custave
Üye
arkadaşlar rom deniyordum 4.0.4 4.0.3 filan en son geri 2.3.6 ya dondum fakat şimdi 11gb olan usb bellek 4gb düşmüş ne yapmamız lazm 7gb yi görmiyor telefon?
usb bicimlendir fabrika ayari cek
arkadaşlar rom deniyordum 4.0.4 4.0.3 filan en son geri 2.3.6 ya dondum fakat şimdi 11gb olan usb bellek 4gb düşmüş ne yapmamız lazm 7gb yi görmiyor telefon?
usb bicimlendir fabrika ayari cek
kombinasyonu değiştir yada başka kernel dene
Klongs geçen sana sordugumdada aynı şeyi dedin denedim olmuyor kombinasyon değişim kernel neak yaptm olmuyor sen ne kullanıyorsanız söyle banada lutfen
selamlar.telefonuma ve hafıza kartıma reset attım.hafıza kartı içindeki igo navigasyon programını bilgisayara kopyaladım tekrar telefona kopyaladım şimdi kuramıyorum sd kartla ilgili bi sorun veriyor yardımcı olursanız sevinirim
Ne gibi bi sorun veriyor
'please insert your SD card containing İGO content files ' yazıyor
kuramıyorum demişim yanlış olmuş.kuruyorum fakat açılmıyor bu hatayı alıyorum
merhaba arkadaşlar;
android te çok yeniyim (daha 1 hafta olmadı)
telefonun root lu olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
teşekkürler
Orjinal türkiye 2.3.6 romuna döndükten sonra sorun çözüldü
- - - Eklendi - - -
GPU yu 300~ lere çek işlemciyi de 1.4 ondemand a alıp dene olmuyorsa rom u baştan kur kurmadan öncede kernel script bulup kernel hafızasını temizleyip siyah kernel 2.6.14 u kur
ya artık şunu çözebilirsiniz 
Dediklerini denedim olmadı sonra liseden orjinal ics ye güncelledi ve v3.4 siyah kernel yükledim ve voltage den overclockladm. Yeniden aynı sorunu verdiya artık şunu çözebilirsiniz
![]()
Büyük ihtimal SD dosyalarını yanlış klasör e veya yanlış yola atiyorsun. Uygulama sd dosyalarını göremiyor
sd dosyası ile kurmuyorum telefonu aldıgımda gelen igo yu kuruyorum direk apk den.sd dosyası yokki telefonda şuan
benim galaxy s2m kendini bataryası azken kendini güvenli moda alıyor bütün ayarlarım alt üst oluyor sizce bu neden olur kendi kendine bazen ekranı açabiliyor wipe data wipe cache yapılı olduğu halde ? 4.0.3 var
sanırım o kilit işi cebimdeyken oluyor terliyken