dadaraz
Üye
nasıl bir fanboysun anlamadım
Bak çocuk, fanboy olsa olsa senin gibilere denir, dikkat et konuşmalarına, ben 30 yaşındayım, canımı sıkma benim...

nasıl bir fanboysun anlamadım

Bak çocuk, fanboy olsa olsa senin gibilere denir, dikkat et konuşmalarına, ben 30 yaşındayım, canımı sıkma benim...![]()

sende yaşlı fanboy ol![]()

Oğlum bak git, bak git... (3) Birazdan sopayı yiyecek kafasına...![]()
sacmaladi canim![]()
pentilenin ne olduğunu biliyormusunuz amolede çamur atıyorsunuz
hayır pixel var onun birde alt pixeli var alt pixel 3 renkten oluşuyor yeşil kırmızı siyah o renkler s-lcdye göre daha ayrık ve yeşil rengi daha yoğun normal bir kullanıcı için alt pixelleri saymayacağına göre pentile kötü olmaz
pentilenin ne olduğunu biliyormusunuz amolede çamur atıyorsunuz

bak kardeşim ben de ilk başta galaxy s3ü tasarım ve işlemcisinden dolayı sevmiyordum ama bir mağazada inceledim öyle güzel bir his veriyor ki orada ona bayıldım tartışılır ama bana göre galaxy s3 one x'e göre tasarım olarak da hız olarak da iyi ben beğendim ikisinide denedim en iyisi galaxy s3(şimdilik) one x te iyi ama galaxy s3ten kötü eğer sen de galaxy s3 beğenmiyorsan mağazada bir dene derim.o zaman anlıyacaksın tasarımının ve performansının müthişliğini ayrıca nvidia sadece bilgisayarlarda iyi telefonda kötü istiyorsan videolarını izleyebilirsin shadowgun oyununu, gta 3 oyununu youtubeden izledim galaxy s3 daha hızlı hatta yeni çıkan nova 3 htc one xte çok donukluk yapıyor galaxy s3 fıstık gibi çalıştırıyor one xin kamerasını görmedim ama galaxy s3ün ki müthiş ben bir fan değilim tamamen objektif bakıyorum doğruları yazıyorum müzik yönünden de iyi hele s voice siriden daha hızlı daha iyi o mağazada iphone 4s te vardı ya o telefonun sirisinde bozukluk vardı ya da galaxy s3 çok iyi benim de elimde şimdi nokia n8 var ağustosun sonunda değiştirmeyi düşünüyorum ve kesinlikle galaxy s3ü almayı düşünüyorum hem bir haber okudum bugün galaxy s3e kesin android 4.1 gelecekmiş ama one x için şimdilik böyle bir haber yok ben kesinlikle galaxy s3 derim.yeterince bilgi verdiğimi düşünüyorum galaxy s3 hiç donmuyor ama one x'in donma sorunları var hem galaxy s3'ün güncelleştirme desteği çok iyi hızlı olmasına rağmen ilk güncelleştirmesini aldı daha da fazla güncelleştirme alacağını düşünüyorum hele android 4.1 gelirse telefon uçar kesin.Bir de galaxy s3'ün işlemcisi exynos 4412 one x'in işlemcisi tegra 3'ten %20 daha hızlıymış istiyosan araştır hem pentile ekran kötü değil çok şık telefon amoled daha ne diyim sormak istediğiniz bir şey olursa sorun telefonun herşeyi çok güzel herşeyini heryanını inceledim çok şık çok hızlı puan verecek olursam one x 7 galaxy s3 9 olur.Kesinlikle galaxy s3...Oyun için one x alırım malum tegra 3 var kamera için de one x alırim. Müzik desen beats audio var yine one x tasarım zaten one x niye s3 aliyim ben olaya böyle bakıyorum quadrant değerleri s3 den düşük ama tegra 3 olduğu icin daha fazla efekt veriyor tek sorunu pili s3 e göre kötü onda da yapcak birşey yok
kardeş sen ne yapacaksın güncellemeyi önemli olan hız şimdi android 2.3.6 da bütün uygulamaları açıyor 4.0 da aynı uygulamaları açıyor sadece tasarım biraz değişiyor ve performans biraz yükseliyor güncellemeyle ama hızlı bir telefon alırsan ona da gerek kalmaz önemli olan bütün uygulamaları açması değil mi?