Galaxy s3 mini şarj dayanmiyor...????

Sponsorlu Bağlantılar

sharap

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s3 mini şarj dayanmiyor...????
Yeni aldiğim 3 günlük galaxy s3 mini şarj dayanmiyor...neredeyse 1 gün bile gitmiyor...beklemedeyken bile şarj hizli azaliyor...

codblackops2

codblackops2

Üye
bataryanın tam performanslı kullanması için belli bir süre geçmesi lazım.forumda batarya kalibrasyonu diye bir konu var ordakileri uygularsan ilerde sıkıntı çekmezsin

sharap

Üye
    Konu Sahibi
bataryanın tam performanslı kullanması için belli bir süre geçmesi lazım.forumda batarya kalibrasyonu diye bir konu var ordakileri uygularsan ilerde sıkıntı çekmezsin

sıfır batarya gitmiyorsa eskiyince nasıl gidecek anlamadım

Kerim.

Kerim.

Üye
1gunse normal

sharap

Üye
    Konu Sahibi
bazıları 2 gün gidiyor demiş...anlamıyorum

Kerim.

Kerim.

Üye
Hic kullanmazsan seninde 2 gun gider:D

skywalker06

skywalker06

Üye
interneti kullanmadigin zaman kapat ekrani en kisiga al bide fazla oyun oynama o zamam 2gune yakin gidebilir

sharap

Üye
    Konu Sahibi
görev yöneticisinden hafızayı sil diyorum.. 30 uygulama kapatıldı diyor. 1 saat sonra tekrar hafızayı sil diyorum yine 30-35 civarı uygulama kapatıldı diyor...neden durmadan açılıyor bu uygulamalar...engelleyemezmiyiz.?? şarj ondan mı az gidiyor.

sharap

Üye
    Konu Sahibi
görev yöneticisinden hafızayı sil diyorum.. 30 uygulama kapatıldı diyor. 1 saat sonra tekrar hafızayı sil diyorum yine 30-35 civarı uygulama kapatıldı diyor...neden durmadan açılıyor bu uygulamalar...engelleyemezmiyiz.?? şarj ondan mı az gidiyor.
???????????????????????????????

firat1231

firat1231

Üye
advanced task killer indir telefonla isin bittiginde ac programi butun uygulamari KILL le :)

mesutgaga

mesutgaga

Üye
advanced task killer indir telefonla isin bittiginde ac programi butun uygulamari KILL le :)

öyle uygulamalar telefona kafayı yedirebilir.telefonunuz rootluysa durmadan acılan uygulamaları room tolboxla dondurabilirsiniz.

Üst Alt