Galaxy S2rom 4.1.2 Touchwiz Rom, Roms4 Rom Hız Performans +++ Baterya Performansı

Sponsorlu Bağlantılar

yusuf23av

yusuf23av

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S2rom 4.1.2 Touchwiz Rom, Roms4 Rom Hız Performans +++ Baterya Performansı
merhaba ben ilkdefa sitede yazıyorum ve yaklaşık birhaftadır kullandığım romutavsiye etmek istiyorum mutla bu romu kullanın sade ve görsel olarak s4 ün aynısı ayrıca şarj konusun da harika üstü yaklaşık 24 25 tane rom kullandım bunun kadar pil ömrü+++ uzun bir rom görmedim kullanın bana dua edeceksini Ayrıntılı Kurulum:
1. Touch wiz rom serisi rom indirin
2. Çıkan dosyayı external_sd(SD CARD) içine atın
3. Recovery moda girip Wipe data/Factory Reset, Wipe Cache
4. Restore kısmına girip Romu restore yapıyoruz.( backup and restore/ restore from external sd )
5. Geri yükleme işlemi tamamlanana kadar bekleyin
6. Reboot System now Diyebilirsiniz. VİDEO:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
hayırlı olsun BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEZSENİZ SEVİNİRİM
rom güncelleme yeni versiyon rom s4 v1.4

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: erhank98 ve 42turkmen

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Teşekkürler

42turkmen

Üye
merhaba ben ilkdefa sitede yazıyorum ve yaklaşık birhaftadır kullandığım romutavsiye etmek istiyorum mutla bu romu kullanın sade ve görsel olarak s4 ün aynısı ayrıca şarj konusun da harika üstü yaklaşık 24 25 tane rom kullandım bunun kadar pil ömrü uzun bir rom görmedim kullanın bana dua edeceksini

kardeşim bu romu nasıl yükeleyeceğiz ?

yusuf23av

yusuf23av

Üye
    Konu Sahibi
kadeşim önce tabi telin rootlu olmalı romu hafıza kartına atıyorsun telini rebot moduna alıyorsun Açma Kapama + Home (Menü) + Ses açma tuşlarına aynı anda uzunca basın Bu adımda seçmeniz gereken seçenek ise ''wipe data / factory reset'' oluyor. Sonrasında karşınıza çıkan ekranda ''Yes''seçeneğine tıklıyarak resetleme işlemini gerçekleştiriyorsunuz. sonra sd kartınıza attığınız romun işaretliyorsun gelen ekranda yes yazısına tıklıtorsun romun kuruluma başlıyor
kolay gelsin

rom güncelleme yeni versiyon rom s4 v1.4
bişeydeğilkullanan arkadaşlar yorumlarını yazarlarsa memnun olurum

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Overclock desteği varmı

yusuf23av

yusuf23av

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım var

murphy75

Üye
gercekten guzel ben yukledim tavsiye ederim ama yuklerken acele etmeyin ve sarjiniz full gerci ben yukledigim zaman benim sgs2 hic acilmiyordu.bunu yuklediklten sonra sanki yepyeni bir telefonum oldu
Tesekkurler

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Kaça kadar oc çekiliyor bunda ben denedim 1275 ten yukarı çıkmadı

yusuf23av

yusuf23av

Üye
    Konu Sahibi
gercekten guzel ben yukledim tavsiye ederim ama yuklerken acele etmeyin ve sarjiniz fu ll gerci ben yukledigim zaman benim sgs2 hic acilmiyordu.bunu yuklediklten sonra sanki yepyeni bir telefonum oldu
Tesekkurler
yorumun için sağol

caddog09

Üye
Ben bunu telefonuma yükledim. Fakat telefonum durduk yere ısınıyor. Şarj %90 gösterirken. Telefonun pilini söküp taktığımda yada *#0228# yaptığımda şarj birden %20–%30 lara düşünür. Bunun sebebi nedir? Şimdiden teşekkürler.

yusuf23av

yusuf23av

Üye
    Konu Sahibi
Ben bunu telefonuma yükledim. Fakat telefonum durduk yere ısınıyor. Şarj %90 gösterirken. Telefonun pilini söküp taktığımda yada *#0228# yaptığımda şarj birden %20–%30 lara düşünür. Bunun sebebi nedir? Şimdiden teşekkürler.
sayın arkadaşım kurulumda Wipe data/Factory Reset, Wipe Cache malum temizleme olayını yaptın mı eğer yapmadıysan olabilir kesinlikle yap eğer romu beğen mediysen enson kullandığım özelliklede şu an için tavsiye ettiğim şu romu kullanhttp:// ve bana sonucunu belirtirsen sevinirim

Son düzenleme:

caddog09

Üye
sayın arkadaşım kurulumda Wipe data/Factory Reset, Wipe Cache malum temizleme olayını yaptın mı eğer yapmadıysan olabilir kesinlikle yap eğer romu beğen mediysen enson kullandığım özelliklede şu an için tavsiye ettiğim şu romu kullan https://www.maxicep.com/forum/konu/galaxy-s2-biftor-rom-v12-jb-xwlsw-stabil-ve-hizli.846440/ ve bana sonucunu belirtirsen sevinirim
evet Wipe data/Factory Reset, Wipe Cache yaptım.romdan çok memnunum çok güzel stabil bir rom.çoklu pencere özelliği bile var.benim sorunum şarjın gerçek değerini göstermemesi şarj doksanken bi bakmışsın 50 lere gelmiş.yukarıdaki verdiğin romu deneyeceğim sağol

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Bendede aynı sorun var ya orjinal roma geri döndüm sorun hala devam ediyor yüzde 30 a gelince ekran dalgalanıyor ve pat diye kapanıyor telefon 3 tane batarya denedim aynı nette arama yaptım çözüm bulamadım

yusuf23av

yusuf23av

Üye
    Konu Sahibi
yusuf23av

yusuf23av

Üye
    Konu Sahibi
Bu rom batarya sorunumu çözer mi
ben ayda en az5 veya 6 rom depiştiriyorum bu romu yaklaşık 2haftadır kullanıyorum hız+görsellik+batarya performansı çok daha iyi ayrıca romunuzdan bıktığınızda daha iyi romlar buldukça siteye atacam takipte olursanız kurarsınız
Bu rom batarya sorunumu çözer mi
arkadaşım orjinal romu kurduktan sonra da aynı sorunla karşılaştıisen donanımsal bir arıza olabilir teknik servis e yok eğer orjinal romda normal çalışıyorsa linkini verdiğim romu kur memnun olursun

MURAT16MURAT

Üye
bn şu an bayadır bu romu kullanıyorum eskiden s plus kullanıyodum çoğu rom onun için yaralıydı ama s 22 de romlar bişeylerden kısıyoda telefon saçmalıyor bn agresif bi kullaanıcıyım ve özellikliği veya oynu onamasamde bnm telefonumda bulunur bu rom şu kendi romunda stok romundan daha iyi stok romda sayısını hatrlamıyorum recovery modda kitlendi bn kitlenmeye root ileminde buluyom bunda öle bi sorunum olmadı muı denicem bide ama bu roma güncelleme yapmanızı istiyorum performansın biraz daha artını düşünürsek bn s2 mi heralde tek değiştirme sebebim ekran boyu oda artık küçük kaldığı zaman çok teşkkür ederim rom için :D

aykutemre

Üye
kardeş eline sağlık. bende s2 plus var acaba ona uyar mı ya da batarya ömrü uzun olan bir rom var mı acaba? bir de rom yaptığımızda telefondaki veriler silinir mi?

yusuf23av

yusuf23av

Üye
    Konu Sahibi
kardeş eline sağlık. bende s2 plus var acaba ona uyar mı ya da batarya ömrü uzun olan bir rom var mı acaba? bir de rom yaptığımızda telefondaki veriler silinir mi?[/quote
kardeş eline sağlık. bende s2 plus var acaba ona uyar mı ya da batarya ömrü uzun olan bir rom var mı acaba? bir de rom yaptığımızda telefondaki veriler silinir mi?
rkadaşım birşeydeğil senin tel e bürom uymaz ve sen teline orijinal yeni 4.2.2 stock rom geliyor şu an almanyada sunulmuş o daha iyi olur I9105PXXUBMG8 inşa numarası Google amca da arat bulursun saygılar
bn şu an bayadır bu romu kullanıyorum eskiden s plus kullanıyodum çoğu rom onun için yaralıydı ama s 22 de romlar bişeylerden kısıyoda telefon saçmalıyor bn agresif bi kullaanıcıyım ve özellikliği veya oynu onamasamde bnm telefonumda bulunur bu rom şu kendi romunda stok romundan daha iyi stok romda sayısını hatrlamıyorum recovery modda kitlendi bn kitlenmeye root ileminde buluyom bunda öle bi sorunum olmadı muı denicem bide ama bu roma güncelleme yapmanızı istiyorum performansın biraz daha artını düşünürsek bn s2 mi heralde tek değiştirme sebebim ekran boyu oda artık küçük kaldığı zaman çok teşkkür ederim rom için :D
güncelleme geliyor[ romumuz güncellenmiştir

hayırlı olsun

Son düzenleme:

Üst Alt