Galaxy S2 - Yardım ve Destek Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

klongs

klongs

Üye
s2 degilde note kullanıcısıyım . gecen gün 4.0.3 güncellemesini yaptım telefon üzerinden . pişmanım ve geri 2.3.6 ya dönmek istiyorum . güncellemeden sonra telefona bi haller oldu . aşırı ısınıyor şarj hemen bitiyor. normal kullanımda 2 gün giderken şimdi hiç kullanmıyorum 1 gün bile gitmiyor . root lu falan degil garantili . orjinal yoldan nasıl geri sürüm düşürebilirim yardım ?

odinle dönebilirsin

diamontcut

Üye
selam ben galaxy s2 ye odin ile rom yüklemeye çalışırken telefon kitlendi ve bende usb bağlantı kablosunu çıkardım ve pili söktüm.şimdi pilini takınca ekranda telefon ve bilgisayar görüntüsü çıkıyor arada da bir kablonun üstünde turuncu renkte üçgen içinde ünlem işareti çıkıyor.telefon hiç bir şekilde açılmıyor.acil yardım lütfen...

klongs

klongs

Üye
download yada recovery moda alabiliyor musun

AYNA

AYNA

Üye
telefonumu yeni aldim 15 saat sarjda tutmam gerekiyor mu?

klongs

klongs

Üye
​ben tutmadım gerekmiyor diye biliyorum

AYNA

AYNA

Üye
arkadaslar konusarak mesaj yazarken neden internet baglantisi yokken kullanamiyorum hata veriyor?

AYNA

AYNA

Üye
Telefon gerçekten çok güzel ama masallah.takıldığım diğer bir konu ise tus kilidi hemen kilitleniyor ve durmadan açmak zorunda kalıyorum.ekran suresini uzatınca bu durum düzeliyor ancak bu seferde ekran isigi sürekli açık kalıyor sarj gidiyor bir türlü çözüm bulamadın.bu arada yardimlar için teşekkürler

klongs

klongs

Üye
otomatik olarak kilitleyi 1 dk yap ekran zaman aşımınıda 1 dk yap sorunun çözülür

AYNA

AYNA

Üye
otomatik kilitli yok tus kilidi isigi süresi var o mu!ikiside ekran ayarlarında demi!

klongs

klongs

Üye
2.3 mü seninki

AYNA

AYNA

Üye
tus kilidi isigi suresini değiştirdim kapattım açtım ama telefonun isigi soner sönmez kilitliyor.otomatik kilitlemeyi tamamen devre dışı bırakmıyor muyuz! Ben kilit tusuna basmadığım sürece kilitlenmesin!

restless16

restless16

Üye
ics 4.0.3 güncellemesinden sonra fotoğraf çekme hızı biraz yavaşladı sizdede benzer bi udrum var mı?
çekim yaptıktan sonra bi süre öyle kalıyor ön izleme falan yok aslında 2.3.7 de iken hemen galeri amblemine yolluyordu fotoğrafı?

belirgin bi yavaşlama var nedenini bilen yardımcı olursa sevinirim...

AYNA

AYNA

Üye
4.03

klongs

klongs

Üye
ics 4.0.3 güncellemesinden sonra fotoğraf çekme hızı biraz yavaşladı sizdede benzer bi udrum var mı?
çekim yaptıktan sonra bi süre öyle kalıyor ön izleme falan yok aslında 2.3.7 de iken hemen galeri amblemine yolluyordu fotoğrafı?

belirgin bi yavaşlama var nedenini bilen yardımcı olursa sevinirim...

​custom rom mu kullanıyordun :D

avcitalip

avcitalip

Üye
benim takıldığım nokta klavyede hocam siz Türkçedeki harfleri nasıl yapıyorsunuz ? (bkz,ığüşöç gibi harfler)

klongs

klongs

Üye
ı basılı tut elinle i yi sürükle

AYNA

AYNA

Üye
ç için c ye basılı tut diğerleride bunun gibi

klongs

klongs

Üye
​evet

avcitalip

avcitalip

Üye
peki onu denerim de normal pc deki klavye gibi olmuyor mu ? bir yolu yokmu ?

Üst Alt