Galaxy S3 Mini Türkiye'ye geliş tarihi ve fiyatı

Sponsorlu Bağlantılar

avcitalip

avcitalip

Üye
Suudi Arabistan'a Acaba ne zaman gelir :ehe :eller:

SensitiveFocus

Üye
eğer 1100 tl den çıkarsa vatanda %25 indirimle 825 tl kapış kapış gider :D

Kerim.

Kerim.

Üye
Narutodth

Narutodth

Üye
Ben s3 ü sağlam bi mağazada 1400 tl civarı bi fiyata görmüştüm. O günden sonra bidaha göremedim :D

AHMED...

AHMED...

Üye
kdv varmı 800 tl de

bigmod

Üye
Adından dolayı satar fakat fiyatı hakkında birşey söylenmesi zor bizde VERGİ var çünkü

15097

15097

Üye
Adından dolayı satar fakat fiyatı hakkında birşey söylenmesi zor bizde VERGİ var çünkü
sadece adından dolayı değil benece donanımsal özellikleri de orta segment bir telefona göre iyi :evet:

bigmod

Üye

sadece adından dolayı değil benece donanımsal özellikleri de orta segment bir telefona göre iyi :evet:

Haklısınız fakat Türk insanını bilirsiniz 499 tl ye s3 olduguna inanlar bununda sadece ismine inanıp alıcaklarda olacaktır. :)

15097

15097

Üye
Haklısınız fakat Türk insanını bilirsiniz 499 tl ye s3 olduguna inanlar bununda sadece ismine inanıp alıcaklarda olacaktır. :)
iphone'u hava atmak için alanlar oldugu gibi tıpkı :D

avcitalip

avcitalip

Üye

anladım :evet: sen hala bulamadın mı yahu kardeşine telefon :ehe

babama s2 al dedim ama onun s2 alası yok ace 2 de alabilir yani :) kardeşim s3 mini çıkarsa onu diyecek babama ace 2 den iyi bir telefon sonuçta dimi ? bu arada bu s3 mininin gpu'su ne ?

15097

15097

Üye

bigmod

Üye

babama s2 al dedim ama onun s2 alası yok ace 2 de alabilir yani :) kardeşim s3 mini çıkarsa onu diyecek babama ace 2 den iyi bir telefon sonuçta dimi ? bu arada bu s3 mininin gpu'su ne ?

s3 mini daha iyi bir telefon gibi duruyor

Narutodth

Narutodth

Üye

Mali 400 gpu diye biliyorum

Üst Alt