Galaxy S2 - Yardım ve Destek Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

custave

custave

Üye
arkadaşlar rom deniyordum 4.0.4 4.0.3 filan en son geri 2.3.6 ya dondum fakat şimdi 11gb olan usb bellek 4gb düşmüş ne yapmamız lazm 7gb yi görmiyor telefon?

usb bicimlendir fabrika ayari cek

yasinzz

Üye
kombinasyonu değiştir yada başka kernel dene

Klongs geçen sana sordugumdada aynı şeyi dedin denedim olmuyor kombinasyon değişim kernel neak yaptm olmuyor sen ne kullanıyorsanız söyle banada lutfen

enes122

enes122

Üye
arkadaşlar rom deniyordum 4.0.4 4.0.3 filan en son geri 2.3.6 ya dondum fakat şimdi 11gb olan usb bellek 4gb düşmüş ne yapmamız lazm 7gb yi görmiyor telefon?

Orjinal türkiye 2.3.6 romuna döndükten sonra sorun çözüldü

- - - Eklendi - - -

Klongs geçen sana sordugumdada aynı şeyi dedin denedim olmuyor kombinasyon değişim kernel neak yaptm olmuyor sen ne kullanıyorsanız söyle banada lutfen

GPU yu 300~ lere çek işlemciyi de 1.4 ondemand a alıp dene olmuyorsa rom u baştan kur kurmadan öncede kernel script bulup kernel hafızasını temizleyip siyah kernel 2.6.14 u kur

mrtkaan

Üye
selamlar.telefonuma ve hafıza kartıma reset attım.hafıza kartı içindeki igo navigasyon programını bilgisayara kopyaladım tekrar telefona kopyaladım şimdi kuramıyorum sd kartla ilgili bi sorun veriyor yardımcı olursanız sevinirim

enes122

enes122

Üye
selamlar.telefonuma ve hafıza kartıma reset attım.hafıza kartı içindeki igo navigasyon programını bilgisayara kopyaladım tekrar telefona kopyaladım şimdi kuramıyorum sd kartla ilgili bi sorun veriyor yardımcı olursanız sevinirim

Ne gibi bi sorun veriyor

Hakan2635

Hakan2635

Üye
merhaba arkadaşlar;

android te çok yeniyim (daha 1 hafta olmadı :))

telefonun root lu olup olmadığını nasıl anlayabilirim?

teşekkürler

mrtkaan

Üye
Ne gibi bi sorun veriyor

'please insert your SD card containing İGO content files ' yazıyor

kuramıyorum demişim yanlış olmuş.kuruyorum fakat açılmıyor bu hatayı alıyorum

enes122

enes122

Üye
'please insert your SD card containing İGO content files ' yazıyor

kuramıyorum demişim yanlış olmuş.kuruyorum fakat açılmıyor bu hatayı alıyorum

Büyük ihtimal SD dosyalarını yanlış klasör e veya yanlış yola atiyorsun. Uygulama sd dosyalarını göremiyor

klongs

klongs

Üye
merhaba arkadaşlar;

android te çok yeniyim (daha 1 hafta olmadı :))

telefonun root lu olup olmadığını nasıl anlayabilirim?

teşekkürler

marketten titanium backup indir hata verirse rootsuzdur

memo302

Üye
merhaba benim samsung kapatmama sorunu var telefonu kapattigimda tekrar acilmakta ve sanki arada bir sarjda olmadigi halde kendiliginden sarj oluyor problemi acaba neyden kaynaklanmakta telefoana resetledim hard formatt attim hafiza kartinida bicimlendirdim ama degisen bisey yok devam ediyor yardimci olursaniz sevinirim

klongs

klongs

Üye
romu tekrar yükle

aydnzara

Üye
gameloftun son çıkardıgı oyunları yükleyemiyorum pc yok bende bazı oyunlarda 2 tane sd dosyası var o dosyaları nasıl ve nereye atıcaz ?

Harpyy

Harpyy

Üye
Telefonumdan fotoğraflara bakarken değil, silme işlemi seçildiğinde silme işlemini onaylamak için şifre istesin istiyorum. Bunu yapabilecek bir program varmıdır? Ya da Galaxy S2 de böyle bir özellik varmıdır?​

yasinzz

Üye
Orjinal türkiye 2.3.6 romuna döndükten sonra sorun çözüldü

- - - Eklendi - - -

GPU yu 300~ lere çek işlemciyi de 1.4 ondemand a alıp dene olmuyorsa rom u baştan kur kurmadan öncede kernel script bulup kernel hafızasını temizleyip siyah kernel 2.6.14 u kur

Dediklerini denedim olmadı sonra liseden orjinal ics ye güncelledi ve v3.4 siyah kernel yükledim ve voltage den overclockladm. Yeniden aynı sorunu verdi :( ya artık şunu çözebilirsiniz :(

enes122

enes122

Üye
Dediklerini denedim olmadı sonra liseden orjinal ics ye güncelledi ve v3.4 siyah kernel yükledim ve voltage den overclockladm. Yeniden aynı sorunu verdi :( ya artık şunu çözebilirsiniz :(

O zaman FARKLI rom lar deneyeceksin Cyanogen olabilir TurkBey olabilir

mrtkaan

Üye
Büyük ihtimal SD dosyalarını yanlış klasör e veya yanlış yola atiyorsun. Uygulama sd dosyalarını göremiyor

sd dosyası ile kurmuyorum telefonu aldıgımda gelen igo yu kuruyorum direk apk den.sd dosyası yokki telefonda şuan

avcitalip

avcitalip

Üye
benim galaxy s2m kendini bataryası azken kendini güvenli moda alıyor bütün ayarlarım alt üst oluyor sizce bu neden olur kendi kendine bazen ekranı açabiliyor wipe data wipe cache yapılı olduğu halde ? 4.0.3 var

sanırım o kilit işi cebimdeyken oluyor terliyken

enes122

enes122

Üye
sd dosyası ile kurmuyorum telefonu aldıgımda gelen igo yu kuruyorum direk apk den.sd dosyası yokki telefonda şuan

Sd dosyaları yoksa onları yüklemen lazım yoksa çalışmaz

- - - Eklendi - - -

benim galaxy s2m kendini bataryası azken kendini güvenli moda alıyor bütün ayarlarım alt üst oluyor sizce bu neden olur kendi kendine bazen ekranı açabiliyor wipe data wipe cache yapılı olduğu halde ? 4.0.3 var

sanırım o kilit işi cebimdeyken oluyor terliyken

4.0.3 kullanmadım ama güç tasarufu ayarlarından tasarruf modlarini kapatırsan belki sorunun çözülür

yasinzz

Üye
ya ben farklı rom denemek istemiyorum onları beğenmiyorum oyunlarda siyah noktalar oluyor mesala ıcs de

Üst Alt