Galaxy S3 İle İphone 4s Takas edebilirmiyim?

Sponsorlu Bağlantılar

blackbatuhan

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 İle İphone 4s Takas edebilirmiyim?
merhaba arkadaşlar. samsung galaxy s3 telefonu aldım ve çok telefon değiştirdiğim için bundanda sıkıldım :) acaba s3 ü versem iphone 4s alabilirmiyim? üstüne 100-200 tl verebilirim. s3 ümün yan metal şeridinde biraz kazınma var onun haricinde hiçbirşeyi yok herşeyi orjinal. alacağım 4s de orijinal türkiyeden alınma olmalıdır. yok imei kayıtlı falan öyle istemem.

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
Bulursun elbet. Konuyu cep telefonu takas bölümüne aç teklif gelir. Ben de s3 düşünüyordum bi ara sonra vazgeçtim :/

blackbatuhan

Üye
    Konu Sahibi
lütfen yorum atalım arkadaşlar 4s alıcamda.

MücahitTokgöz

Hizina felan bisey diyecek yokta s3 ten snra ekrani cok kucuk gelir dostum

phasan

phasan

Üye
merhaba arkadaşlar. samsung galaxy s3 telefonu aldım ve çok telefon değiştirdiğim için bundanda sıkıldım :) acaba s3 ü versem iphone 4s alabilirmiyim? üstüne 100-200 tl verebilirim. s3 ümün yan metal şeridinde biraz kazınma var onun haricinde hiçbirşeyi yok herşeyi orjinal. alacağım 4s de orijinal türkiyeden alınma olmalıdır. yok imei kayıtlı falan öyle istemem.

Meda mark ta 1000 tl dusmus iphone 4s

- - - Eklendi - - -

Ekran sıkıntı olmassa 4s guzel telefon

nokiae6

Üye
Değiştirebilirsen kazançlısın demektir kardeşim :oke: Ben s3 aldım rehberi geç açmasından ve play storede ki oyunların dandikliğinden sıkıldım iphone aldım bu telefonsa diğerleri ne ki diyorum :)

creeper

creeper

Üye
ben de s3 alacaktım ama bizzat s3 kullanan arkadaşlarım iphone al dedi ben de 4s'te karar verdim geliyor 2-3 haftaya. :)

MrExpert

MrExpert

Üye
Telefoncuda Dha bu güm gördüm temiz s3 e 750tl sayıyorlar 4s e 900-950tl arası Ona göre hesabını yap.

blackbatuhan

Üye
    Konu Sahibi
bu mediamarkt da iphone 4s 1000 tl diyorlar fakat , yanlışınız olmasın o iphone 4 tür bence. 1000 tl ise hemen gidip alıcam şu anda ekranı küçük gelmez büyük ekranı sevmedim fazla.

phasan

phasan

Üye
İphone 4s

blackbatuhan

Üye
    Konu Sahibi
link falan varmı acaba? çünkü vatan bilgisayarda , teknosada , bimeksde vs. iphone 4s 1650 falan şu anda

blackbatuhan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar peki bu s3 ü + nokia c6 temiz + 200 tl para versem , iphone 5 verirlermi ikinci el türkiyeden alınma

blackbatuhan

Üye
    Konu Sahibi
yaw param olsa iphone 5 alacamda yok işte :D s3 almakla hata ettim 1850 tl ye aldım. hiç beğenmedim androidi gerçekten.

blackbatuhan

Üye
    Konu Sahibi
peki iphone 4s te oyunlarda kasmalar olurmu acaba real racing 3 felan

Üst Alt