Galaxy S2'ye Root Yaparken Sarı Ünlem İşareti Geldi Açılmıyor Yardım Edin Lütfen..!

Konu Sahibi
Galaxy S2'ye Root Yaparken Sarı Ünlem İşareti Geldi Açılmıyor Yardım Edin Lütfen..!
Samsung Galaxy S2 Cihazımı Rootlamak İstemiştim Odinden Gereken İşlemleri Yapıp Starta Bastım Herşey Normaldi Sonradan Galaxy II I9100 Yazan Yazıyla birlikte Bir Sarı Ünlem İşareti Çıktı Cihazımı Açmaya Çalıştığımda O Ekran Geliyor Ve Cihaz Açılmıyor.

Sorunum Hangi Yolla Çözülebilir Lütfen Yardım Edin Arkadaşlar...

Şimdiden .

MasteLaa

Üye
İşlemin bitti dimi yani odinde Pass çıktı

Tepkiler: tomy1925 ve yiğidooo

MasteLaa

Üye
Kernel atarak root lamadın dimi

Tepkiler: yiğidooo

turker10

Üye
kapatmaya basılı tut resetlesin açılır gibime geliyor olmadı recovery moda al wipe seçeneklerini yap... o ünlem anormal bir durum değil odinle her işlem yapıldığında çıkar zaten o ....

enes122

Üye
Rom bul bi tane odin den tekrardan flasla sorunun çözülür

MasteLaa

Üye

Bunu dene ilk önce düzelirse problem yok..

Eğer düzelmez ise aşağıdakini dene

Bunu indir kur..

Tepkiler: roker

Twüt

Üye
Kardeş sürümün ne ile başlıyo xx mi xw mi

Konu Sahibi

Bunu Odinle yapcam dimi bide hangisini seçecem pda yımı?

- - - Eklendi - - -

Kardeşim aLLah senden Razı oLsun Çok Çok Teşekkür ederim.. oLdu Yaptım

Tepkiler: tomy1925 ve MasteLaa

roker

Üye
Benim sorunum da ayniydi ve birinci rom u yükledim,telefonum açıldı ,(272 yapınca KOR çıkıyordu,bu nedenle TUR romunu yüklemekten çekindim,çakma imei olanlarda sim görmeme gibi sorunlar oluşuyormuş ,diye okumuştum)Çok teşekkürler .

MasteLaa

Üye
sorun yoksa sevindim

haggar73

Üye
Ey Vallah kardeşim ALLLAH cc razı olsun. Aynı sorunu yaşadım ve bu şekilde tel açıldi. Teşekkürler

slm kardes aynı sorun bendede var nasıl yapılıyo yardım edebilirmisin allah rızası icin

esokmen

Üye
İsin cozulmua kardes sevindim

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

offf herkes yapmış ben hala uğraşıyorum yaa.. baba şu an internet kafeden deniyorum, dosya iniyor bakalım zamanım yetecekmi yapabilmek için.. olursa acayip dua alacaksın benden MasteLaa... bide birşey sorucam, şimdi malum telefon açılmadığı için o xx ile başlayan kodu okuyamıyorum. şunu sorucam; acaba sadece 2 tane mi var? yani xx ve xw ile mi başlıyor sadece?
+
yani xw olmazsa xx kesin olurmu?
+
yalnız benimki 4.1.2 idi... boşuna mı bekliyorum acaba? zaten bu hotfile çok yavaş..

mastela eline sağlık teşekkürler