Galaxy S2 - Yardım ve Destek Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

RepresentativE

RepresentativE

Üye
arkadaşlar 4.0.4 tr romu resmi olarak yayınlandımı acaba ?

tanilak

Üye
Merhaba,

Galaxy S2 marka cihazımda ana ekrandaki orjinal hava durumu uygulaması her 1 saatte kendini update etmeye ayarlı olmasına rağmen bulunduğu konumu bir türlü güncelleyemiyor, fakat ne gariptir ki kilit ekranı kendi konumunu güncelliyor..

Konu hakkında bir fikri olan?

Hatta şöyle söyliim 3 adet Galaxy S2'de de aynı sorun var, hepsinde 4.0.3 ICS yüklü..

RepresentativE

RepresentativE

Üye
avcitalip

avcitalip

Üye

malesef daha yayınlanmadı rusya romunu odinden yükleyebilirsiniz

- - - Eklendi - - -

içinde türkçe dil mevcuttur

şu odinden flashlama işini birisi anlatsa ne olur :ağlarım: hiç anlamıyorum ya jaf falan vardı nokia'da buda öyle birşeymi ?

link varsa onuda verebilirsin Süleyman Abi :)

ekorotti

ekorotti

Üye
şu odinden flashlama işini birisi anlatsa ne olur :ağlarım: hiç anlamıyorum ya jaf falan vardı nokia'da buda öyle birşeymi ?

link varsa onuda verebilirsin Süleyman Abi :)
Modifikasyon bolumude ki samsung galaxy serisi rom yukleme adli konuya bakabilirsiniz.

cardanadam

cardanadam

Üye
arkadaşlar telefondan root yapıyorum yapiliyorsa bana sgs2 4.0.4 ics nin programını edebilirsiniz

cerdar83

cerdar83

Üye
Arkadaşlar yüklediğim uygulamaların bildirimlerini engelleyebilir miyim? Özellikle gameloft oyunları aşırı derecede bildirim yapıyor ha bire mesaj gelmiş gibi meşgul ediyor beni.

cardanadam

cardanadam

Üye

siyah kernel ile yapabilirsin abi yüklediğin zaman direk rootlu oluyor cihaz

siyah kernel 3.4.1 yüklü onunla root olmuyor galiba programla baktım root suz görünüyor telefon

ekorotti

ekorotti

Üye

siyah kernel 3.4.1 yüklü onunla root olmuyor galiba programla baktım root suz görünüyor telefon
sanırım root checker adlı programla kontrol yapıyorsunuz , root checker adlı programa root yetkisi vermediyseniz telefonunuzu rootsuz olarak gostericektir.Siyah Kerneli odinden flashladıysanız ve hata almadıysanız telefonunuzun rootlu olması gerekli, superuser adlı program menuye geldi mi ?

cardanadam

cardanadam

Üye
sanırım root checker adlı programla kontrol yapıyorsunuz , root checker adlı programa root yetkisi vermediyseniz telefonunuzu rootsuz olarak gostericektir.Siyah Kerneli odinden flashladıysanız ve hata almadıysanız telefonunuzun rootlu olması gerekli, superuser adlı program menuye geldi mi ?

yok gelmedi

cardanadam

cardanadam

Üye
yeniden yukleyimmi aynı sürümü

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa

Üst Alt