Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy S3 Mini Türkiye'ye geliş tarihi ve fiyatı
Sponsorlu Bağlantılar
Progressivity
Üye
s3 mini galaxy ace 2'den daha üstün bir telefon, piyasada s3 miniye en yakın telefon htc desire x keza onun da ram 768 mb ve ön kamerası yok. bu durumda galaxy s3 mini 1000 tl olarak piyasaya girer diye düşünüyorum ki bu telefona bu para verilir.
s3 mini galaxy ace 2'den daha üstün bir telefon, piyasada s3 miniye en yakın telefon htc desire x keza onun da ram 768 mb ve ön kamerası yok. bu durumda galaxy s3 mini 1000 tl olarak piyasaya girer diye düşünüyorum ki bu telefona bu para verilir.
8oo tl dusuk bır fıyat bencede en az 1ooo tl dıye dusunuyorum s2e yakın ve yenı bır cıhaz oldugunu dusunursek 12oolere kadar cıkar
skylinegti
Üye
SAMSUNG Galaxy S3 Mini bence orta segment telefonların en iyisi olacak, fiyat bakımındanda büyük ihtimalle 1000 tl olarak çıkar.Çıkış tarihi olarak Türkiyeye gelmesi aralık ayını bulur.Telefonun özellikleri sınıfına göre çok iyi ve JELLYBEAN yüklü olarak gelmeside en büyük artısı olacak ve rekor satış yapma ihtimali var.Çünkü orta segmentin kusursuz telefonu diyebiliriz.
kilincmertcan
Üye
şu anda samsungun s3 miniye en yakın modeli sanırım galaxy s advance.onun fiyatı da 1000 lira civarında dolanıyo,mini gelince advance'in fiyatı iner,1000 lira civarında da mini çıkar tahminimce.