wind07
Üye
yeni gs2 aldım hiç bilgim yok bu root,rom işlerinden.tele güncelleme filan yapmam lazım mı?bi de uygulamalarda navigasyon var giriyorum dikkat google haritalar bu konumda henüz kullanılamıyor diyor napmam lazım?
dostum herşeye yardımcı olurum demişin umarım banada olabilirsin benim sg2 de nfc olup olmadıgını nasıl anlarım bazı yerlerde okudum hepsinde yokmuş bana böyle bir durum saçma geldi inşallah benim tlf da vardır :d
----------Eklendi @ 21:09:36 ---------- Yazıldı @ 20:57:14 ----------
dostum bu sorun bendede var sen nerden aldın gs2 garantili mi?
Root,room işlerinde yardımcı olabilirm. şuanki android sürümüm 2.3.4 ve rootlamış bulunmaktayım telimi.
mrb arkadaşlar GalaxyS2 kullanıyorum içinde gelen hazır uygulamalardan music hub ugulamasını açmaya çalıştımda türkiyede çalışmıyo diyor napmam lazım yardımcı olurmusunuz..
kies i pcye kurup samsung galaxy s2 yi usb kablosu ile bağladım..''cihazı samsung kies modunda yeniden bağlayın.gecerli bağlantı modu kies tarafından desteklenmiyor'' Hatası verdi...ne yapmam gerekiyor..programı birkaç kez silip tekrar yükledim ama olmadı...lütfen yardım edin saçlarımı yolucam artık....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?