Acil- Samsung S6 Ağda kayıtlı değil hatası

Sponsorlu Bağlantılar

orhan123

Üye
    Konu Sahibi
Acil- Samsung S6 Ağda kayıtlı değil hatası
Selamun Aleykum. İngiltere'den S6 telefon geldi. 9aydan fazladır telefon elimde. bugün Ağda kayıtlı değil hatası vermeye başladı. İmei kontrol ettiğimde arkasında yazan imei ile aynı yani bir problem gözükmüyor. imei kaydetmedim. bu durumdan pasaporta işletmeden nasıl kurtulabilirim. sahte bir imei nasıl atabilirim yahut başka çözüm önerileriniz var mı?
Not: Elimde bozuk asus zenfone 4 var. onun imei ni basit bir yolla bu telefona nasıl atabilirim? yani çalışma prensibinde sorun olur mu?

Symbianist

Symbianist

Üye
Aleyküm selam. Maalesef burada imei konusunda yardımcı olamıyor kimse. Forum kurallarına göre yasak. Youtubedan video falan bakın isterseniz. Yabancı sitelerden de bulabilirsiniz.

Kayıt ettirmek isterseniz, forumda uygun fiyata bu hakkını satanlar da var.
Ya da işten anlayan bir telefoncuya kendi imeinizi arttırabilirsiniz. 100 tl yi gecmez diye tahmin ediyorum. Benden 70 tl istemişti birkac ay önce. Htc 10 a atamadı tabi. Sonra kendim yaptım ama bedava değil 25 dolara maloldu. Ne yaptiysam bedavaya olmadı. Yabancı birisi programı satıyordu aldim mecburen. Samsung bu konularda daha kolay olmalı.

O zaman pasaport bulamadığımdan mecbur kalmıştım.

Üst Alt