enes122
Üye
ya ben farklı rom denemek istemiyorum onları beğenmiyorum oyunlarda siyah noktalar oluyor mesala ıcs de
O zaman 2.3.6 orjinal sürümünü bulup tekrar dan y yükle
ya ben farklı rom denemek istemiyorum onları beğenmiyorum oyunlarda siyah noktalar oluyor mesala ıcs de
4.0.3 kullanmadım ama güç tasarufu ayarlarından tasarruf modlarini kapatırsan belki sorunun çözülür

tasarruf modunun böyle etkilerinin olduğunu bilmiyorum,bilgilendirdiğin için teşekkür ederim
bana kaliteli hd oyun önerebilirmisiniz
yarış türü araba ile oynanan oyunlar falan eğlenceli olanlardan anlarsınızya![]()
Android Oyunlar bölümünde dilediğin tarz hd 3d tarzı araba ile oynanan oyunlar eğlenceli olanlardan bulabilirsin.
önerebileceğiniz varmı peki içlerinden ?
evetdil türkçe olduğu haldemi ingilizce yazıyor
arkadaslar telefonum i9100g 2.3.6 ics güncellemesini bulamıyor telefonum . sunucu baglantısı basarısız diyor güncelleme yazılım güncellestirme yerinde :S yardımcı olabilirmisiniz ?
Hic bi sorun olmaz kafana takma yanliz imei sni klonladigi telefonu yani 3310 u cihazi acarsa snn cihaxn kullanm disi olur ama imei sini klonlayip cihazi attiysa hic bi sorun olmaz nisanlima verdigim galaxy s2 de imei klonlu ama buzamana kadr bi sorun olmadi yanliz versiyon yukselttginde gide bilir dikkatli ol
Oyle bisey imkansiz anca telefnda otjinele filan donunce yani yeniden yukleme yapildiginda eski imei line donr durupdrrkn o is olmaz guncelleme yaptgnda imei de hrangi bir sorn olmadmi olmdysa bnde ypym imei slnr dye yapmdm