Galaxy S3 mini oyun performansı nasıl ?

Sponsorlu Bağlantılar

rahmiozcan

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 mini oyun performansı nasıl ?
Yardım edin lütfen

Kerim.

Kerim.

Üye
Evet iyi

Kerim.

Kerim.

Üye
evet calistirir

Kerim.

Kerim.

Üye
Hayir ama gra vice city'de hic kasmiyor.eger o oyunu aciyorsa dediginiz oyunlari cok rahat acar

besim.farhan

besim.farhan

Üye
hacı abi şimdi lik sadece pes 2012 ve gta vice city yüklü sorunsuz oynuyorum. sd dosyası indirirken mali marka olduğunu unutma sadece :)

emre9261

emre9261

Üye
ya videolarda bakıyorum s3 minide most wanted oynuyor ben bir novayı oynayamadım birde birinci oyun oyun çalışıyor fakat bir aradan sonra donup atıyor oyunda bunun sebebi nedir acaba uygun apyi mi bulamıyorm acaba yosa telefonumdamı sorun var çünkü tam çöznürlükteki apkyi buluyorum atıyorum wifi ile indirme yapıyorum oyun tam ekran çalışıyor ama ateş edince donup atıyor yardım lütfen

ka_za

ka_za

Üye
ya videolarda bakıyorum s3 minide most wanted oynuyor ben bir novayı oynayamadım birde birinci oyun oyun çalışıyor fakat bir aradan sonra donup atıyor oyunda bunun sebebi nedir acaba uygun apyi mi bulamıyorm acaba yosa telefonumdamı sorun var çünkü tam çöznürlükteki apkyi buluyorum atıyorum wifi ile indirme yapıyorum oyun tam ekran çalışıyor ama ateş edince donup atıyor yardım lütfen

Apk n sorunludur büyük ihtimal yada uyumsuz

Üst Alt