Galaxy S2 - Yardım ve Destek Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

mmysterious61

Üye
Rica ederim romları kayıt olur indirebilirsiniz.Gelelim rom konusuna cihazın hafızasında çalışan yazılımdır.Bu yazılım stock ve custom dediğimiz iki türdedir size yazılımları indirmek için verdiğim link orjinal yazılım sitesidir ve asla garanti ile sıkıntınız olmaz Odin aracı ile pcden yüklenir.Custom yani özel rom yüklemek için ise root dediğimiz yetkiyi cihaza uygulayarak ücretsiz olarak özelleştirilmiş romları sitemizde yada internetten bakarak yükleyebilirsiniz.Root yapmak zorunda değilsiniz zira bu konuda önce ön araştırma yaptıktan sonra ihtiyaç doğrultusunda root işlemi yapımına kararı siz vericeksiniz.Umarım anlatabilmişimdir.:oke:
Gayet güzel anlattınız çok saolun

• Beğen
Tepkiler: Nextman

cerci16

Üye
Merhaba arkadaslar face twitter gibi uygulamalarda olsun galeride zoom yaptigim resimlerde olsun tarayici uzerinden sitelerde gezerken olsun parmagimla yavas bi sekilde yukari asagi ya da saga sola surukleme yaptigim zaman ekran titriyor. Hatta ekran titrrmeye baslayinca parmagimi sabit tutmama ragmen ekran titremeye devam ediyor. Ozellikle sarj esnasinda bu titreme cok fazla oluyor. S2 nin ekranını yeni degistirdiler ondan olabilir mi veya bu ekranlarda kalibrasyon mu yapilmadi lazım yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
kısmende olsa ekran titreme olayı donanım hatası olabilir,ayarlardan kapalı ise yani dokunmatik geri bildirim yapmamalı bu şekilde

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Overclock destekleyen jelly bean romu varmı acabaI9100 içinBulduklarım hep gingerbread

cerci16

Üye
kısmende olsa ekran titreme olayı donanım hatası olabilir,ayarlardan kapalı ise yani dokunmatik geri bildirim yapmamalı bu şekilde

Ekran degisimi icin 250 tl para verdim tamirci su anda bayramda kapalı ama cok canım sıkıldı bu duruma ayar veya kalibrasyon olarak yapabileceğim bir şey var mi diye merak ettim.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
yok dediğim gibi gösterin aynı cihazı kullanmıştım yüzlerce rom kurdum hiç öyle bir sorun yaşamadım.Geçmiş olsun iyi bayramlar

mustafasen

mustafasen

Üye
galaxy s2 dosya indirme yapmıyor .indiriliyor uyarısı geliyor ama indirme yapmıyor çözebilen varmı bu olayı

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
mustafasen

mustafasen

Üye
mobil veri kullanmıyorum wifi ile giriyorum nete

mustafasen

mustafasen

Üye
bak onu denemedim işte.sanırım bişey değişmeyecek.sizde download yapılabiliyormu yani

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
evet sorun yok stock tr rom var wifi sorunu yok

hayalet91

hayalet91

Üye
beyler iyi forumlar öncelikle. benim sorunum arka kamerayla. kamera gerçekten rezalet durumda fotoğraflar çok bulanık zaten çizikler falanda belli camı değiştirme şansım var mı ? biraz araştırdım yurtdışından kamera camı geliyormuş buralarda yok mu?
bide kamera değişir dediler onuda sordum 50 tl dedi banada biraz çok geldi açıkçası yardım lütfen?

Metin137

Metin137

Üye
Sizce s2 mi 4.1e yukseltimmi suanda
2.3 yuklu sarj ram ve isinma nasl olur
sizce

• Beğen
Tepkiler: Nextman

xapex

Üye
Kesinlikle yükle bence

• Beğen