arkadaşlar 4.0.4 tr romu resmi olarak yayınlandımı acaba ?
malesef daha yayınlanmadı rusya romunu odinden yükleyebilirsiniz
- - - Eklendi - - -
içinde türkçe dil mevcuttur
malesef daha yayınlanmadı rusya romunu odinden yükleyebilirsiniz
- - - Eklendi - - -
içinde türkçe dil mevcuttur
hiç anlamıyorum ya jaf falan vardı nokia'da buda öyle birşeymi ?
Modifikasyon bolumude ki samsung galaxy serisi rom yukleme adli konuya bakabilirsiniz.şu odinden flashlama işini birisi anlatsa ne olurhiç anlamıyorum ya jaf falan vardı nokia'da buda öyle birşeymi ?
link varsa onuda verebilirsin Süleyman Abi![]()
Modifikasyon bolumude ki samsung galaxy serisi rom yukleme adli konuya bakabilirsiniz.

arkadaşlar telefondan root yapıyorum yapiliyorsa bana sgs2 4.0.4 ics nin programını edebilirsiniz

Cumlenizden hic birsey anlamadim![]()
telefodan root yapılıyormu yapılıyorsa nasıl yaparım
okuyunca bende anlamadımtelefodan root yapılıyormu yapılıyorsa nasıl yaparım
siyah kernel ile yapabilirsin abi yüklediğin zaman direk rootlu oluyor cihaz
sanırım root checker adlı programla kontrol yapıyorsunuz , root checker adlı programa root yetkisi vermediyseniz telefonunuzu rootsuz olarak gostericektir.Siyah Kerneli odinden flashladıysanız ve hata almadıysanız telefonunuzun rootlu olması gerekli, superuser adlı program menuye geldi mi ?
siyah kernel 3.4.1 yüklü onunla root olmuyor galiba programla baktım root suz görünüyor telefon
sanırım root checker adlı programla kontrol yapıyorsunuz , root checker adlı programa root yetkisi vermediyseniz telefonunuzu rootsuz olarak gostericektir.Siyah Kerneli odinden flashladıysanız ve hata almadıysanız telefonunuzun rootlu olması gerekli, superuser adlı program menuye geldi mi ?
yok gelmedi
bu neden oldu bilmiyorumHangi program abim
siyah kernel 3.4.1 yüklü onunla root olmuyor galiba programla baktım root suz görünüyor telefon
Siyah kernel root yapar telefonu 
Siyah kernel den mi bahsediyorsun sürüm derken ?yeniden yukleyimmi aynı sürümü
yeniden yukleyimmi aynı sürümü