Galaxy s3 karanlıkta görünen ekran lekesi

Sponsorlu Bağlantılar

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s3 karanlıkta görünen ekran lekesi
beyler cihazı daha elime bu gün aldım video izlerken bi baktım ekrana dikkatlice karanlık bir ordamda siyah siyah lekeler var fakat sadece karanlıkta belli oluyor renklerde sorun yok bu sorunla karşılaşan varmı karşılaşıp çözüme ulaşan değişince düzeliyormu kimisi kronik bir sorun demişyahu tek benmi karşılaşıyorum bu sorunla

Metin137

Metin137

Üye
bendede var sanırım ölü pikseller onlar pek bi zaraları yok

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
ölü piksel değil bu diğer hiç bi renkte belli olmuyorlar sadece siyahta birde karanlık bir ortamda çıkıyor bin liralık cihazda böyle bir üretim hatası nasıl yapılır anlamıyorumZifiri karanlıkta Siyah ekranda gözüken lekeler başka kimsede yokmu ya

-Emre

-Emre

Üye
Cihazın hangi bölümünde? Bu arada sende w yok muydu :/

Metin137

Metin137

Üye
bendede var bence boşver pek bir zararı yok gibi ben zar zor anladm siyah lekelerin olduğunu

Kontrol

Kontrol

Üye
ölü piksel değil bu diğer hiç bi renkte belli olmuyorlar sadece siyahta birde karanlık bir ortamda çıkıyor bin liralık cihazda böyle bir üretim hatası nasıl yapılır anlamıyorumZifiri karanlıkta Siyah ekranda gözüken lekeler başka kimsede yokmu ya

Benim cihazda aynı olay var. Film izlerken denk geldim de sorun olmuyor sorunu da bilmiyorum ama rahatsız etmiyor. filmin sonunda siyah bi bölüm de farkettim :D

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
:D samsungun yaptığı telefon ancak bu kadar olur :close_tema:

The Shadow

The Shadow

Üye
:D samsungun yaptığı telefon ancak bu kadar olur :close_tema:
o oled ekranların temel sorunu bende de var telefon daha 2 haftalık olduğu halde :) ekranda ufak tefek izler kalıyor ilk açtığında jelatini çıkarırken genel bir sorun :)

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
leke olayı şöyle birşey gece yatarken bak yada bakma hiç görme daha iyi tüm s3lerde olan genel bir problemmiş kimisinde çıkmıyor ahan ekran aynen böyle

örnek resim çoğu kişi karşılaşmış bu srunla üretilirken farkedilmiyecek bir şey değil samsung bilerek piyasaya sürdü bu ürünleri amaçları ne merak ediyorum bimeksten aldım şimdi diyolar teknik servise yollayın orda bakıp onaylicaklarmış diyorum mağazaya gideyim değişeyim göstereyim lekeyide kabul etmiyorlar

The Shadow

The Shadow

Üye
leke olayı şöyle birşey gece yatarken bak yada bakma hiç görme daha iyi tüm s3lerde olan genel bir problemmiş kimisinde çıkmıyor ahan ekran aynen böyle

örnek resim çoğu kişi karşılaşmış bu srunla üretilirken farkedilmiyecek bir şey değil samsung bilerek piyasaya sürdü bu ürünleri amaçları ne merak ediyorum bimeksten aldım şimdi diyolar teknik servise yollayın orda bakıp onaylicaklarmış diyorum mağazaya gideyim değişeyim göstereyim lekeyide kabul etmiyorlar
Garanti servisleri bunu sorundan saymiyor diye biliyorum bende :) ama seninkiler baya cokmus benimkiler daha az yine :)

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
yok bu benimkiler değil ama bendede çok resim sadece örnek ve samsunga mail attım gerekirse mahkemeye gidicem bu işin peşini bırakmicam bu kadar insan enayi değil adam gibi dikkatli üretsinler

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
yok bu benimkiler değil ama bendede çok resim sadece örnek ve samsunga mail attım gerekirse mahkemeye gidicem bu işin peşini bırakmicam bu kadar insan enayi değil adam gibi dikkatli üretsinler
Iyi bir sonuc alirsan arkandayiz :D

Üst Alt