Galaxy S2 - Yardım ve Destek Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

ekorotti

ekorotti

Üye
buyrun
Edit:ben telefondan yazdigim icin biraz yavas oldu kusura bakmayin

cardanadam

cardanadam

Üye
bekleyimmi ne yapayım ya ben orjinal olsun istiyorum birde şu custom rom nasıl yarısı ingilizce yarısı türkce değil demi?

- - - Eklendi - - -

estafurullah öğle şey olurmu ekin kardeşim yinede teşekkür ediyorum

Türe

Türe

Üye
bekleyimmi ne yapayım ya ben orjinal olsun istiyorum birde şu custom rom nasıl yarısı ingilizce yarısı türkce değil demi?

- - - Eklendi - - -

estafurullah öğle şey olurmu ekin kardeşim yinede teşekkür ediyorum

turkbey rom türkçe , çoğu romda da türkçe desteği mevcut .

ekorotti

ekorotti

Üye
, herhangi bir firmware uzerinde daha iyi performans almak amaciyla birtakim degisiklikler yapilir ve custom rom adini alir.custom romlarin cogu turkcedir sistem dilinizi kullanir.

cardanadam

cardanadam

Üye
link verirseniz onuda indireyim onu kurarım belki

- - - Eklendi - - -

süleyman senin imzan da yazıyordu değilmi

ekorotti

ekorotti

Üye
benim imzamda bulunan custom romu kullanabilirsiniz sarj ve performans konusunda iyi ve stabildir.fakat rom secimi sizin kullanis tipinize bagali daha cok

cardanadam

cardanadam

Üye
benim imzamda bulunan custom romu kullanabilirsiniz sarj ve performans konusunda iyi ve stabildir.fakat rom secimi sizin kullanis tipinize bagali daha cok
imzaandaki linke tıklıyamıyorum malesef

ekorotti

ekorotti

Üye
Ben size link vericem ozel mesaj yolu ile buradan reklam yapmak hos olmuyor

ekorotti

ekorotti

Üye
yollafim mesaji ayrica dedigim gibi yarin herangi bir sesli iletisim yoluyla yardim edebilirim

cardanadam

cardanadam

Üye
yollafim mesaji ayrica dedigim gibi yarin herangi bir sesli iletisim yoluyla yardim edebilirim
olabilir istanbulun neresindesin? yakınsa izine ayrılacam pazartesi olmazsa görüşürüz bir cafede falan hallederiz

ekorotti

ekorotti

Üye
pendik taraflarindayim

cardanadam

cardanadam

Üye
FeC!

FeC!

Üye
Ya arkadaşlar telefona asphalt 7 kuracam. Hangi apk yı indiricem direk indirip wifi ile cekip oynamak icin? :hmmm

cardanadam

cardanadam

Üye
işlem tamam sanki 4.0.3 4.0.4 den daha stabil çalışıyor üstüne siyah kernelide kurdum

avessm

Üye
merhabalar. benim sorunum arama kaydinda mesajlarinda gorunmesi.bunu kaldirabilirmiyim.yardimci olursaniz sevinirim....

ekorotti

ekorotti

Üye
merhabalar. benim sorunum arama kaydinda mesajlarinda gorunmesi.bunu kaldirabilirmiyim.yardimci olursaniz sevinirim....

Arama kaydi bolumune girin , menu tusuna basin , goruntule kismindan tum aramalari isaretleyin :)

- - - Eklendi - - -

işlem tamam sanki 4.0.3 4.0.4 den daha stabil çalışıyor üstüne siyah kernelide kurdum
Tebrikler :) eger sarjda sıkınti cekerseniz speedmod kerneli deneyin derim cunku siyah kernel daha cok performansa dayali.

@ture performans kernelden kaynaklaniyor olabilir :)

Üst Alt