bu sekılde yaptım yıne vıdeo not found or access denıed pc den actım sıtete bı problem var sanırım aynısını dıyo yardımlar ıcın tesekurler acemılık ogrencez
s.a arkadaslar net ten film video izlerken buyuk
Ekranda donmalar birde yesil cizgiler meydana geliyor birtek youtybe de yapmiyor diger hepsinde yapiyor flas 11 de yukledim sorun ne dir cozum nedir en son guncellemeyi kullaniyorum kiesten yaptim androidde de yeniyim fazla bir bilhim yok yardimlarinizi bekliyorum hepinize tesekkurler
s.a arkadaslar net ten film video izlerken buyuk
Ekranda donmalar birde yesil cizgiler meydana geliyor birtek youtybe de yapmiyor diger hepsinde yapiyor flas 11 de yukledim sorun ne dir cozum nedir en son guncellemeyi kullaniyorum kiesten yaptim androidde de yeniyim fazla bir bilhim yok yardimlarinizi bekliyorum hepinize tesekkurler
uygulamaların kendi kendine sesi kapanıyor, ses seviyesine girdiğim zaman medya sesinin sıfıra indiğini görüyorum artırıyorum tamam deyince gene eskiye sıfıra dönüyor ve böyle uygulamaların sesi hiç bir şekilde açılmıyor.
bir tek telefonu kapatıp açınca düzeliyor ama bir süre sonra tekrardan ses sıfırlanıyor
yan sanayıde sadece sarj edıyomus sımdı ogrendım orjınalını alıcaz.
bısey daha sorayım merkettekı ucretlı olanları ucretsız olarak ındıre bılıyormuyuz oluyosa nasıl en basıtı
yan sanayıde sadece sarj edıyomus sımdı ogrendım orjınalını alıcaz.
bısey daha sorayım merkettekı ucretlı olanları ucretsız olarak ındıre bılıyormuyuz oluyosa nasıl en basıtı