Galaxy S3 "Ağda Kayıtlı Değil"

Sponsorlu Bağlantılar

babacan333

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 "Ağda Kayıtlı Değil"
Şimdi sorun şöyle ortaya çıktı telefonda 4.3 sistem yüklüydü sarj ve performans bakımından biraz vasat kalınca geri 4.1.2'ye düşürdim fakat şimdi telefonla ne birini arayabiliyorum ne mesaj atabiliyorum soruna hala bi çözüm bulamadım daha önce karşılaşıp çözen var mı dır ?
İMEİ numarası
004999010640000 / 01

Bu şekilde çıkıyor.

Freedom Fighter

Freedom Fighter

Üye
telefonunuzu yurtdışından getirtdiyseniz eğer eski sürüme dönünce imei lock işlemide sıfırlanmıştır telefona flash atıp sonrada imei numarasını değiştirmeye çalışabilirsiniz bunun için formu gezebilirsiniz veya google amcada yardımcı olur :)
imei numaranız kayıt dışındaymış bu arada kontrol ettim

The Shadow

The Shadow

Üye
Klasik sorunlar :p Şu dosyayı odinden CP ye yerleştirip kur düzelir ve eski imein geri gelir :)

babacan333

Üye
    Konu Sahibi
Klasik sorunlar :p Şu dosyayı odinden CP ye yerleştirip kur düzelir ve eski imein geri gelir :)

Hay senden Allah Razı olsun dün gece ne uğraştırdı beni ya :D
Teşekkürler :)
telefonunuzu yurtdışından getirtdiyseniz eğer eski sürüme dönünce imei lock işlemide sıfırlanmıştır telefona flash atıp sonrada imei numarasını değiştirmeye çalışabilirsiniz bunun için formu gezebilirsiniz veya google amcada yardımcı olur :)
imei numaranız kayıt dışındaymış bu arada kontrol ettim
Dostum cihaz orjinal The Shadow sayesinde çözdüm sorun kalmadı :)

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
Freedom Fighter

Freedom Fighter

Üye
sorun yok o zaman hayırlı olsun :)

onurgsli

onurgsli

Üye

hocam link ölmüş yenisini nereden bulabilirim ?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
sammobile'dan hangi sürümden düşürdüysen onun fimware'i ni indir daha sonra o dosyanın sonundaki .tar yazsını sil ve .zip yap biraz bekle onu zip dosyası yapacak.
daha sonra o zip'e gir modem.bin diye bir dosya olacak o dosyayı masüstüne at.
telefonu download moda alıp odine bağla.
odinde CP ye tıkla masaüstüne attığın modem.bin i seç ve starta bas. bu kadar :)

The Shadow

The Shadow

Üye
sammobile'dan hangi sürümden düşürdüysen onun fimware'i ni indir daha sonra o dosyanın sonundaki .tar yazsını sil ve .zip yap biraz bekle onu zip dosyası yapacak.
daha sonra o zip'e gir modem.bin diye bir dosya olacak o dosyayı masüstüne at.
telefonu download moda alıp odine bağla.
odinde CP ye tıkla masaüstüne attığın modem.bin i seç ve starta bas. bu kadar :)
Bu moruğu kendi haline bırakın. ;)
hocam link ölmüş yenisini nereden bulabilirim ?
Buyur :) Cloud drive ı temizleyecektim sözde nerden ne çıkıyor :ehe

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Diyene bak bana öyle demiştin olmuştu :ehe