Galaxy S2 - Yardım ve Destek Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
madem konuyuv acmissiniz neden cvp yok ya kaldir sil konuyu yada yardim et

s2 iye sadece turkiye roomumu atmak geaaaekir baska room atsam olurmu acaba s2 turkiye garantili

Bu şekilde konusmaniz yersiz.Buranın her yerde olduğu gibi kuralları var usluba dikkat ediniz.Sorunuzun cevabina gelecek olursak GT9100 modeli icin istediginiz surumu odin ile yükleyebilirsiniz.Farkli cihazın romunu yuklemediginize emin olun aksi halde cihaz hasar gorur.Turkiye harici romlarsa bazen ulke yada operatore ait uygulamaları yuklenir buda ek bilgi olarak soylememde fayda var. Saygılarımla

maqiclord

Üye
Merhabalar.. benimde galaxy s2 telefonumda bı sorun war ..
Telefon yere düstü we home tusu calısmıyor
acmak istediğimde ılk samsung galaxy 9100 ekranını gecıo
ikinci samsung ekranında takılı kaliyo.Odin ile rom yapmayı denedım ... Hatasız rom yükleniyo ama yine aynı yerde takılı kalıyor
Eğer yardımcı olabilecek birileri warsa cok sewinirim..
ilginize teşekkürler.. ( bu arada almanyada yasıyorum eger rom sürümü önerecek olursanız almanca sürüm olursa sewınırım )
Saygılar .

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Merhabalar.. benimde galaxy s2 telefonumda bı sorun war ..
Telefon yere düstü we home tusu calısmıyor
acmak istediğimde ılk samsung galaxy 9100 ekranını gecıo
ikinci samsung ekranında takılı kaliyo.Odin ile rom yapmayı denedım ... Hatasız rom yükleniyo ama yine aynı yerde takılı kalıyor
Eğer yardımcı olabilecek birileri warsa cok sewinirim..
ilginize teşekkürler.. ( bu arada almanyada yasıyorum eger rom sürümü önerecek olursanız almanca sürüm olursa sewınırım )
Saygılar .

Donanımsal olarak cihazın sorunu olmadığına emin olup sonra rom yüklemelisiniz.

maqiclord

Üye

Donanımsal olarak cihazın sorunu olmadığına emin olup sonra rom yüklemelisiniz.

Biraz acarmisin kardesim nasıl test edebilirim donanimlari?
Rom yüklemek fayda etmiyo
Birde üzerindeki batarya cin mali bundan dolayi takili kalma ihtimali warmi ?
Tesekkurler ilgilendiginiz icin

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Darbeden dolayı s2 kullandığım da başıma geldi.cihaz açmıyor du onarim gerekebilir stock rom dahi yuklediginizde animasyon da kalıyorsa tabi

artistalper

Üye
Xda'da yeni rom çıkmış beyler bi bakın isterseniz.

h t t p : / / a d f . l y / R 6 l 0 C

[boşluk bırakmamın sebebi eski üyeliğimi unuttum yeni üyelik link aktif olmadığı için link olmuyor o yüzden]

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Galaxy S2 için 4.2.2 güncellemesi hakkında yeni bir bilgi, bir açıklama filan var mı arkadaşlar? Ne zaman geleceği konusunda.

codblackops2

codblackops2

Üye
Galaxy S2 için 4.2.2 güncellemesi hakkında yeni bir bilgi, bir açıklama filan var mı arkadaşlar? Ne zaman geleceği konusunda.

daha s3e note2ye gelmedi.agustos gibi diyorlar ama bilmiyorum

rebenolawo

Üye
Galaxy s2 root yapincA googleplaya baglanmiyor ne yapmam gerekir

eminkaya24

Üye
Arkadaşlar lütfen yardım edin. 2 Haftadır S2 kullanıyorum ve şarj konusunda canım çok sıkılıyor. Telefon çok hoşuma gitti ama şarjı beni perişan etti. Günde 2 kez şarj ediyorum ve 3-4 saatte doluyor. Orijinal olan başka batarya da denedim olmadı. Yok mu bunun bir çaresi. Farkettiğim bişey daha var telefon uyku moduna geçmiyor. Batarya geçmişinde ayrıntılı bilgiye bakınca sürekli uyanık görünüyor telefon. Bir sürü program önermişler (task killer, deep sleep vs) denedim ama yok. Gece bıraktığım telefon gece boyunca % 80 şarj yiyor. Rica ederim bir yardım. Teşekkür ederim.

The Shadow

The Shadow

Üye
yeni gs2 aldım hiç bilgim yok bu root,rom işlerinden.tele güncelleme filan yapmam lazım mı?bi de uygulamalarda navigasyon var giriyorum dikkat google haritalar bu konumda henüz kullanılamıyor diyor napmam lazım?

Google navigasyon daha turkiyeye gelmedi sadece uygulamasi kurulu :)

erhank98

erhank98

Üye
Arkadaşlar lütfen yardım edin. 2 Haftadır S2 kullanıyorum ve şarj konusunda canım çok sıkılıyor. Telefon çok hoşuma gitti ama şarjı beni perişan etti. Günde 2 kez şarj ediyorum ve 3-4 saatte doluyor. Orijinal olan başka batarya da denedim olmadı. Yok mu bunun bir çaresi. Farkettiğim bişey daha var telefon uyku moduna geçmiyor. Batarya geçmişinde ayrıntılı bilgiye bakınca sürekli uyanık görünüyor telefon. Bir sürü program önermişler (task killer, deep sleep vs) denedim ama yok. Gece bıraktığım telefon gece boyunca % 80 şarj yiyor. Rica ederim bir yardım. Teşekkür ederim.
Dostum telefonu bi formatla formattan kastim ilk gunku gibi olsun yani icindeki programlar silinsin gerekli proglar kalsin geriaini sil. Gecede % 5 ya yiyor yada yemiyor wifi acikken gunde yuzde 20 25 arasi yiyor

King@r

Üye
S2 de kilid ekrani sorunu yasiyorum cok gec geliyor ayrica galeriye gelincede bi 5 sn de orda bekliyorum yani donma sorunlarim var ve yatay kalibrasyon yapamiyorum girdigimde donuyor orda da ve guncelleme nasil yapabilirm link felan atabilirseniz memnun olurum simdiki surumum 2.3.6 durum guncellemem bu sorunu duzeltir mi veyahut ne duzeltir bu sorunlari

erhank98

erhank98

Üye
S2 de kilid ekrani sorunu yasiyorum cok gec geliyor ayrica galeriye gelincede bi 5 sn de orda bekliyorum yani donma sorunlarim var ve yatay kalibrasyon yapamiyorum girdigimde donuyor orda da ve guncelleme nasil yapabilirm link felan atabilirseniz memnun olurum simdiki surumum 2.3.6 durum guncellemem bu sorunu duzeltir mi veyahut ne duzeltir bu sorunlari
güncelle düzelir.

mmysterious61

Üye
Arkadaşlar bende telefonuma rom yüklemek ve ilk günkü haline getirmek istiyorum nereden rom indirebilirim

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Samsung Galaxy SII
Samsung Galaxy SII
Tamam doğru ama 9100G olmasın bu nedenle sormuştum.Neyse 9100 modeli için son sürüm romu bunu Odin tool aracılığı ile yüklemelisiniz cihazınız tamamen sıfırlanacak eğer replika bir cihaz sakın yüklemeyin bu 9100 orjinal TR romudur.

9100 Son rom bilgileri

Model: GT-I9100
Country: Turkey
Version: Android 4.1.2
Changelist: N/A
Build date: Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 +0000
Product Code: TUR
PDA: I9100XWLSD
CSC: I9100OJVLS6
MODEM: I9100XXLS8

mmysterious61

Üye
Tamam doğru ama 9100G olmasın bu nedenle sormuştum.Neyse 9100 modeli için son sürüm romu bunu Odin tool aracılığı ile yüklemelisiniz cihazınız tamamen sıfırlanacak eğer replika bir cihaz sakın yüklemeyin bu 9100 orjinal TR romudur.

9100 Son rom bilgileri

Model: GT-I9100
Country: Turkey
Version: Android 4.1.2
Changelist: N/A
Build date: Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 +0000
Product Code: TUR
PDA: I9100XWLSD
CSC: I9100OJVLS6
MODEM: I9100XXLS8

Çok teşekür ederim evet cihazım i9100 bunu hangi siteden buluyorsunuz ve rom ile root arasındaki fark nedir root zorunlu mudur saygılar...

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Rica ederim romları kayıt olur indirebilirsiniz.Gelelim rom konusuna cihazın hafızasında çalışan yazılımdır.Bu yazılım stock ve custom dediğimiz iki türdedir size yazılımları indirmek için verdiğim link orjinal yazılım sitesidir ve asla garanti ile sıkıntınız olmaz Odin aracı ile pcden yüklenir.Custom yani özel rom yüklemek için ise root dediğimiz yetkiyi cihaza uygulayarak ücretsiz olarak özelleştirilmiş romları sitemizde yada internetten bakarak yükleyebilirsiniz.Root yapmak zorunda değilsiniz zira bu konuda önce ön araştırma yaptıktan sonra ihtiyaç doğrultusunda root işlemi yapımına kararı siz vericeksiniz.Umarım anlatabilmişimdir.:oke:

Üst Alt