Galaxy S3 Alev Aldı

Sponsorlu Bağlantılar

technoshark

technoshark

Üye
2000 tl vericem vede bana telefonu şarjda kullanmayın diyecekler, onları hesaplamaları lazım..ona göre bir düzenek hazırlasınlar.. yada fazla akım gelince telefon kendisini otomatik olarak kilitlesin ?
Ne bilim şarj almayı durdursun.. onları yapan bu dediklerimi hayli hayli yapar.

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa

MasteLaa

MasteLaa

Üye
2000 tl vericem vede bana telefonu şarjda kullanmayın diyecekler, onları hesaplamaları lazım..ona göre bir düzenek hazırlasınlar.. yada fazla akım gelince telefon kendisini otomatik olarak kilitlesin ?
Ne bilim şarj almayı durdursun.. onları yapan bu dediklerimi hayli hayli yapar.
Çok haklısın kuzum..2000 TL de az para değil..

• Beğen
Tepkiler: technoshark
william75

william75

Üye
Sorun 4 çekirdekli chipsetten değil tamamen androidden kaynaklanıyor.

androidden kaynaklansaydı daha bir sürü telefon yanmaz mıydı?
4 çekirdek ve android'den desen anlayabilirim de sadece androidden kaynaklanıyor olmasını anlayamadım...

vavra22

vavra22

Üye
Benim içinde lükse kaçıyor ama o kadar para verecek olsam tercihim samsung olmazdı. illa androidse sony veya htc olur ama asla samsung olmaz. tasarım olarak, kullanılan malzeme olarak hiç kaliteli bulmuyorum o markayı. tridentte android kullanıyor, bizim millet androidi duyunca bişey sanıyor...

Polymath

Polymath

Üye
hemen inanmak saçma. Nokiafanlar yine sallamış bir sürü=) biz demiştik nokiada böyle olmaz abiii....=D adamlarin samsungu kotulemek için yapmadıkları ne malum? Samsungdan açıklama gelir böyle birşey varsa. Bu olay küçük bir olay değil

• Beğen

sataer

Üye
ya kim ne sallamış arkadaş siz kör müsünüz ya?

MasteLaa

MasteLaa

Üye
hemen inanmak saçma. Nokiafanlar yine sallamış bir sürü=) biz demiştik nokiada böyle olmaz abiii....=D adamlarin samsungu kotulemek için yapmadıkları ne malum? Samsungdan açıklama gelir böyle birşey varsa. Bu olay küçük bir olay değil
Adam bilerek mi yaktı acaba kuzum :)

sataer

Üye

Adam bilerek mi yaktı acaba kuzum :)

bilerek yaksa böyle olmaz.. Belliki bi reaksiyon yanması bu kibrit yanması değil renkten bile belli ayrıca şeride de bakarsan anlarsın abi bir alevle yanmış.. Telefon arabada aşırı sıcağa maruz kaldıysa+android+4çekirdek normaldir yanması. Apple hatayı tespit etmişti Samsung da aynını yapacaktır eğer kasıtlı bi durum varsa mahkemeyle samsung adamın şeyinden donunu bile alabilir kimse bu riske de girmez hayal dünyasında yaşamayın!

Matador03

Matador03

Üye
iPhone'un bu yonunu seviyorum iste elimdeki s2 deli gibi isinirken iPhone'da ne yapsamda maksimum 35-40 derece oluyor ki bu da hic muhim degil :) Daha demin bir 10 dakika nete girip oyun oynadim htc one x te cihaz hemen isiniverdi :hmmm

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye
iPhone'un bu yonunu seviyorum iste elimdeki s2 deli gibi isinirken iPhone'da ne yapsamda maksimum 35-40 derece oluyor ki bu da hic muhim degil :) Daha demin bir 10 dakika nete girip oyun oynadim htc one x te cihaz hemen isiniverdi :hmmm

Kuzum HTC One X işlemcisi zaten çok güçlü :)

Matador03

Matador03

Üye

Kuzum HTC One X işlemcisi zaten çok güçlü :)

Cihaz gercekten farkli deneyim isteyenler icin birebir ama gercekten takilmalar var ve can sikici olabilir :) misal klavyr yukliyim dedim ben yaziyorum klavye beni apalayarak takip ediyor resmen :D Fruit ninja oynayayim dedim onda da hafif kasma vardi :hmmm

• Beğen

sataer

Üye
o güncellenmemiştir güncel hali iyi durumda bir arkadaşım ald

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Cihaz gercekten farkli deneyim isteyenler icin birebir ama gercekten takilmalar var ve can sikici olabilir :) misal klavyr yukliyim dedim ben yaziyorum klavye beni apalayarak takip ediyor resmen :D Fruit ninja oynayayim dedim onda da hafif kasma vardi :hmmm
Bu sorunlar için güncelleme gelecek diye duydum kuzum :) Ne derece doğru bilemeyeceğim :)

StunnerDead

StunnerDead

Üye
Cep telefonun da bir sınırı var Öyle tel yapacağına cep pc si çıkar.

Uruloki

Uruloki

Üye
Cep telefonun da bir sınırı var Öyle tel yapacağına cep pc si çıkar.

sınırı yok aslında sadece fabrikasyon hatası tarzı bir şey aynı iphone 4 ün sol ile çekişinin düşmesi gibi noralde pcde de fan olmasın bir oyun oyna çık bak bakalım ne oluyor normalde işlemci 55-60 derecede gezen işlemci 90 dereceye fırlıyor keza ekran kartı da aynı 38 dereceden 65 e çıkıyor ee o zaman telefonlara fan takılması gerek

Polymath

Polymath

Üye
Verin bana galaxy s3 ayni sekilde yakayim. Buna sebep sarj aletide yapmış olabilir. Fazla akim geldiyse yanar

sataer

Üye
kardeşim bu telefonu samsung alır inceler kasıtlıysa o adamı süründürürler kim risk alır bu kadar

- - - Eklendi - - -

ayrıca arabada yanmış

• Beğen
Tepkiler: technoshark
technoshark

technoshark

Üye
kardeşim bu telefonu samsung alır inceler kasıtlıysa o adamı süründürürler kim risk alır bu kadar
ayrıca arabada yanmış
Kesinlikle eğerki kasıtlı birşey yapmış olurlarsa dediğin gibi adamı süründürürler bu işte sanmıyorum ki bir kasıt olsun..

lolaman

lolaman

Üye
Benim yarım çekirdekli c5-03 ile bile şarjdayken oynamayın diyolar bu 4 çekirdekli canavarla şarjayken oynarsan sonuçlarına katlanırsın :ehe

Üst Alt