tunein radio play storede mevcut...arkadaslar en iyi radyo uygulamasi hangisidir turk radyolari yabanci radyolar olan
geçen gün bir makalede okumuştum bu pil ölçen programlar sürekli çalıştığından diğer programlara göre daha çok şarj götürüyormuş...arkadaslar bu pil olcen widgetlerden iki ayri program kullaniyorum.bunlar sarjin cabuk bitmesine sebep olur mu?cok sarj yiyor mj yani?
bazı özelliklerini barındıran custom romlar var. o romları yüklerseniz bazı özelleiklerini kullanabilirsiniz. ayrıca siz baktığınız sürece ekranı kapatmama özelliğini ise play store den iseeyou adlı programı indirerek kullanabilrisniz....s3 ün özellikleri s2 ye nasıl yükleniyor ? ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz ?
o zaman bi widgeti sileyim ben olmazsa.sarj dayanmiyor ya gunde iki kere sarja koyuyorum.sarj cok gitmesi icin bir program ya da onerisi olan var mi arkadaslar!cok mesajlasiyorum bu arada
Turkcesine pek gerek yok. Kırılmışı forumda mevcuttur. Ya da apk mania aporob gibi sitelere bakın...
tunein radio sorunsuzdur her türlü radyo vararkadaslar en iyi radyo uygulamasi hangisidir turk radyolari yabanci radyolar olan
900 lira sıfırmı