Galaxy S2 - Yardım ve Destek Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

antlidogan

Üye
arkadşlar galaxy s2 hack leyen varmı aranız da hack ler ken sorun çıkarsa ne gibi bi tehlike ile karşı karşıya kalırım acaba

barçalımessi

Üye
servise bu soruyu sordum bana yükedigim yazılımdan doayı anakart susarsa garanti dışına çıkacağı söyendi ama sorun olmazsa garanti yönünden sorun olmayacağı belirtildi sende servisine sor ..nasıl cevap aldığını burda paylaşırsan faydalı olur..

karayel90

karayel90

Üye
servise bu soruyu sordum bana yükedigim yazılımdan doayı anakart susarsa garanti dışına çıkacağı söyendi ama sorun olmazsa garanti yönünden sorun olmayacağı belirtildi sende servisine sor ..nasıl cevap aldığını burda paylaşırsan faydalı olur..

Ben sahsen s2 cihazımı karşı tarafa ses az gidiyor diye rootlu bi şekilde gönderdim hiç bi sorun çıkarmadılar

Delyyyy

Delyyyy

Üye
iyi gunler .. son 1 aydır telefonumda soyle bir porblem var ... beni arayanlar ilk cagrılarında direk olarak telefonumun kapalı gibi gorunuyor .. bana da sizi bu kşisi aradı diye mesaj geliyor ... 2 . aradıgında problem yok ... tele format atmak da istemiyorum .. acaba sorun ne ...

nuhatt

Üye
bana yardım edermisiniz daha önce hiç sürüm rot falan yüklemedim sürüm 2.3.6 samsung galaxy s2 gt-i9100g

nuhatt

Üye
Kardeş hiç root surum falan yuklemedim yadim edermisin?

noproblem02

Üye
H.o Beyler güncellemeniz geldi darısı başımıza :D

barçalımessi

Üye
s2 telefonuma 350 mb guncelleme geldi yoksa jb mi? öyleyse mobil olarak wi fi ile guncellersem sorun olurmu .

muellif

Üye
Arkadaşlar son güncellemeden sonra bazı S2 lerde kapanma sorunu olmaya başlamış hatta açılmayanlar dahil oluyomuş bu sorunu yaşayan varmı?

sinan2398

Üye
selam arkadaslar s2 kullanıyorum son güncellemeyi 4.1.2 yaptım telefona güvenli bir root atmak istiyorum kernel xwlsd bana yardimci olurmusunuz

ensonkral06

ensonkral06

Üye
forumda root dosyalarını bulabilirsiniz

ThreeDi

ThreeDi

Üye
Hocam ben telefonu jb ye yükselttimde 4.1.2'ye geri ıcs ye dönmek istiyorum 4.0.1'e mi döneceğim ? Bide atacağım romu bi atabilir misiniz acaba ? Teşekkürler.

bedellimsin

bedellimsin

Üye
Firmware lazım arkadaşlar hiç bir yerde bulamıyorum... s2 i9100

cardanadam

cardanadam

Üye

Firmware lazım arkadaşlar hiç bir yerde bulamıyorum... s2 i9100

buyur arkadaşım http://www.maxicep.com/samsung-android-rom/i9100-galaxy-s2-i9100xwlsd-4-1-2-turkiye-resmi-kies-surumu-25-04-2013-a-792429.html

rebenolawo

Üye
Merhaba arkadaşlar galaxy s2 me root yaptım ama rotu iptal ettim google playdakı programlardan ve ogünden sonra google playa bağlanmıyor birtürlü reset format herşeyi denedim olmadı başka ne yapabilirim teşekürler

- - - Eklendi - - -

Merhaba arkadaşlar gaoaxy s2 turkıy cıhazıma google playdan ındırdığım programlarla root yaptım ve gnbaşka programlarla iptal ettim reset format hepsini yaptım ama googleplaya birtürlü bağlanamadım bunu nasıl düzeltebilirim teşekürler

snmns

Üye
merhaba arkadaslar telefonun galeri ve kamera kisminda arka plan resmi ayarlanmis nasil oldugunu bilmiyorum ve o resmi ordan kaldiramiyorum. telefonun arka plan resminden farkli bir resim ve o resmi sildigim halde hala orda duruyor. lutfen yardim edin. tesekkurler

rebenolawo

Üye
Merhaba galaxy s2 turkiyeden alinmis telefonu alir almaz google playdan root programi kurdum ve gene googleplaydan root programini iptal ettim ve ogunden sonra googleplaya baglanmiyor sarji az gitmeye basladi bunu telefoncu flash atsam olur diyor ben cok reset format attim ama gene olmadi nasil duzeltebilirim tesekurler

ozcann1

Üye
Arkadaşlar s2 kullanmaktayım 4.1.2 orjinal aldığım günkü gibi durmakta cihazı bilgisayara bağladığımda dcım/camera kısmına girdiğimde resimlerimi küçük simgelerdede görmek istiyorum ama gözükmüyor farklı bilgisayarlarda denedim normal masaüstündeki resimleri görebiliyorum acaba bu genel birşeymi benden kaynaklı birşeymi ?

berkayaslan97

Üye
Telefon 4.1.2 ispanya sürümünde Jelly bean . Üzerinde siyah kernel var. telefonu kapatmadan önce telefonun bataryası %45 ise kapatıp açınca %19 falan oluyor. Siyah kernel yüklemeden öncede bu sorun vardı ..?? bu nedir nasıl açıklanır.

rebenolawo

Üye
madem konuyuv acmissiniz neden cvp yok ya kaldir sil konuyu yada yardim et

s2 iye sadece turkiye roomumu atmak geaaaekir baska room atsam olurmu acaba s2 turkiye garantili

Üst Alt