Galaxy s3 Mini Internet whatsapp sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

MrT-R4P

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s3 Mini Internet whatsapp sorunu
Arkadaslar Merhaba benim şöyle bir problemim var. whatsapp kullanırken sıkıntı yok fakat telefonu kullanmayınca internet kesiliyor , E yazısı oluyor ama altında oklar yanmıyor. bana da whatsapp dan mesaj gelmiyor. whatsappa tıklıyorum 1 saat önce ki mesaj yeni geliyor. yardımcı olan herkese teşekkürler

MrT-R4P

Üye
    Konu Sahibi
bilen bir arkadaş yok mu

uguro

uguro

Üye
Arkadaslar Merhaba benim şöyle bir problemim var. whatsapp kullanırken sıkıntı yok fakat telefonu kullanmayınca internet kesiliyor , E yazısı oluyor ama altında oklar yanmıyor. bana da whatsapp dan mesaj gelmiyor. whatsappa tıklıyorum 1 saat önce ki mesaj yeni geliyor. yardımcı olan herkese teşekkürler

Bu durum operatörden kaynaklanıyor da olabilir yada yaşadığın bölgedeki baz istasyonlarının uzaklığından da kaynaklanabilir E göstermesi telefonunun Edge hızı ile internete bağlandığını belirtir bu da Operatörünün sana sağladığı internet hızından Kaynaklanır Avea da oluyor genelde :D Bazı bölgelerde Edge hızı ile bağlanıyor bu da senin yaşadığın problemi doğuruyor ;)

Ayarlardan /Dİğer Ayarlar kısmına /Mobil Ağlar/Mobil veri tiki işaretli olsun veri dolaşımını işaretlemene gerek yok o sadece yurt dışı kullanımlarında gerekli yurt dışına çıkmadığın sürece ona gerek yok sonra aşağıda şebeke modununda otomatik olduğunu kontrol et
tüm bu ayarlar tam ise bir problem yoktur :oke: O Aşağı Yukarı bakan oklarda internete girdiğin zamanlar aktif olur 3G ile bağlandığın zaman watsapp tarzı programlarda gelen mesajları daha hızlı alırsın bu da oparatörün ile alakalı :oke:

MrT-R4P

Üye
    Konu Sahibi
mesaj alma sıkıntısı yok net yok. bilerek e de kullanıyorum 3g şarj yemesin diye , turkcell sınırsız kullanıyorum hız düştü ama whatsappa girince bi mesaj atıyorum internet geri geliyor anlatabildim mi? yani nette sıkıntı yok Ankaranın göbeğinde oturuyorum :) Teşekkürler

Krofessional

arka plan verisini kapatmışsındır veri kullanımında seçeneklere gir

MrT-R4P

Üye
    Konu Sahibi
maalesef kapalı değil veri dolşımıyla alakalı olabilir mi?

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
Benim s3 mini de avea kullanıyorum o dediğinin hepsi yaptım ama mesaj be alıyorum ne atabiliyorum Wifi bağlanınca atıyor ama kendi internetimden atamıyorum sildim tekrar yükledim olmadı yardımcı ol lütfenBenim s3 mini de avea kullanıyorum o dediğinin hepsi yaptım ama mesaj be alıyorum ne atabiliyorum Wifi bağlanınca atıyor ama kendi internetimden atamıyorum sildim tekrar yükledim olmadı yardımcı ol lütfen

Üst Alt