Türe
Üye
tamam indirdim ama orjinal yazılım inmedi daha ya 1 saat yazıyor![]()
ağır oluyor genelde bir de hotfile hostları yavaş
tamam indirdim ama orjinal yazılım inmedi daha ya 1 saat yazıyor![]()
sağolasın kardeşimbuyrunLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Edit:ben telefondan yazdigim icin biraz yavas oldu kusura bakmayin

bekleyimmi ne yapayım ya ben orjinal olsun istiyorum birde şu custom rom nasıl yarısı ingilizce yarısı türkce değil demi?
- - - Eklendi - - -
estafurullah öğle şey olurmu ekin kardeşim yinede teşekkür ediyorum
imzaandaki linke tıklıyamıyorum malesefbenim imzamda bulunan custom romu kullanabilirsiniz sarj ve performans konusunda iyi ve stabildir.fakat rom secimi sizin kullanis tipinize bagali daha cok
tamamBen size link vericem ozel mesaj yolu ile buradan reklam yapmak hos olmuyor
olabilir istanbulun neresindesin? yakınsa izine ayrılacam pazartesi olmazsa görüşürüz bir cafede falan hallederizyollafim mesaji ayrica dedigim gibi yarin herangi bir sesli iletisim yoluyla yardim edebilirim

iyiymiş bende esen yalıdayım yakın yanipendik taraflarindayim
işlem tamam sanki 4.0.3 4.0.4 den daha stabil çalışıyor üstüne siyah kernelide kurdum
merhabalar. benim sorunum arama kaydinda mesajlarinda gorunmesi.bunu kaldirabilirmiyim.yardimci olursaniz sevinirim....

Tebriklerişlem tamam sanki 4.0.3 4.0.4 den daha stabil çalışıyor üstüne siyah kernelide kurdum
eger sarjda sıkınti cekerseniz speedmod kerneli deneyin derim cunku siyah kernel daha cok performansa dayali.