ekran isigini oyun uygulamalarda surekli acik kalmasi icin ayarlardan yapiliyomudu bulamadim bi turlu onceden acik kaliyodu simdi kalmiyo nasildi arkadaslar
Merhaba galaxy s2 telefonumda cyanogen mod 9 yüklemiştim siyah kernal olarakta gökhan moralın 3.2.7.2 versiyonu yüklüydü cm9unda ensonversiyonu(cm-9-20120709-EXPERIMENTAL-galaxys2-VOLUMEDROPFIX-LUXRANGE) yüklemiştim bir kaç günde bir çıkan yeni verisyonu güncelliyordum yanlız telefonu fabrika ayarlarına almak istedim (daha öncedende bir çok defa yapmıştım) en son fabrika ayarlarına aldığımda pil seviyesi %13 dü ve ben bi an düşünemeden fabrika ayarlarına yükledim ve telefon kapandı ve açılmadı şimdi telefonu açmak istediğimde ekranda cılız bir ışık sürekli yanıp sönüyor açma kapama tuşuyla açmak istediğimde galaxy s2 ı9100 ilk ekran gelip bu şekle dönüyor şimdi telefon farklı yazılımdan ötürü garanti dışı ve ben sadece dowload mod ekranına seskıma+home+açma kapama tuşuyla giriyorum acaba odin ile orjinal samsung galaxy s2 firmwareyi yüklesem düzelirmi düzelmezsede acaba samsung bu işlem için ne kadar ücret alır bilginiz varsa sevinirim.
Klongs Abi sen bu vk romu kullandın mıydı?
odinle yüklersen düzelir
- - - Eklendi - - -
yok nolduki

Root,room işlerinde yardımcı olabilirm. şuanki android sürümüm 2.3.4 ve rootlamış bulunmaktayım telimi.
benim telefon 2.3.5 nasıl root ve room atarım daha yeni androidli oldum( 2 tane birden aldım fakat birinde I9100 DİĞERİNDE I9100G yazıyor )
en iyi tv izleme programi hansidir googlede
Canlı tv izle diye olması lazım 2-3 tane aynı tür program var hepsi de güzel
Sen istersin de açma mıyız be abisgs2 ikinci el buldum ve en kısa zamanda alacam yardımına çok ihtiyacım olacak yer açın bende geliyorum![]()

Sen istersin de açma mıyız be abi![]()
![]()

akici oyunyordm ama 5 dk sonra oyundan atmaya basladi ya menuye donuyor yada bataryayi cikarmak zorunda kaliyorum. modern combat 3 dede oyle gta 3 de de bozuk minecrart pocket edition falan kisacasi oyuna girdigimde atiyor bide su sorun var telefon cok isiniyor isinma onemli degilde ben sadece oyunlari oynamak istiyorum ama atiyor ne yapmaliyim bu sorunumu cozun lutfen cozerseniz helal size 
evet arkadasim bu sorunu cozemedim lutfen yardim ediver ben samsunf galaxy s2 mi rootladim android surumu 2.3.6 gingerbread kernelide siyah kernel v2 olanlarin en son surumu yuklu bir gun ben ocerclock yapmak istedm ahanda voltage control yukledim telefonu performanceye ghz i 1.2 den 1.6 ya cektm ve gpu kismindan 400 mhz yaptm gpu yu ve girip test ettm nova 3 u gercekten ve gercekten kasma falan kalmadi sanki hizli cekimde oyunakici oyunyordm ama 5 dk sonra oyundan atmaya basladi ya menuye donuyor yada bataryayi cikarmak zorunda kaliyorum. modern combat 3 dede oyle gta 3 de de bozuk minecrart pocket edition falan kisacasi oyuna girdigimde atiyor bide su sorun var telefon cok isiniyor isinma onemli degilde ben sadece oyunlari oynamak istiyorum ama atiyor ne yapmaliyim bu sorunumu cozun lutfen cozerseniz helal size
![]()