Telefon Tavsiyesi Galaxy S3 & Lumia 920 Video Karşılaştırma.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 & Lumia 920 Video Karşılaştırma.

Karar sizin.İki cihazda harika performanslar veriyor.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Teşekkürler,iki cihazda süper ya

MrTech

MrTech

Üye
İki cihazda muhtesem performans veriyor.Fakat kafama takılan neden Nokia'nın daha gec acılması ?

Placebo-

Placebo-

Üye
Cihazın ilk açılışı ise uzun sürüyor. Sonradan kısalıyor.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Güzel video :tşk:

MrTech

MrTech

Üye

aynı yere mi dikkat ettik :) Ben samsung galaxy s3 alacagım çok yakında ama lumianında hakkı yenmez.Çok muhteşem cihaz.

- - - Eklendi - - -

İkisi arasında kalanlara karar vermek zor :)
Valla gecen gün test ettim Lumia'yı.Ama orda bi Turkcell elemanı ile tartıstım.Adam diyorki S3 daha iyi bende Lumia daha iyi öyle kavga cıkarıyorduk :ehe

Placebo-

Placebo-

Üye
Hani Windows kurduğunda masaüstü hazırlanıyor diye 2 dk felan bekletir ya. Aynı durum bunda da geçerli.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi

Valla gecen gün test ettim Lumia'yı.Ama orda bi Turkcell elemanı ile tartıstım.Adam diyorki S3 daha iyi bende Lumia daha iyi öyle kavga cıkarıyorduk :ehe
Bana göre de S3 daha iyi benim kriterlerime göre ama lumia daha iyidir birşey diyemem ki kişisel birşey bu :) Tartışılmaz yani iki cihazda pişman etmez

• Beğen
Tepkiler: MrTech
TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
ama videonun sonundaki eldiven kısmı güzeldi :)

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
bu konu çok yorumsuz kaldı:)

PriZm

PriZm

Üye
Her iki telefonda son derece hızlı.bu videoyu görenler sonradan tartışma çıkarmazlar herhalde :)

Benim seçimim S3 ten yana olurdu ama.Multiwindow,market ve androidin modifiye edilebilirligi beni cezbediyor :)

• Beğen
Tepkiler: Türe
TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Her iki telefonda son derece hızlı.bu videoyu görenler sonradan tartışma çıkarmazlar herhalde :)

Benim seçimim S3 ten yana olurdu ama.Multiwindow,market ve androidin modifiye edilebilirligi beni cezbediyor :)
ikisi arasında benim seçimimde s3 :) Senle aynı fikirdeyim :)
Tartışma çıkarılacak birşey yok tarafsız bir video S3 browserde saniseler farklada olsa önde. Program ve oyun hızlarında lumia daha hızlı açıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt