Galaxy S2 - Yardım ve Destek Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

alihsan42

Üye
yarbay arkadasım bende tur kong eng cıkmıyor maleseff kac kere denedım olmuyorr

klongs

klongs

Üye
ne çıkıyor

- - - Eklendi - - -

ayrıca telefonu nereden aldın

alihsan42

Üye
baglantı sorunu veya gecersız mmı kodu dıyor arama yaptım zaman telefonu köln saturn dan aldım

klongs

klongs

Üye
tur olması lazım garip

alihsan42

Üye
klongs arkadasım konu actım belkı forumdan bırılerı cıkarrr yardım edecek

klongs

klongs

Üye
olmadı odinden yüklersin

alihsan42

Üye
odin derken rood mu atacam telefona

klongs

klongs

Üye
rom

*-king-*

*-king-*

Üye
temple run da sensorler calısmıyo gıbı telefonu dıreksıyon gıbı dondurursen adam donuyo oylede oynanmıyo acaba sorun nerde

klongs

klongs

Üye
o oyunda sensör yok modern combat 3 gibi oynamayazsın

kaptanblack1

kaptanblack1

Üye
hocam bana bi yardım edin android 2 de sorun yoktu avea da nete giriyordum 4 ü yükledim çalışmıyor dedim sorun hattamı evet hatta türkcell taktım çalışlıyor bi sıkıntı yok aveada bi sorun var bi zahmet yardım edin ya beyler olmuyor nete girmiyor avea hattıyla bi yardım edin

klongs

klongs

Üye
hocam bana bi yardım edin android 2 de sorun yoktu avea da nete giriyordum 4 ü yükledim çalışmıyor dedim sorun hattamı evet hatta türkcell taktım çalışlıyor bi sıkıntı yok aveada bi sorun var bi zahmet yardım edin ya beyler olmuyor nete girmiyor avea hattıyla bi yardım edin

avea müşteri hizmetlerini ara siminde bir sorun olmalı

KEMAL_ANK

Üye
arkadaşlar s2 ye garmin yüklenebiliyor mu ?

kaptanblack1

kaptanblack1

Üye
beyler hard format atmaya çalışırken ekrana yeşil android canavarı çıktı bekliyor ne yapmam gerek ? acil yardım

klongs

klongs

Üye
recovery moddan mı yaptın

kaptanblack1

kaptanblack1

Üye
bilmiyorum hocam telefon kapalıyken ses açma home kilit tuşuna bastım kaldı öyle

klongs

klongs

Üye
bataryayı çıkar tekrar tak en kısa çözüm :D

calypso16

calypso16

Üye
galaxy s2 kullanım özellikleri olan bir konu varmı? mesela youtube'da izledim tips and tricks adlı video,bilmediğim özellikler öğrendim

Üst Alt