Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy s3 mini şarj dayanmiyor...????
Sponsorlu Bağlantılar
sharap
Üye
Konu Sahibi
Galaxy s3 mini şarj dayanmiyor...????
Yeni aldiğim 3 günlük galaxy s3 mini şarj dayanmiyor...neredeyse 1 gün bile gitmiyor...beklemedeyken bile şarj hizli azaliyor...
codblackops2
Üye
bataryanın tam performanslı kullanması için belli bir süre geçmesi lazım.forumda batarya kalibrasyonu diye bir konu var ordakileri uygularsan ilerde sıkıntı çekmezsin
bataryanın tam performanslı kullanması için belli bir süre geçmesi lazım.forumda batarya kalibrasyonu diye bir konu var ordakileri uygularsan ilerde sıkıntı çekmezsin
sıfır batarya gitmiyorsa eskiyince nasıl gidecek anlamadım
Kerim.
Üye
1gunse normal
sharap
Üye
Konu Sahibi
bazıları 2 gün gidiyor demiş...anlamıyorum
Kerim.
Üye
Hic kullanmazsan seninde 2 gun gider
skywalker06
Üye
interneti kullanmadigin zaman kapat ekrani en kisiga al bide fazla oyun oynama o zamam 2gune yakin gidebilir
sharap
Üye
Konu Sahibi
görev yöneticisinden hafızayı sil diyorum.. 30 uygulama kapatıldı diyor. 1 saat sonra tekrar hafızayı sil diyorum yine 30-35 civarı uygulama kapatıldı diyor...neden durmadan açılıyor bu uygulamalar...engelleyemezmiyiz.?? şarj ondan mı az gidiyor.
görev yöneticisinden hafızayı sil diyorum.. 30 uygulama kapatıldı diyor. 1 saat sonra tekrar hafızayı sil diyorum yine 30-35 civarı uygulama kapatıldı diyor...neden durmadan açılıyor bu uygulamalar...engelleyemezmiyiz.?? şarj ondan mı az gidiyor.