Galaxy S3 Albüm Kapaklarını Neden Karıştırıyor..?

Sponsorlu Bağlantılar

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 Albüm Kapaklarını Neden Karıştırıyor..?
Arkadaşlar telefonu yeni aldım ve müzik dosyalarını ilk attığımda sorun yoktu aradan yaklaşık iki hafta geçti şimdi ise tüm albüm kapakları aynı oldu...
Telefonu bir kez resetledim ama sorun yine devam ediyor...
Konu hakkında yardım bekliyorum...
Usta arkadaşlar lütfen yardım edin...
Bu durum beni çok sinir ediyor...
Başka müzik çalar uygulamaları kurdum onlarda hre şarkı kendi albüm kapağıyla görünüyor ama telefonun kendi müzik çalar uygulaması tüm albüm kapaklarını tek gösteriyor birinden alıp hepsine yapıştırıyor...:off:

xmustx

xmustx

Üye
Bende bu sorunu yaşıyorum

PriZm

PriZm

Üye
Müzik çalar ve medya deposunun verilerini silmeyi dene.

Olmazsa müziklerin oldugu klasöre gir.Ne kadar.müzikten başka gizli dosya varsa sil.

Benimde başıma bir kere geldi ve artık hiç gelmiyor. 2. Yöntem ile yapmıştım.

blacktalon

blacktalon

Üye
genelde şarki dosyasında resim varsa onu atıyor belki klasorlemek gerekir tek tek bende de aynı sorun var

PriZm

PriZm

Üye
genelde şarki dosyasında resim varsa onu atıyor belki klasorlemek gerekir tek tek bende de aynı sorun var

Bende 500 civarı şarkı var hepsini mp3tag programı ile sanatçı, albüm, yıl ve albüm kapak resimlerini tagledim.Müzik kütüphanem fazlasıyla düzenli :D

Deneyin.Sorun çözülecektir.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: cortex47
cortex47

cortex47

Üye

Bende 500 civarı şarkı var hepsini mp3tag programı ile sanatçı, albüm, yıl ve albüm kapak resimlerini tagledim.Müzik kütüphanem fazlasıyla düzenli :D

Aynı yöntemi kullanıyorum, işe yarıyor, tavsiye ederim :)

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
    Konu Sahibi
~N.A.W.Y~ kardes bahsettiğin mp3tag programını bende kullanıyorum bu konuda tahmin edemeyeceğin kadar hassasim ama yinede bazı şarkılarin kapakları kendiliğinden değişiyor

tapatalk

tapatalk

Üye

yok artık one direction dinlemiyon inşallah

PriZm

PriZm

Üye
~N.A.W.Y~ kardes bahsettiğin mp3tag programını bende kullanıyorum bu konuda tahmin edemeyeceğin kadar hassasim ama yinede bazı şarkılarin kapakları kendiliğinden değişiyor

Peki hafıza kartını biçimlendirip kartta bir klasör açıp müzikleri onun içine kopyalamayı denermisin? Pc den direkt klasör kopyalama.

Üst Alt