Galaxy S3 Ekolayzır Problemi ??

Sponsorlu Bağlantılar

lalale

lalale

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 Ekolayzır Problemi ??
sorun çözülmüştür problem s3 te değilmiş

tapatalk

tapatalk

Üye
müziğin kalitesi düşüktür

lalale

lalale

Üye
    Konu Sahibi
alakası yok müzik aynı müzik

tapatalk

tapatalk

Üye
kalitesi kaç müziğin onu söyle düşük kaliteden bas alamazsın

lalale

lalale

Üye
    Konu Sahibi
ya iyimisin aynı müzikte yüksek bas alırken tak çıkar falan yapınca bassı gidiyor

PriZm

PriZm

Üye
Hangi müzik çaları kullanıyorsun? Başka bir müzik çalar yada equalizer gibi bir dsp programı varsa onunla çakışıyordur.Telefonunda donanımsal sorun yok gibi.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
hangi müzik player o

lalale

lalale

Üye
    Konu Sahibi
müzik player kendisininki Sadece Bass Düşmüyor Bütün Sesler Mono ya dönüyor adeta Playerda Bass a alıyorum çok az artıyor. Problem Ekolayzırmı bilmiyorum

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Bende de oluyordu ekolayzer normal ayara donuyor ne zaman oluyor hatirlamiyorum

- - - Eklendi - - -

Normal ayari duzenleyebilirsen ayarlari basstaki gibi yap normal isimli ayari kullan sorun kalmaz

lalale

lalale

Üye
    Konu Sahibi
internetten dinlerkende aynısı oluyor TTnet müzik bu yüzden problem sanki yazılımsal ?

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Kulaklıkla alakalı olabilir. Bende de dediğin şey bi iki kere olmuştu samsungun kendi kulaklığında bass sıfır zaten nokia kulaklığı ile denediğimde söylediğin şekilde ses geliyordu gömük gömük ortadaki tuşa basınca normal geliyordu falan :D Sony kulaklık aldım bi sorun yaşamadım şu ana kadar. PlayerPro, PowerAmp gibi playerler ile farklı bir kulaklıkta dene.

lalale

lalale

Üye
    Konu Sahibi
kendi kulaklığında bass oranı süper de arada 0 a iniyor aç kapa yapınca düzelmesi kulaklığı elemezmi ?

serdar_gs

serdar_gs

Üye
kendi kulaklığında bass oranı süper de arada 0 a iniyor aç kapa yapınca düzelmesi kulaklığı elemezmi ?

S3 ün kendi kulaklığındamı bass oranı süper anlamadım? Allah belasını versin o kulaklığın bass falan yok :D dediğim gibi başka bir müzik player ile başka bir kulaklıkla dene sonucu yaz

lalale

lalale

Üye
    Konu Sahibi
S3 ün kendi kulaklığındamı bass oranı süper anlamadım? Allah belasını versin o kulaklığın bass falan yok :D dediğim gibi başka bir müzik player ile başka bir kulaklıkla dene sonucu yaz

hahaha :D :D :D mp3 playera takınca kulaklık güzel çalışıyor ?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Dsp manager ile basibarttirinca cizirti yapiyo yada bass diger seslerin onune geçiyor cok iyi degil.

lalale

lalale

Üye
    Konu Sahibi
format atsam faydası olurmu ?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Benim bildigim muzikcalardaki ekolayzer ayari diger uygulamalara sa etki ediyor. Ama hepsine degil mesela radyo da degisiyo yanlis bilmiyorsam. Nokiadan aklimda kalmis olabilir. Benim dedigim gibi normal ayari duzenleyip bass gibi yap belki faydasi olur. Formatla duzelecegini sanmam

ayhan124

Üye
Eko ayarlarını yapılandırdıktan sonra kaydet dıyormusun...eger yıne devam edıyorsa play store dan muzık volume EQ adlı proyu ındır ve kur.farkı goreceksın..

lalale

lalale

Üye
    Konu Sahibi
hayır sorun ekolayzır değil bassa da alsanız ses mono ya düşüyor adeta ilerki zamanlarda formatı denicem

vega1977

vega1977

Üye
aynı problem bende de oldu ampizer diye bir program yükledim sonra 10 kere format attım duzelmedi ses nerdeyse yok gibi napacagimi şaşırdım equalizer pro su yüklüydu bangir bangir ses vardı şimdi telefonu kulagima dayayıp dinliyorum sanki bir şey sesi engelliyor çözüm bulamadım

• Beğen
Tepkiler: atildas
Takipçi Satın Al

Üst Alt