Galaxy S2 - Yardım ve Destek Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

FeC!

FeC!

Üye
S2 yi rootladım ama Chainfire3D kuramıyorum. Driver ları yüklemeye çalıştıgımda bilmem kaç byte boş yer lazım diyor. halbuki baya bi boşluk var...

custave

custave

Üye
arkadaslar en iyi radyo uygulamasi hangisidir turk radyolari yabanci radyolar olan

AYNA

AYNA

Üye
arkadaslar bu pil olcen widgetlerden iki ayri program kullaniyorum.bunlar sarjin cabuk bitmesine sebep olur mu?cok sarj yiyor mj yani?

padisah_58

padisah_58

Üye
arkadaslar en iyi radyo uygulamasi hangisidir turk radyolari yabanci radyolar olan
tunein radio play storede mevcut...

- - - Eklendi - - -

arkadaslar bu pil olcen widgetlerden iki ayri program kullaniyorum.bunlar sarjin cabuk bitmesine sebep olur mu?cok sarj yiyor mj yani?
geçen gün bir makalede okumuştum bu pil ölçen programlar sürekli çalıştığından diğer programlara göre daha çok şarj götürüyormuş...

- - - Eklendi - - -

s3 ün özellikleri s2 ye nasıl yükleniyor ? ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz ?
bazı özelliklerini barındıran custom romlar var. o romları yüklerseniz bazı özelleiklerini kullanabilirsiniz. ayrıca siz baktığınız sürece ekranı kapatmama özelliğini ise play store den iseeyou adlı programı indirerek kullanabilrisniz....

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
selam ben galaxy s2 almayı dusunuyorum sıfırları yaklasık 1500 yada 1600 cıvarı
garantısız olanlar 1000 tl ben garantısız alırsam 1 sorun olur mu yanı telefon sıfırla aynı olur mu ozellıklerı aynı olur mu bana bu konuda acele cevap verırsenız cok memnun olurum

klongs

klongs

Üye
bazıları I9100G oluyor ona dikkat et I9100 olanını al bir şey olmaz

AYNA

AYNA

Üye
o zaman bi widgeti sileyim ben olmazsa.sarj dayanmiyor ya gunde iki kere sarja koyuyorum.sarj cok gitmesi icin bir program ya da onerisi olan var mi arkadaslar!cok mesajlasiyorum bu arada

FeC!

FeC!

Üye
o zaman bi widgeti sileyim ben olmazsa.sarj dayanmiyor ya gunde iki kere sarja koyuyorum.sarj cok gitmesi icin bir program ya da onerisi olan var mi arkadaslar!cok mesajlasiyorum bu arada

Juice defender Ultimate dicem ama kullanıyosunuzdur büyük ihtimal...

AYNA

AYNA

Üye
yok ben androidi ilk defa kullanıyorum bilmiyorum hiç programları dediğimiz programa bakcam hemen

- - - Eklendi - - -

program ıngilizce ve ücretliymiş.bu programın faydasi oluyor mu gerçekten! Birde türkçe desteği var mi kırılmış halini nereden bulabilirim!

FeC!

FeC!

Üye
Turkcesine pek gerek yok. Kırılmışı forumda mevcuttur. Ya da apk mania aporob gibi sitelere bakın...

AYNA

AYNA

Üye
Turkcesine pek gerek yok. Kırılmışı forumda mevcuttur. Ya da apk mania aporob gibi sitelere bakın...

Buldum yukledim kullaniyorum tskler.programda modlar vat agresive gibi hangi modu secmem uzun sarj omru saglar?

klongs

klongs

Üye
​aggressive

AYNA

AYNA

Üye
tamam sagol
Bide go keyboardi indirdim cok guzel ama t9a kelima ekleyemiyorum.o nasil oluyor biliyor musunuz? ya da bildiginiz turkce t9 ozellikli numberpad yani klasik klavye tarzi klavye programi var mi?

korhan_20_20_20

Üye
Merhabalar 15 güne kadar yurt dışına çıkıcam ve Samsung Galaxy S II almayı düşünüyorum yaklaşık 900 liraya falan.Sizce alınır mı bu fiyata yurt dışından bende Galaxy Y pro var.

klongs

klongs

Üye
​900 lira sıfırmı

klongs

klongs

Üye
iyi ikinci elini 1000 tl ye satıyorlar

*-king-*

*-king-*

Üye
ROM root falan yapınca garanti gidiyor peki bu romu falan kaldırınca granti geri gelir mi ?

klongs

klongs

Üye
stock rom atınca garantiye girer

Üst Alt