Galaxy S3 Alev Aldı

Sponsorlu Bağlantılar

CorbyW

CorbyW

Üye
SIII inceleme fırsatı bulamadım. Şarj yerinin tam olarak nerde olduğunu bilmiyorum ama eğer altta ise ;

aşiri isinmadan şarz konnektoru kisa devre yapmiş muhtemelen şarzdayken yogun bir şekilde kullanilmiş.

bu yoruma kesinlikle katılıyorum. Durduk yere alev alacaksa neden alt kısımdan alsın ki?

Matador03

Matador03

Üye
Kisin soba niyetine kullanilir :ehe

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Telefonda oyun açıyorum ailecek ısınıyoruz :haha:

CorbyW

CorbyW

Üye
Samsung bu, ne bekliyordunuz? Galaxy S3 alana bedava tanışabilir derin dondurucu veriyorlarmış, öyle duydum.

En azından oyun açılıyor. Symbianda oda yok. :d:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yani, adam aldığı günden itibaren kullanmış şarjda iken onunda etkisi olabilir... ama dayanıklı olması lazım devrelerin.

aldigi gunden beri şarzda tutmasina gerek yok. Mesela adamin şarzi azdir ve yarim saatlik bir download yapmasi gerekiyordur bir de 3g ile o arada şarza takar indirme sirasinda kapanmasin diye. İndirmeyi beklerken de şoyle saglam bir oyun acar. İşte o zaman şarz cihazindan gelen akim bataryaya gram girmeden donanima gider bu seferde aşiri akimdan şarz konnektoru isinir. Fakat boyle bir cihaz uretiyorsaniz bunlari hesaplamaniz lazim. Telefona 2000tl veren adama şarza takiliyken fazla kullanmayin diyemezsiniz.

sataer

Üye
ben dedim kuzu :D

KayraBey

KayraBey

Üye
Ne ateşli telefonmuş mübarek :d:

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa ve technoshark
pRime.

pRime.

Üye
Sorun 4 çekirdekli chipsetten değil tamamen androidden kaynaklanıyor.

technoshark

technoshark

Üye
symbiancıyla onla bunla alakası yok resmen saçmaladın senin başına gelsin ister misin? Havalar zaten cehennem gibi bi de telefon ısınıyor otobüste elinde tutuşursa ne yapacaksın ya da cebinde aniden alev alsa eyvah symbiancılara gün doğdu mu diyicen gitti 2000 tl mi diyicen hay mantalitenizi yiyim sizin ben!!
Doğru dedin, bunun symbianla alakası yok..
Bu sıcaklarda yolda kalmam diyen arabalar bile su kaynatıyorlar.. dikkatli olmak lazım...

vavra22

vavra22

Üye
Applenin neden bu kadar tercih edildiği anlaşıldı.. :) belki sistemi bu kadar güçlü değil ama stabil çalışan ender makina.

klongs

klongs

Üye
yanan iphone 4 te var ne büyüttünüz ya sanki her tel yanacak

- - - Eklendi - - -

teli geç kendi kendine yanan insan var herkes mi yanacak abartmayın bu kadar

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
technoshark

technoshark

Üye
Applenin neden bu kadar tercih edildiği anlaşıldı.. :) belki sistemi bu kadar güçlü değil ama stabil çalışan ender makina.

stabil çalışıyor çalışmasına ama bi o kadarda masraflı en ufak bir yerine zarar gelse tamire versen dünya para çıkıyor cebinden, bizim için yani kendi adıma söylüyorum çok lükse kaçıyor...

MasteLaa

MasteLaa

Üye
yanan iphone 4 te var ne büyüttünüz ya sanki her tel yanacak

- - - Eklendi - - -

teli geç kendi kendine yanan insan var herkes mi yanacak abartmayın bu kadar
Kendi kendine yanan insanlar mı :hmmm

TeAmo42

TeAmo42

Üye

aldigi gunden beri şarzda tutmasina gerek yok. Mesela adamin şarzi azdir ve yarim saatlik bir download yapmasi gerekiyordur bir de 3g ile o arada şarza takar indirme sirasinda kapanmasin diye. İndirmeyi beklerken de şoyle saglam bir oyun acar. İşte o zaman şarz cihazindan gelen akim bataryaya gram girmeden donanima gider bu seferde aşiri akimdan şarz konnektoru isinir. Fakat boyle bir cihaz uretiyorsaniz bunlari hesaplamaniz lazim. Telefona 2000tl veren adama şarza takiliyken fazla kullanmayin diyemezsiniz.
Her ne kadar S3 hayranı olsamda bu konuda haklısın.O cihazda onlar düşünülmeli ama adamda baya zorlamış bence.

klongs

klongs

Üye
national geographic te çıkmıştı

Üst Alt