mgg44
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hdmı çıkışı yok ve java desteği yomuş ama Note II de nette kıyasladım dezavantajı ne olur java konusunda ??
Hdmı çıkışı ikisindede yok bir aparat alıpta bağlıyorsunuz ve java derken sanırım flash player desteğinden bahsediyorsun o internette çok gezen biriysen biraz sorun olabilir doğrusu.
Hocam Note II derim. Dört çekirdekli yani boru değil
Hocam Galaxy Tab Note 10.1 ile kıyaslamıyoruz ki tablet olsun Galaxy Note 2 de telefon dikkat edersiniz bence biraz bilgi edinirseniz sevinirim sanırım tam olarak bilgi sahibi değilsiniz ve ona göre yorum yapmışsınız .....Bu kadar sacma bi kiyaslama gormedim ben note 2 yi s3 le nasil kiyadlariz biri tablet digeri telefon ikisininde amaci yapilisi cooook farkli bunun icin kiyaslama yapilamaz cunku amaclara gore yapiliyor birinde olan digerinde tabi olmicakdir
Bu kadar sacma bi kiyaslama gormedim ben note 2 yi s3 le nasil kiyadlariz biri tablet digeri telefon ikisininde amaci yapilisi cooook farkli bunun icin kiyaslama yapilamaz cunku amaclara gore yapiliyor birinde olan digerinde tabi olmicakdir
Sayet buyuklugu rahatsız etmezse hıc dusunmeden note 2 al kardesım..tabıı tasıma anlamında..s3 te olamayacak ozellıkler mevcut bırtek kalemı yeter.elınde sıhırlı bır cubuk var ve yapamayacagın sey yok nerdeyse..2gb ramı bırak doldurmayı zorlayamazsın bıle.flash olayına gelınce.o yazılımla alakalı.4.1.1 jelybeanle gelıyor note 2..fırmayla anlasma ıptal edıldıgınden artık bu surume flash destegı yok.yanı surum yukselınce s3 te aynı olacak..apk olarakta yuklemek mumkun.yada flash desteklı tarayıcılar var yukle sorun kalkar.garantı sorunun yoksa bırde rootlarsın al sana bır canavar...
teorik olarak note 2 al derim ama işin içine para ve ekran girince değişir seçim senin s3 hem note2 den ucuz hemde ekranı cebe ve kulaga uygun ama sen note 2 cebime sıgar kulagıma oturur ve alısırım dıyorsan paranda varsa al ama şu varki bu telefonlar daha çok işle alakalı oluyor çizim işleri vs mesela mühendis veya mimarsan note sana uygun olur işin yok öğrencisin elinde kötü durur taşıma meselesi birazda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?