15097
Üye
Çok güldüm bende görünce1600 'den aşağı yok yahu sağlam garantili cihaz
![]()

Çok güldüm bende görünce1600 'den aşağı yok yahu sağlam garantili cihaz
![]()

eğer 1100 tl den çıkarsa vatanda %25 indirimle 825 tl kapış kapış gider![]()
Vatan.%25 indirim yapacağında fiyatlari artırıp indirim yapiyor.yine aynı hesaba geliyor.sadece biraz düşüyor fiyatlar

s3'ün varken minisini napcanSuudi Arabistan'a Acaba ne zaman gelir![]()
![]()

s3'ün varken minisini napcan![]()
s2 olmadı s3 mini oda olmadı ace 2 
anladım
kardeşime yas2 olmadı s3 mini oda olmadı ace 2
![]()
sen hala bulamadın mı yahu kardeşine telefon 
sadece adından dolayı değil benece donanımsal özellikleri de orta segment bir telefona göre iyiAdından dolayı satar fakat fiyatı hakkında birşey söylenmesi zor bizde VERGİ var çünkü

sadece adından dolayı değil benece donanımsal özellikleri de orta segment bir telefona göre iyi![]()

iphone'u hava atmak için alanlar oldugu gibi tıpkıHaklısınız fakat Türk insanını bilirsiniz 499 tl ye s3 olduguna inanlar bununda sadece ismine inanıp alıcaklarda olacaktır.![]()

iphone'u hava atmak için alanlar oldugu gibi tıpkı![]()

anladımsen hala bulamadın mı yahu kardeşine telefon
![]()
kardeşim s3 mini çıkarsa onu diyecek babama ace 2 den iyi bir telefon sonuçta dimi ? bu arada bu s3 mininin gpu'su ne ?
babama s2 al dedim ama onun s2 alası yok ace 2 de alabilir yanikardeşim s3 mini çıkarsa onu diyecek babama ace 2 den iyi bir telefon sonuçta dimi ? bu arada bu s3 mininin gpu'su ne ?

babama s2 al dedim ama onun s2 alası yok ace 2 de alabilir yanikardeşim s3 mini çıkarsa onu diyecek babama ace 2 den iyi bir telefon sonuçta dimi ? bu arada bu s3 mininin gpu'su ne ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
s3 mini daha iyi bir telefon gibi duruyor