Çok haklısın kuzum..2000 TL de az para değil..2000 tl vericem vede bana telefonu şarjda kullanmayın diyecekler, onları hesaplamaları lazım..ona göre bir düzenek hazırlasınlar.. yada fazla akım gelince telefon kendisini otomatik olarak kilitlesin ?
Ne bilim şarj almayı durdursun.. onları yapan bu dediklerimi hayli hayli yapar.
Sorun 4 çekirdekli chipsetten değil tamamen androidden kaynaklanıyor.
Adam bilerek mi yaktı acaba kuzumhemen inanmak saçma. Nokiafanlar yine sallamış bir sürü=) biz demiştik nokiada böyle olmaz abiii....=D adamlarin samsungu kotulemek için yapmadıkları ne malum? Samsungdan açıklama gelir böyle birşey varsa. Bu olay küçük bir olay değil

Adam bilerek mi yaktı acaba kuzum![]()
iPhone'un bu yonunu seviyorum iste elimdeki s2 deli gibi isinirken iPhone'da ne yapsamda maksimum 35-40 derece oluyor ki bu da hic muhim degilDaha demin bir 10 dakika nete girip oyun oynadim htc one x te cihaz hemen isiniverdi
![]()

Kuzum HTC One X işlemcisi zaten çok güçlü![]()
misal klavyr yukliyim dedim ben yaziyorum klavye beni apalayarak takip ediyor resmen
Fruit ninja oynayayim dedim onda da hafif kasma vardi 
Bu sorunlar için güncelleme gelecek diye duydum kuzum
Cihaz gercekten farkli deneyim isteyenler icin birebir ama gercekten takilmalar var ve can sikici olabilirmisal klavyr yukliyim dedim ben yaziyorum klavye beni apalayarak takip ediyor resmen
Fruit ninja oynayayim dedim onda da hafif kasma vardi
![]()
Ne derece doğru bilemeyeceğim 
Bu sorunlar için güncelleme gelecek diye duydum kuzumNe derece doğru bilemeyeceğim
![]()
Cep telefonun da bir sınırı var Öyle tel yapacağına cep pc si çıkar.
Kesinlikle eğerki kasıtlı birşey yapmış olurlarsa dediğin gibi adamı süründürürler bu işte sanmıyorum ki bir kasıt olsun..kardeşim bu telefonu samsung alır inceler kasıtlıysa o adamı süründürürler kim risk alır bu kadar
ayrıca arabada yanmış