Galaxy S2 - Yardım ve Destek Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

klongs

klongs

Üye
bende hiç olmadı

klongs

klongs

Üye
başka kerneller varda yine aynı yöntemle yüklüyorsun

mrtkaan

Üye
bilmiyorum oyunlardanda anlıyormusunz ben şansımı denemek istedim.telefonum galaxy s2 modern combat 3 oyununu internetten bulup kurdum yasal olmayan sürümünü.oyunu online oynuyorum oyunda rank sistemi var oynadıkça rank atlıyorsunuz.oyunu oynuyorum mesela 16 lwl baslamışsam oyuna oynarken 20 lwl oluyorum oyundan cıkınca tekrar 16 lwl e dönüyor.rank kaydedilmiyor.bazen kaydediyor bazen kaydetmıyor.kullandığım oyun yasal olmadığından böyle oldugunu düşündüm.gamelofttan yasal sürümünü indirmek istedim yokmuş.marketten indirmeyi düşündüm oyunun şuanki sürümü 1.1.1 ama bu sürümü kurmadan 1.0.1 sürümünü kurmak gerekiyor çalışması için.1.0.1 sürümünün yasal versiyonunu bulamadım internetten baktıklarımın hepsi cracklenmiş sürümler.bu oyun için aldım telefonu böyle oluncada canım sıkılıyor banada yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

avcitalip

avcitalip

Üye
http://www.maxicep.com/cep-telefonl...i-oyun-sorunu-aglarim-667290.html#post4929662

bir el atın şu konuya beyler,yoksa kredi kartıyla orijinal oyun alacağım

- - - Eklendi - - -

bilmiyorum oyunlardanda anlıyormusunz ben şansımı denemek istedim.telefonum galaxy s2 modern combat 3 oyununu internetten bulup kurdum yasal olmayan sürümünü.oyunu online oynuyorum oyunda rank sistemi var oynadıkça rank atlıyorsunuz.oyunu oynuyorum mesela 16 lwl baslamışsam oyuna oynarken 20 lwl oluyorum oyundan cıkınca tekrar 16 lwl e dönüyor.rank kaydedilmiyor.bazen kaydediyor bazen kaydetmıyor.kullandığım oyun yasal olmadığından böyle oldugunu düşündüm.gamelofttan yasal sürümünü indirmek istedim yokmuş.marketten indirmeyi düşündüm oyunun şuanki sürümü 1.1.1 ama bu sürümü kurmadan 1.0.1 sürümünü kurmak gerekiyor çalışması için.1.0.1 sürümünün yasal versiyonunu bulamadım internetten baktıklarımın hepsi lenmiş sürümler.bu oyun için aldım telefonu böyle oluncada canım sıkılıyor banada yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

wipe data ve cache yaparak cihazını sıfırlamanı ondan sonra kurmanı öneririm

klongs

klongs

Üye
usb kablonda sorun olabilir yada usb girişinde

mrtkaan

Üye
telefondan fazla anlamıyorumda yani telefonu fabrıka ayarlarınamı dondurmem gerekıyor

FeC!

FeC!

Üye
bilmiyorum oyunlardanda anlıyormusunz ben şansımı denemek istedim.telefonum galaxy s2 modern combat 3 oyununu internetten bulup kurdum yasal olmayan sürümünü.oyunu online oynuyorum oyunda rank sistemi var oynadıkça rank atlıyorsunuz.oyunu oynuyorum mesela 16 lwl baslamışsam oyuna oynarken 20 lwl oluyorum oyundan cıkınca tekrar 16 lwl e dönüyor.rank kaydedilmiyor.bazen kaydediyor bazen kaydetmıyor.kullandığım oyun yasal olmadığından böyle oldugunu düşündüm.gamelofttan yasal sürümünü indirmek istedim yokmuş.marketten indirmeyi düşündüm oyunun şuanki sürümü 1.1.1 ama bu sürümü kurmadan 1.0.1 sürümünü kurmak gerekiyor çalışması için.1.0.1 sürümünün yasal versiyonunu bulamadım internetten baktıklarımın hepsi lenmiş sürümler.bu oyun için aldım telefonu böyle oluncada canım sıkılıyor banada yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Bir oyun bittikten sonra hemen çıkma. Diğer oyun başlasın. Biraz bekle öyle çık ....

mrtkaan

Üye
eyvallah beyler once kolay olan yontemi deneyim olmazsa reslerim telefonu.

- - - Eklendi - - -

TALİPAVCI oyunu alıcam demişsinde samsung apps de ücretsiz markete para verme

klongs

klongs

Üye
​sadece usb takılıyken mi oluyor

avcitalip

avcitalip

Üye
eyvallah beyler once kolay olan yontemi deneyim olmazsa reslerim telefonu.

- - - Eklendi - - -

TALİPAVCI oyunu alıcam demişsinde samsung apps de ücretsiz markete para verme

demo değilmi onlar ? neyse sorunun kaynağı bozuk apkler miş düzgün apk bulmak gerekiyor gta 3 ünkini konudan indirmiştim onda bir sıkıntı yok

klongs

klongs

Üye
rambonun konusuna bak onun apkler sağlam

klongs

klongs

Üye
​garip bende hiç olmuyor

klongs

klongs

Üye
​sd cardda olabilir fabrika ayarlarına dön

custave

custave

Üye
ekran isigini oyun uygulamalarda surekli acik kalmasi icin ayarlardan yapiliyomudu bulamadim bi turlu onceden acik kaliyodu simdi kalmiyo nasildi arkadaslar

-Emre

-Emre

Üye
s2 ile huawei ascend p1 arasında kalıyorum sizce hangisi iyidir bir de flash desteği kalkacak diyorlar play storedan mı kalkacak? eğer kalkarsa başka yerden yükleyebilir miyim ?

Üst Alt