Galaxy S2 - Yardım ve Destek Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

Metin137

Metin137

Üye
Çok saolun yakında geçicem

• Beğen
Tepkiler: Nextman

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Rica ederim :)

• Beğen
Tepkiler: mustafasen
SezginKeskin7

SezginKeskin7

Üye
Merhaba galaxy s2 cihazimi fabrika ayarlarina geri yukleyecegim usb bellegi bicimlendir kutucugunu seçersem cihazimin versiyonu 4.1.2 den 2.3 dusermi kisacasi android sürümü gerilermi..?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Merhaba galaxy s2 cihazimi fabrika ayarlarina geri yukleyecegim usb bellegi bicimlendir kutucugunu seçersem cihazimin versiyonu 4.1.2 den 2.3 dusermi kisacasi android sürümü gerilermi..?
Hayır gelmez 4.1.2 yada ne yüklü ise o kalır cihaza yazılım yükleme yapmadan değişmez.Genelde temiz kurulumlar için yapılması kafidir :oke:

• Beğen
Tepkiler: SezginKeskin7
SezginKeskin7

SezginKeskin7

Üye
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Rica ederim :)

cetin61

cetin61

Üye
selam arkadaşlar benim galaxy s2 de wifi sorunum var şeffaf bir ışık veriyor ama tam olarak acılmıyor yardımcı olabilirmisiniz teşekürler

DalvikCache

DalvikCache

Üye
telefonu kapatıp açmayı denedinizmi

cagdasy

Üye
Teknik bir sıkıntıda olabilir sizin sıkıntınız . Servise götürdünüz mü ?

turancen

turancen

Üye
Arkadaşlar galaxy s2 ye cm romlardan kitkat versiyonları çıktı ama hiçbirini yüklemedim, bu romlarda mhl hdmi çalışırmı acaba.

cetin61

cetin61

Üye
selam arkadaşlar benim galaxy s2 de wifi sorunum var şeffaf bir ışık veriyor ama tam olarak acılmıyor yardımcı olabilirmisiniz teşekürler
telefonu kapatıp açmayı denedinizmi
telefonu pcden modem olarak kullandım ondan sonra olan oldu :( telefonum rootlu orjinal sürümünü yükledim belki düzelir diye banamısın demedi wifiyi acıyorum şeffaf yeşil ışık veriyor ama tam acılmıyor

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Arkadaşlar Atrixden S2 ye geçmeyi düşünüyorum

Tavsiye edermisiniz ?
Şarj durumu ve performansı nasıl
Kamerası çok iyi bunu biliyorum test ettim ama şarj ve performans hakkında bilgim yok

erhank98

erhank98

Üye
Arkadaşlar Atrixden S2 ye geçmeyi düşünüyorum

Tavsiye edermisiniz ?
Şarj durumu ve performansı nasıl
Kamerası çok iyi bunu biliyorum test ettim ama şarj ve performans hakkında bilgim yok
performans mükemmel, şarj kötü ama tavsiye edermisin dersen ederim aldığıma bir kere pişman olmadım.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: erhank98

bayatlienes

Üye
Hocam s2 filmim kırıldı sadece filmi deiştirme imkanımız var (acil sorudur lütfen acil cevap veriniz ona göre işlem yapıcağım)

turancen

turancen

Üye
Hocam s2 filmim kırıldı sadece filmi deiştirme imkanımız var (acil sorudur lütfen acil cevap veriniz ona göre işlem yapıcağım)
Kardeş film derken, ekranda sadece ön cammı kırıldı, öyleyse 100 tl felan tutuyormuş fiyatı

cimbom04

cimbom04

Üye
S2 ye güncelleme gelirmi bi ara 4.2.2 gelecek dediler amam hala bişey yok yada s2 nin fişini çektilermi

hayalet91

hayalet91

Üye
beyler sizce orjinal batarya mı almalıyım yoksa 2500 mah yazan yan sanayi ürünleri mi denemeliyim tavsiyesi olan var mı ?

Son düzenleme:

yolcu_yolcu

Üye
mrb arkadaşlar,i9100 telefonum için biçok custom rom ve farklı kernel dosyaları yükleyerek performansını batarya süresini arttırmak istedim ama her defasında abuk subuk hatalar kasmalar yaşadım.şimdi orjinal türkiye stock romu olan I9100XWLSD_I9100OJVLS6_I9100XXLS8_HOME yi odınle flashladım.fakat bunda da telefonum cok ısınıyor ve batarya su gibi akıyor.forumlarda incelediğim kadarıyla apolo 4.13 light kernel dosyasınıda yükledim.batarya performansı biraz daha iyi ama sorunum şu ki ,bu seferde açılışta ünlem işareti çıkmakta.lütfen biri bana ne yapacağımı söylesin???.sadece düzgün çalışan orjinal stock rom ile bataryamın şarjı iyi olsun başka bişey istemiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum.....

Son düzenleme:

Üst Alt