aynı yere mi dikkat ettikİki cihazda muhtesem performans veriyor.Fakat kafama takılan neden Nokia'nın daha gec acılması ?
Ben samsung galaxy s3 alacagım çok yakında ama lumianında hakkı yenmez.Çok muhteşem cihaz.İkisi arasında kalanlara karar vermek zorTeşekkürler,iki cihazda süper ya

neden uzun sürüyor ? sistemi mi hazırlıyor yoksa kurulum mu yapıyor ?Cihazın ilk açılışı ise uzun sürüyor. Sonradan kısalıyor.
Cihazın ilk açılışı ise uzun sürüyor. Sonradan kısalıyor.
olabilir.Valla gecen gün test ettim Lumia'yı.Ama orda bi Turkcell elemanı ile tartıstım.Adam diyorki S3 daha iyi bende Lumia daha iyi öyle kavga cıkarıyorduk
aynı yere mi dikkat ettikBen samsung galaxy s3 alacagım çok yakında ama lumianında hakkı yenmez.Çok muhteşem cihaz.
- - - Eklendi - - -
İkisi arasında kalanlara karar vermek zor![]()

Hani Windows kurduğunda masaüstü hazırlanıyor diye 2 dk felan bekletir ya. Aynı durum bunda da geçerli.
İyimis.Bana göre de S3 daha iyi benim kriterlerime göre ama lumia daha iyidir birşey diyemem ki kişisel birşey bu
Valla gecen gün test ettim Lumia'yı.Ama orda bi Turkcell elemanı ile tartıstım.Adam diyorki S3 daha iyi bende Lumia daha iyi öyle kavga cıkarıyorduk![]()
Tartışılmaz yani iki cihazda pişman etmez
Bana göre de S3 daha iyi benim kriterlerime göre ama lumia daha iyidir birşey diyemem ki kişisel birşey buTartışılmaz yani iki cihazda pişman etmez

ikisi arasında benim seçimimde s3Her iki telefonda son derece hızlı.bu videoyu görenler sonradan tartışma çıkarmazlar herhalde
Benim seçimim S3 ten yana olurdu ama.Multiwindow,market ve androidin modifiye edilebilirligi beni cezbediyor![]()
Senle aynı fikirdeyim 
bu konu çok yorumsuz kaldı![]()
ikisi arasında benim seçimimde s3Senle aynı fikirdeyim
Tartışma çıkarılacak birşey yok tarafsız bir video S3 browserde saniseler farklada olsa önde. Program ve oyun hızlarında lumia daha hızlı açıyor.
Fiyat yurt dışı için pahalı dostum birde arka kapak

Tartışma çıkaracak sözler yazmasak sonuçta videoda belirli bir üstünlük yok.Wp ciler konussun s3e laf atiyolardi ya.