Galaxy s3 mü? İphone 4s mi? Yardım edinn..lütfen!

o Türkiye'yle alakalı bir durum

Demek Öyle Diyisin

neyse ya önemli değil isteyen istediğini alır bu ülkede elektronik cihazlar olsun arabalar olsun akaryakıt fiyarları olsun hep pahalı ya Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Bence Bu İşe Bir El Atması Lazım...

Iphone Marka Yapmış Iphone Kullanıcıların en az %45 i o cihazları tasarımı güzel diye alıyor zaten bunu çin malı cihazlardan'da anlayabilirsiniz Trident vs.

- - - Eklendi - - -

doğrudur IOS var işte

- - - Eklendi - - -

ios la okadar stabil oluyor onu demek istedim zaten malzeme kalitesinde doğru söyledin sabotaj'a girer ama kasa olarak Samsung daha sağlam
[video=youtube;elKxgsrJFhw]http://www.youtube.com/watch?v=elKxgsrJFhw[/video]

- - - Eklendi - - -

neyse konu dahada uzamasın Iphone IOS sayesinde donanım eksiğini kapatıyor gibi ama bence Galaxy Serisi...

cr55

Üye

O çok hızlı dediğin ip4s de tam multitask,widget ve flashplayer yükü yok o yüzden o basit menüsüne çift çekirdek ve düşük ram yetiyor yetmesinde ilerde bir galaxy s2 nin ram gerektiren uygulamasını çalıştıramıyacak yazık bide kazık fiyata.

bu yorum telefonu kullanmadığını gösteriyor. iPhone'un açıp SII'nin açamadığı videolardan haberin var mı?

ec038

Üye
Okadar da değil artık jailbreak yap kardeşim ama s2 nasıl 4 ü ezdiyse s3 te abisi olarak 4ün abisi olan 4s yi ezecektir,siz iphone'lara para verin 3.5 inç ekrandan ne anlıyorsanız artık

jailbreak yapsan beleşe de yüklerdin çok mu fazla 1 dolar güldürme kardeşim

Okadar da değil artık jailbreak yap kardeşim ama s2 nasıl 4 ü ezdiyse s3 te abisi olarak 4ün abisi olan 4s yi ezecektir,siz iphone'lara para verin 3.5 inç ekrandan ne anlıyorsanız artık

mesajımı tam okuyup cevaplasanız bu lafı vermezdiniz.. en basit örnekti angry birds.. iphone neden trilyon dolarlık bir firma olacak anlıyorum şimdi.. bu kadar bağımlısı varken olmaması garip olurdu

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
mesajımı tam okuyup cevaplasanız bu lafı vermezdiniz.. en basit örnekti angry birds.. iphone neden trilyon dolarlık bir firma olacak anlıyorum şimdi.. bu kadar bağımlısı varken olmaması garip olurdu

bağımlılıkla alakası yok kardeşim doğru olan bu

muzip03

Üye
    Konu Sahibi

Terbyszlık yapma tlfndan grdgm ıcn ksa yazyrum anlmk zorunda dglsn yazmk zorunda hc dglsın !sen uzn yazyosn dye turkcn ıymı olyo? Safca knusup canmı skma !tekrar soyluyrum yazma yazmk zorunda dglsın...

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Terbyszlık yapma tlfndan grdgm ıcn ksa yazyrum anlmk zorunda dglsn yazmk zorunda hc dglsın !sen uzn yazyosn dye turkcn ıymı olyo? Safca knusup canmı skma !tekrar soyluyrum yazma yazmk zorunda dglsın...

tamam da kardeşim sen de haklısın da Sen de az düzgün kullan Türkçe yi ben de telefondan yazıyorum telefondan yazmak kısaltma yapmayı gerektirmiyor.

muzip03

Üye
    Konu Sahibi

tamam da kardeşim sen de haklısın da Sen de az düzgün kullan Türkçe yi ben de telefondan yazıyorum telefondan yazmak kısaltma yapmayı gerektirmiyor.

İs yerndym ve bu skılde yazmk zorundym..evde olsm nyse..

aleranol

Üye

ben de telefondan yazıyorum çok mu zor? Arada i . Ya dönüşür benim de bilen bilir. Ayrıca s2 4ü ezen diyen kimse onu kınıyorum. S2 4ü ezecek haaa s3 ile 4s kıyaslayamazsınız bile. Bi arkadaş da şey demiş widget yok flaş yok falan. Bunlar galatanın sizin kupanız yok demesine benziyo 4s 50gblık videoyu bile açarken s3 açsın da görek hadi bakalım. Ekran diyorsanız bekleyin ip5 geliyo kesinlikle ekranı büyüyecek. Ben symbiancıyım wp ciyim ve ioscuyum amz android in ce haklı yanları var diğerlerinin de. Burda ios gibi devasa bi sistemi ezemezsiniz.

zevk işi isteyen isteğini alır kaç kere 50 GB'lık video izledin ?

isteyen istediğini alsın demek istiyorum çünkü bu cihazların hepsi sizin işinizi görecektir

- - - Eklendi - - -

gidin hoşunuza gideni alın,ama şunu unutmayın Iphone Satarken Para Eder Çünkü Iphone'dur

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bir bucuk yil once 1050tlye aldigim n8i 600tl ye sattim. Gecen sene 1350tlye aldigim daha bir yilini doldurmamis 3gs o da 600-700 arasi ediyor. Iphone para eder lafi biraz bos kaliyor bu durumda.

Bir bucuk yil once 1050tlye aldigim n8i 600tl ye sattim. Gecen sene 1350tlye aldigim daha bir yilini doldurmamis 3gs o da 600-700 arasi ediyor. Iphone para eder lafi biraz bos kaliyor bu durumda.

Nokia N8'den sonra kaç tane yeni symbian çıktı? iPhone 3GS'den sonra 2 tane çok önemli yenilikler getiren telefon çıktı.

papakudioflu

Emekli Yönetici

Nokia N8'den sonra kaç tane yeni symbian çıktı? iPhone 3GS'den sonra 2 tane çok önemli yenilikler getiren telefon çıktı.

603-700-701 bunlar piyasada olanlar ayrica ben telefonu satali bir olmadi yani 808ide bu listeye ekleyebiliriz.

papakudioflu

Emekli Yönetici

yeni symbian'ların eskilerinden çok da ahım şahım bi fark yok. Ama iPhone'da büyük ilerleme var.

Cok faek var kardesim n8 680mhz 256mb ram 701 1ghz 512mb ram bu kadar fark bile bu cihazlari fp1 guncellemesine ve dolayisiyla 1.3 ghz ye yuseltti

Tepkiler: vavra22

MrExpert

Üye
4s te iyi s3 te ama film ve internet için s3 daha iyi ama 4s de yabana atma...

KayraBey

Üye
Türkçe yazma konusunda arkadaşlar gerekli cevabı vermişler.Teşekkür ederim

Reşwan

Emekli Yönetici
İki seçim önerisi, fakat tüm telefonlar konuşulmuş