Hayır | Yakın-alan-iletişimi (NFC) ödeme gibi kablosuz alışverişlere izin verir |
| Hdmi çıkışı vardır | Evet | ile | Hayır | Video ve filmler HDMI girişli bir TV'de izlenebilir |
| Mİcrosd yuvası vardır | Evet | ile | Hayır | Dahili Depolama MicroSD kartlarla arttırılabilir |
| Dikkate değer ölçüde daha yüksek indirme hızı | 21,0MBits/s | ile | 14,4MBits/s | 46% daha yüksek indirme hızı |
| KAMERA | ||||
| önemli miktarda daha fazla megapiksel (fotoğraf, ön kamera) | 1,9 | ile | 0,3 | 6.3x daha fazla megapiksel (fotoğraf, ön kamera) |
| BELLEK | ||||
| Pek çok daha fazla RAM belleği | 1,0GB | ile | 0,5GB | 0.5gb daha fazla RAM belleği |
| EKRAN | ||||
| önemli miktarda yüksek ekran çözünürlüğü | 720 x 1280 px | ile | 640 x 960 px | 1.5x yüksek ekran çözünürlüğü |
| çok daha büyük ekran boyutu | 4,8" | ile | 3,5" | 37% daha büyük ekran boyutu |
| CPU | ||||
| Oldukça büyük daha küçük yarı iletken boyutu/ daha yeni CPU | 40nm | ile | 45nm | 11% daha küçük yarı iletken boyutu/ daha yeni CPU |
| Belirgin derecede daha yüksek CPU saat hızı | 4x 1.4Ghz | ile | 2x 0.8Ghz | 3.5x daha yüksek CPU saat hızı |
| FIZIKSEL | ||||
| Ufak bir miktarda daha hafif | 133,0g | ile | 140,0g | 7.0g daha hafif |
| Küçük miktarda daha ince | 8,6mm | ile | 9,3mm | 0.7mm daha ince |
Kardeş afedersinde sen hayatında hiç S3 Gördün mü ?S3 mü iphone 4s mi soruya bak şaka gibi
S2 bile bin basar 4s' e
![]()
çok fena saçmalamışlar bu tabloda iphone4s 2 gömlek üstün ve stabil bir sisteme sahip ayrıca herşey dahil iphone4s deLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Samsung Galaxy S3 için 19 Sebep
Şu şekilde de bilinir: Samsung I9300 Galaxy S III
Adobe Flash kullanır Evet ile Hayır Telefonun tarayıcısında Video ve Sesli Adobe Flash desteği vardır Ücretsiz navigasyon yazılımı vardır Evet ile Hayır Ücretsiz harita verisi olan ücretsiz navigasyon yazılımı dahildir, ayrı bir navigasyon cihazı almaya gerek kalmaz GÜÇ Standart USB kablo ile şarj edilebilir Evet ile Hayır Bilgisayarınızdan standart bir USB kablo aracılığıyla ya da USB güç kaynaklarıyla şarj edilebilir Kablosuz şarj edilme Evet ile Hayır Elektrikli traş makineleri ya da diş fırçalarına benzer şekilde kablo ya da fiş olmaksızın şarj edilebilir (ektsra olarak) çıkarılabilir pili vardır Evet ile Hayır Pili takılıp çıkarılabilir ve eğer kırılırsa kullanıcı tarafından değiştirilebilir Net bir şekilde daha fazla pil gücü 2.100mAh ile 1.418mAh 49% daha fazla pil gücü BAĞLANABILIRLIK Dlna özelliği vardır Evet ile Hayır Video ve filmleri havadan yayınlayabilir (ota) Nfc özelliği vardır Evet ile Hayır Yakın-alan-iletişimi (NFC) ödeme gibi kablosuz alışverişlere izin verir Hdmi çıkışı vardır Evet ile Hayır Video ve filmler HDMI girişli bir TV'de izlenebilir Mİcrosd yuvası vardır Evet ile Hayır Dahili Depolama MicroSD kartlarla arttırılabilir Dikkate değer ölçüde daha yüksek indirme hızı 21,0MBits/s ile 14,4MBits/s 46% daha yüksek indirme hızı KAMERA önemli miktarda daha fazla megapiksel (fotoğraf, ön kamera) 1,9 ile 0,3 6.3x daha fazla megapiksel (fotoğraf, ön kamera) BELLEK Pek çok daha fazla RAM belleği 1,0GB ile 0,5GB 0.5gb daha fazla RAM belleği EKRAN önemli miktarda yüksek ekran çözünürlüğü 720 x 1280 px ile 640 x 960 px 1.5x yüksek ekran çözünürlüğü çok daha büyük ekran boyutu 4,8" ile 3,5" 37% daha büyük ekran boyutu CPU Oldukça büyük daha küçük yarı iletken boyutu/ daha yeni CPU 40nm ile 45nm 11% daha küçük yarı iletken boyutu/ daha yeni CPU Belirgin derecede daha yüksek CPU saat hızı 4x 1.4Ghz ile 2x 0.8Ghz 3.5x daha yüksek CPU saat hızı FIZIKSEL Ufak bir miktarda daha hafif 133,0g ile 140,0g 7.0g daha hafif Küçük miktarda daha ince 8,6mm ile 9,3mm 0.7mm daha ince

Bence 4s Galaxy s2 ile karşılaştırılabilir ama sIII ile karşılaştırılamaz.Onun karşılaştırması Iphone 5 çıkınca olur bence.
Haklısın ama s3 biraz daha ileri teknoloji gibi geliyor bana
Iphone 5 ile SIII'ü kıyaslama olayı bence de doğru ama SII ile 4S'i kıyaslamakta biraz yanlış bence...4S SIII'e kaşı bile tercih edilebilecek bir telefonken SII'nin halini pek düşünemiyorum.

Doğru geliyor sana merak etme gerçekten 4S e göre ileri teknoloji
Haklısın ama s3 biraz daha ileri teknoloji gibi geliyor bana![]()

Haklısın ama s3 biraz daha ileri teknoloji gibi geliyor bana![]()

Saçmalıyorsunuz adam SII bile daha üstün demiş 4Sten.Yok ne SIIsi 3310 daha üstün size göre... SII ile 4S kıyaslamasında SII diyen ya koyu fanatiktir ya da başka bir sebebi vardır.4S SIIden üstün bir cihaz ama SIII ile kıyaslanınca işe istekler giriyor.Oyun uygulama stabillik daha uzun destek ve basit bir arayüz konusunda 4S kişiselleştirme özgürlük büyük ekran ile kullanım zevki konusunda ise SIII üstün.
Kısacası birbirlerine işletim sistemi farklarından dolayı üstünlükleri var hangisinin senin için önemli olduğunu seçmek sana kalmış.Ben bu şartlar altında SIIIü seçerdim ama 4Ste pişman etmeyecek bir telefondur.
4s in s3 e göre fotoğraf çekme dışında hiçbir üstünlüğü yok .belki ufak olması nedeniyle tercih edilebilir ama kalınlığı da bariz daha fazla . iki telefon yaklaşık fiyatlardayken performans beklentisi varsa iphone un adı bile geçmez s3 ün yanında . ayrıca s3 de gayet stabil bi telefon .benim kızdığım "ayfon"cuların her yeni çıkan telefona sallaması . tabloda gayet net bir şekilde özellikler kıyaslanmış . neresinde saçmalanmış ben hala onu anlamadım . hatta s3 ün işlemcisine 32 nm yerine 40 nm yazılmış